madmagic bu motorun bahsettiğin kusurlarını sık sık dile getirip sık sık bahsediyoruz hepimiz. Ama unutmamak lazımki çin malı buda sonuçta. " ve 250 cc çift silindr v motor su soğutmalı bişiler " bi regal raptor tarifi vermişin orda
. Hepimiz elbet japona geçmeyi isteri ancak öğrenme motoru olsun imkan kısıtı olsun elimizdekiyle yetinmeyi biliyoruz. Ha süse püse gelincede az buz olacak. Millet murat 124 e ne modifiyeler yapıyor altına ışık mışık takıyo biz 2 püskül canta koymuşuz çokmu. Motor ilkin göze hitap edecek
. Ha 150 lik motor bu elbet 2 kişide kösecek ki uzun yol motoru deil zaten. Ben güvenipte gidebileceğimi zannetmiyorum. Kimse bu motor japonlar kadar kaliteli demiyorki?
benim gönlümdede hoda shadow 750 ve ya 1400 var. Ha bunu direk alsam alırmıydım alırdım elbet bi şekilde. Ama o motoru yere yatırınca yada düşünce için kan ağlardı. Bunu vurup kırarkene en azından üzülmüyorum acemilik zamanlarımda.
benim gönlümdede hoda shadow 750 ve ya 1400 var. Ha bunu direk alsam alırmıydım alırdım elbet bi şekilde. Ama o motoru yere yatırınca yada düşünce için kan ağlardı. Bunu vurup kırarkene en azından üzülmüyorum acemilik zamanlarımda.
Son düzenleme: