slm arkadaşlar benim egzos un birinden sanki için de bi civata varmış gibi zırıl zırıl bi ses geliyor bunu biz sökebilirmiyiz daha önce başına böyle bişey geçen arkadaş varmı yardımcı olursanız sevinirim....
arkadaşlar bu gün itibariyle o çok sevdiğim motorum regali (maddi sebeplerden dolayı) satmak zorunda kaldım.
motoru alan kardeşim de en az benim kadar severek bakacak makineye bundan eminim.
alan içinde satan içinde hayırlı olsun..
motorunu kaybettik belki ama senin gibi bir dost kazandık..:rendee
Dost dediğin deniz kenarındaki taşlara benzer, önce birer birer toplarsın, sonra yavaş yavaş atmaya başlarsın. fakat bazılarını atmaya kıyamaz saklarsın.
işte sen o sakladıklarımızdansın...:rendeer:
zaten bir süre sonra duramaz tekrar motor alırsın..:queen:
bu motorun son fiyatını hiç bir yerde bulamıorum keeway superlight almayı düşünüyorum eger aralarında cok fark yoksa regal alacam...
herkese merhaba ben de asya 150 t1 motorumndan sonra yeni bir motor almak istiyorum.chooper arasından bayağı araştırma yaptıktan sonra dadyw 250de karar kıldım ama şimdide şehir içinde chooperla canın çıkar çok yorulursun diyorlar.elbette chooperdan scooter rahatlığı beklemiyorum ama çevremdekiler beni chooperdan vazgeçirmeye naked tarzı motorlara yönlendirmeye çalışıyorlar.siz regal kullanıcısı arkadaşlar gerçekten trafikte şehiriçinde chooper kullanmak yorucu mu ne dersiniz.