İlanlar Kontrol edilmeden yayınlanırsa...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorumu sattım bazıları bilir..yeni motor alacagım genellikle sahibinden.com gıbı sitelere de göz atıyorum.. ama bazı gördüğüm ilanlar çok gereksiz... site yönetimi kontrol etmedenmi yayına sokuyor anlayamadım.. alın size bir örnek ;
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4088452 :p

Bence dalga geçmek için açılmış bir ilan. Yoksa 7.500 ytl mi :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence bu adam henüğz YTL'ye geçmekle geçmemek arasında kalmış :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yanlış yazmıştır kendiside farkında değildir belki olamazmı,

NBC

Dikkat ederseniz Cep tel nosu 0 543 bu hattı aradığınızda hat sahibine konuştuğu kadar kontur yada dk veriyor eğer tarifede bu seçeneği seçti ise...
Bu tarz inandırıcı gelmeyen ilanları site yönetimine şikayette bulunup kaldırtabilirsiniz.

Dikkat ederseniz Cep tel nosu 0 543 bu hattı aradığınızda hat sahibine konuştuğu kadar kontur yada dk veriyor eğer tarifede bu seçeneği seçti ise...
Bu tarz inandırıcı gelmeyen ilanları site yönetimine şikayette bulunup kaldırtabilirsiniz.

Herkesi aynı kefeye koymak yersiz bence. Evet senin söylediğini yapan çok kişi var ama bu ilan sahibinin böyle bir derdi yok. Eğer olsaydı fiyata bir sıfır fazladan koymaz, eksiltirdi. Ceparandan bile haberi yoktur bu kişinin. İthamda bulunurken biraz daha mantıklı düşünmek yerinde olur bence.
Saygılar..

ooo, o konuda kimse çiftkarın eline su dökemez

yanlış ilan diye şikayet edince siliyorlar ben gördüğümü söylüyorum
adam GS 1200 2006 yı 3 milyar demişti sildiler

Hatalı İlan Bildirimi ikonunu tıklar, mevzuyu bildirirseniz, ilgileniyorlar.
herkes, her konuda uzman, ya da en azından bilgi sahibi olmayabilir.
herkes hata da yapabilir.
çok normal. :bounce:

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3878222
bu arkadaşa da sordum 85 bin yazıyor doğru mu? diye, evet, çok mu? diye cevap verdi.
arkasından da ekledi; "ama kullandığım için, şimdi on bin oldu" :)

yanlış yazdığını, 8500 ile 85000 arasında 76500 km olduğunu bir türlü anlatamadım.
açıklama kısmı, zaten bir facia. :)

Son düzenleme:
sahibinden e mail attım bu satış sayfalarının altına youtube gibi yada hurriyetteki gibi yorum bölümü olsun diye bunlar neki ben hyosung alacaktım adamların verdiği bazı fiyatlar sıfırdan fazla ya tutarsa hesabı öyle ıluncada 2, el fiyatlarını nette fazla ama galeride daha farklı söylülüyorlarbuda sahibinden nin inandırıcılığını azaltıyo
yaşadığım bi olal adam nette 7800 yazmış pazarlık için aradım olmaz zaten butun fiyatlar bu arada falan dedi 1,5 ay sonra bi motor bayide karşılaştık 5,500 bırakıyodu malesef gerçek bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar