- Konu Yazar
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
![]()
aynen katılıyorum..ayrıca merhaba de ..iyi günler de ben geldim de..ama allahın selamını laubali bir şekilde bizlere sunma..ayrıca burası ciddi konuların konuşulduğu ciddi paylaşımların yapıldığı bir site ve burada senin gibi 16 yaşındakilerden başka arkadaşlarda var..madem geldin hoş gel güzel gel..bizlerde sana bir abi olarak gerekenleri söyleyelim..tekrar yazıyorum üye olacak arkadaşlarda üzerlerine alabilirler..LÜTFEN SAYGI TÜM ÜYELERE VE TÜM MOTORCULARAve aleykum selam güzel kardeşim hosgeldin. insallah hayallerin gerçekleşir
Senden bir rica olacak. Belkide sana öğretmemiş olabilirler. Lakin Allah'ın selamını bu sekilde yazarak bu şekilde laubali ve uygunsuz kullanmana müsade edemem. Yada düzgün şekilde ver selamını yada insanların aralarında selamlastıkları "Merhaba, selam vb. " tabirleri kullan olurmu bir dahakine.
ve aleykum selam güzel kardeşim hosgeldin. insallah hayallerin gerçekleşir
Senden bir rica olacak. Belkide sana öğretmemiş olabilirler. Lakin Allah'ın selamını bu sekilde yazarak bu şekilde laubali ve uygunsuz kullanmana müsade edemem. Yada düzgün şekilde ver selamını yada insanların aralarında selamlastıkları "Merhaba, selam vb. " tabirleri kullan olurmu bir dahakine.
Selamun Aleykum Allah'in selami degildir. Arapca selamim senin uzerine olsun gibi bir anlam icerir. Selamin Hello ise ancak Selam Selam gibi bir anlama gelebilir.
Arkadasa da hosgeldin tabi bu arada.
Arapça yı öğren ondan sonra maval sat.
Senden öğrenmeyecegiz su saatten sonra heralde :farao: