- Motosikleti
- Yamaha MT-09 Tracer
- Konu Yazar
Merter'de, bir grup motorsiklet tutkunu, 1 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşları İbrahim Mersin'in ölümüne neden olduğu belirlenen otomobil sürücüsünün henüz yakalanmamasını protesto etti. İbrahim Mersin'in annesi Ayşe Mersin de, kazaya şahit olan vatandaşlara seslenerek oğlunun ölümüne neden olan araç sürücüsünün yakalanması için kendilerine yardım etmelerini istedi.
Bbir yıl önce motorsikletini tamirciye bırakmak için giderken bir otomobilin çarpması sonucu 18 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Mersin, hayatını kaybettiği yerde anıldı. İbrahim'in annesi Ayşe Mersin, "Benim çocuğumun kanı yerde kalmasın. Benim çağrım özellikle görgü tanıklarına. Görgü tanıkları bir annenin haykırışını duysunlar." diye konuştu. Trafik cezalarının caydırıcı olmamasından yakının anne Mersin, "Bu olay Avrupa'da olsaydı herkes ayaklanırdı." diye konuştu. Ayşe Mersin, kaza günü oğlunun kırılan dikiz aynasının tamiri için motorsikletini tamirciye bırakmak için giderken, Renaualt Kango marka bir aracın çarparak oğlunu ölümüne neden olduğunu belirtti. İbrahim Mersin'e yardım etmek için duran vatandaşların panik nedeniyle aracın plakasını alamadığını aktaran anne Mersin, yetkililerin ve vatandaşların kazaya sebep olan sürücünün yakalanması için yardımcı olmalarını istedi. Mersin'in yakınlarının gözyaşlarını tutamayarak ağladığı görüldü.
iha