ilginç bi griş 9600 anahtar teslim..tab ialan olursa
piyasada 1 honda cb250 var 1 silindir 21 bg yılan gibi kıvarak piyasada birde hyosung var v motor 29 bg cbf ten daha donanımlı iri ve fiyatı daha makul kalite olarak honda kadar olmasada kaliteli..
e kardeşim ybr 250 nedir ne iş yapar bu fiyatla kendini ne zannetmektedir hangi sınıfta olduğunu bile bilmiyo daha almayın bunu aramıza hoştlan hoşt.... dükkanın önünü kapama
slm arkadşlar..fuardan sonra motorun fiyatını hergün beldeyamadan kontrol ettim. tabii sene başından beri 5-6 mail gönderdiğimi (hiç kale bile alıp cevap yazmadılar) ayrıca 1 kezde istinye merkeze gidip fiyatlandırma sürecinde yeralamk istediğimi, alıcı ve piyasa hakkında fazlasıyla bilgi sahibi olduğumu söyledim." sizi ararız " dediler.. şuanda ise sadece gülüyorum ..gerçi fiyat deklere edildiği gün şaşkınlıktan ağzım açık kalmıştı ama, şimdilerde sadece gülüoyrum hemde katıla katıla..
beldeyama,bu motorun ithalini durduracaktır. çunku fiyat türkiye şartlarının çok üstünde. yamahadan baskı yapılıoyrmu bilmiyorum ama inanın bu fiyatı verecek insanın 9600e sıfır 250cc yerine okadar çok 2.el temiz japon yada italyan tercihi oalbilirki saymakla bitmez. yazıkki yamaha belkide kendi modellerinin önünü kesmemek için böle saçmasapan komik bi rakamla piyasaya çıktı.mesela bu gün aynı fiyatlı 5000km de er6n almak mümkün iken kim enjeksiyonlu diye bu motora 9600ü bağlar ben soruyorum..burada bu motoru alan arkadaşları yada alacakları da cesaret ve ahmaklıkalrı için şaşkınlıkla tebrik ediyorum

belde yamayada bize eğlenecek bi konu verdiği için.