Yamaha Yamaha XCITY 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

.Yada satmaya kıyamıyorlar, hani güzel'ya ürettikleri makinalar :mrgreen:

bak bu olabilir...bi geliyo makina...gümrükten...diyolarki...ah caanımm ne güzel şeysin sen bakim...dur sana pahalı diyelimde satılma sen kıyamayız sana biz...:p

yamahanın motorları bence normal sınıfındaki diğer markalara göre daha performanslı ben buna şahit oldum ve inanıyorum ama ybr250 o fiyata ayıptır ver 5500 e alsın millet arka kampana motora binsin 9400 ona asla kimse vermez verirsede ybr125 de xmax ın arkasından bakanlar verir :D

5500 olsun 2 tane alırım valla.........:pparam var abicim...denizde kum bende para...:)dylan150 de 2500 olsun ama...aslında vergiyi ve kar marjını düşersen fiyatı bu zaten...5500...

Adamlar birbirlerini takip ediyorlar.....Yarın cbf 150 de olur 5400....:p:p:p

Mobilet bile alınmaz artık....:p

len oldu ya işte...4200 yaptılar onlarda...aynı pokun soyu bunlar...:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
9999 ytl yani +1 ytl daha tasarrufla er6n alabilirsin2007 model ikinci el....:mrgreen:

Neye göre belirlerler satış fiyatlarını anlamam?....Xmax250 de aynı para.....Satacaklarını sanmıyorum kymco yu...

honda cbf 150 :3.640 ytl 2 tane cbf 150 1 tane cbf 250 edıyo desek :) 7.280 ytl yapar. cbf 250: 7.920 ytl

yamaha ybr 125: 3.449 2 tane si bır tane ybr 250 yapıyor desek :) 6.898 ytl yapar. ama ıste dananın kuyrugu burda kopuyo ybr 250 :9.400 ytl

9400 - 7920 = 1480 ytl bı anda aklıma takıldıda bu sonuc ortaya cıkıyo en basıtınden arada kalan parayla ne alınır artık sıze kalmıs :) :)

3 tane ybr 125 alanıbalıyo ybr 250 parasına nerdeyse
. ne gusel ne gusel :D

Son düzenleme:
bencede bu para verilmez bu motora tip yok bikere o paraya ne makinalar alınır beaa

Son düzenleme:
toplama mobiletciler adına sizi eshefle kınıyorum...siz bilmezsiniz...gencsinizde onda...biz TEM in açıldığı yıllarda yardırırdık mobiletlerle...avam kamarası üyeysiydik bi zamanlar...:p

hadi ben kaçar...zabahınan(Tokatlı br abimiz derdi bu lafı hoşuma gider) devam ederiz...:p

Benim ilk motorum mobylette'ti :) ilk aşkımdı o benim :p :) Ama benimki sıfırdı orası ayrı bir konu, öyle varoşların mobylette'lerine benzemiyordu :p:) Neyse, hadi iyi geceler mete_han abi...

X MAX ile X CİTYnin ne farkları var acaba? Fiatları da aynı.

Tekerlek çapları, görüntü, beygir gücü felan.Büyük olmayan ama göze çarpan yenilikler :wiinkk:

contanın gönüllü reklamcısı Mrs. Fürek' Alıntı:
Beldeyama A.Ş.tüm kitleme ve kazıklama haklarını saklı tutar...
sanki conta sana 2900'luk motoru 3400'e kitlemedi.:cherry:
sanki contanın bu hakkı yok, ve kullanmıyor.:queen:

uyan olm.
çin mallarına pok ata ata, ürküttünüz müşteriyi.
capon markalarına geri dönen tuketiciyi böyle kucağa alıyorlar işte... :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

uyan olm.

Anlamazlar ki...Nasıl anlatsak ne anlatsak hala dikine giderler....

Tam olarak katılıyorum.....:cat::cat:

Pek muhterem Metehandros Ala Geyiğinin bu topiği sadece bana nazire olsun diye açtığını piliyorum:p:p
Almayacam maksi sukutır olm, Dylan alacam işte:queen:
10 000 YeTeLe ye ben helikopter satsalar yine almam yavv:p
Esef duyacam da nasıl bişidir bilmiyom. En çok haber sipikerleri duyabiliyor:queen:

Benim ilk motorum mobylette'ti :) ilk aşkımdı o benim :p :) Ama benimki sıfırdı orası ayrı bir konu, öyle varoşların mobylette'lerine benzemiyordu :p:) Neyse, hadi iyi geceler mete_han abi...

vayyy...o varoş dediğin küçük yüreklerde...:pevet ya...Ayazağa tamircilerine sabah bir girerdik çıkmazdık...usta ne derse yapardık...:p

X MAX ile X CİTYnin ne farkları var acaba? Fiatları da aynı.

hocam dizayn farkı haricinde pek bşey yok işin aslı...

uyan olm.

aksinimi iddia ediyorum dostum...ama buna 10.000 lira verip ağlamam...sizin cruserlere 1000 lira verip ağlarım...

Tam olarak katılıyorum.....:cat::cat:

sen şıracımısın yoksa bozacımı hacı.....:p

Pek muhterem Metehandros Ala Geyiğinin bu topiği sadece bana nazire olsun diye açtığını piliyorum:p:p
Almayacam maksi sukutır olm, Dylan alacam işte:queen:
10 000 YeTeLe ye ben helikopter satsalar yine almam yavv:p
Esef duyacam da nasıl bişidir bilmiyom. En çok haber sipikerleri duyabiliyor:queen:

reis bunları incele...artcı olayı çok önemli...sen İstanbul dışında torklu bişey alırsan 3-4 yıl rahat edersin...başkada bişey aramazsın...gözün dışarıda olmaz...

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4001006

dylanda alırsan siyah al...mahşerde iki elim yakanda olur...

Son düzenleme:
Füreksi hi-one' Alıntı:
buna 10.000 lira verip ağlamam...sizin cruserlere 1000 lira verip ağlarım...

sen daha fiyatını görür görmez başlamışsın ağlamaya olm. :)
laf ebeliği yapma. yemiyorlar...:queen:

10 milyar buna verene kadar 3 daha koyar silverwing yada burgman alırım en azından tam maxi ve 400 cc

sen daha fiyatını görür görmez başlamışsın ağlamaya olm. :)
laf ebeliği yapma. yemiyorlar...:queen:

Mondı alırken sormadın...zongı alırkende sormadın...bir kerede ben vururum...ben istemezmiydim altında bir kle 500:pale:

Şarköy yollarında torkun şahını asfalta ver istemezmiydim...

isterdim ...ama kısmet işte...sabretsen...dişini biraz sıksan şimdi garajın çöplük olmazdı...

10.000 TL verirsiniz yada vermezsiniz o ayrı, isteyen gider başka motosiklet alır kimse karışmaz.. Ama bir gerçek var ki Yamaha, Honda'dan daha kaliteli motor yapıyor, malzeme kalitesi, işçilik vs...

X-City'nin tek rakibi var o da Piaggio Beverly 250.. Beverly 250'nin fiyatıysa 9.151 TL.. bence X-City'nin fiyatı Beverly 250'den daha pahalı olmamalıydı ama yine de 10.000 TL'yi X-City için normal bir fiyat olarak görüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar