3 Haziran Motosiklet İleri Sürüş Eğitimi Kemal BERKER Önderliğinde

Pazar sabahı 07.30 da Kurtköy gişelerde buluşuyoruz.
Katılımcılar ses verebilirmi?

1.Emre Şensoy
2.Engin Kılıç
3.Erdem Kılıç
4.Önder Güner,
5.Mehmet Alkın
6.Mehmet Tefik.

merhaba arkadaşlar, bende bu eğitime katılanlardanım inanın her nekadar ben motorumu doğru kullanıyorum desenizde, dışarıdan kemal hoca gibi birinin sizi izleyip yanlışlarınızı, yapmanız gerekenleri söylemesi gercekten faydalı.

birde bu eğitime kendi motorunuzla katılmakta ilk başta tötü bir fikir gibi gelebilir, fakat busayede kendi motosikletinizin sınırlarınıda öğrenmiş oluyosunuz birde eğitim sırasında başka motosiklet e alışmak zorunda kalmıyosunuz bence buda eğitimde size yardımcı oluyor.

son olarakta bu eğitimi aldıktan sonra artık bazı şeylerin püf noktasını öğrenmiş oluyorsunuz. fakat işi uygulamak öğrenmek kadar kolaydeğil. alışkanlıklarınızdan vazgeçip doğru olanı yapmak zaman alıyor,virajlarda bakışlarınızı değilde kafanızı gitmek istediğiniz yere çevirmek, herzaman ileri bakmak, tehlikeyi erken görmek gibi. ama artık doğru olanı biliyor kendinizi ona zorluyosunuz hepinize şimdiden kolaygelsin diyorum.

not= 1.gerçekten yanınızda fazladan su getirin çünkü eğitim uzun ve yorucu
2. güneş canınızı fazlasıyla sıkacak ve terleyeceksiniz
3.benim gibi fotoraf makinenizi son anda hatırlamayın bol bol foto cekin
4. kemal hoca motorunuzun camına kağıt yapıştıracak,sonra onu cıkarmak ölüm çok lanet bi bant haberiniz olsun.

Kaiser'de orada olucak.Birde arkadaşıma anlattım,bugün kaydolur heralde.

Kurtköy gişelerde saat 07.30 da oradayız edy le beraber.

Kemal hocamıza saygılar..........

4. kemal hoca motorunuzun camına kağıt yapıştıracak,sonra onu cıkarmak ölüm çok lanet bi bant haberiniz olsun.

Olduki o bantı kullandınız :mrgreen: Ve tüm uğraşlarınız sonucunda çıkmıyor :mrgreen: Sakın ha benim gibi tinerle çıkarmayı denemeyin :queen: Yandı gülüm keten helva..

Daha sonra öğrendikki mobilya cilası yada bitkisel yağ kullanmak gerekmiş..

Mobilya cilası ve bitkisel yağ mı?? İyiki okaliptüs yaprağı özü filan demedin yani :) En iyisi ben yapıştıracağı yere önceden yağ süreyim,o daha mantıklı :)

Olduki o bantı kullandınız :mrgreen: Ve tüm uğraşlarınız sonucunda çıkmıyor :mrgreen: Sakın ha benim gibi tinerle çıkarmayı denemeyin :queen: Yandı gülüm keten helva..

Daha sonra öğrendikki mobilya cilası yada bitkisel yağ kullanmak gerekmiş..

Bu defa daha küçük bant kullanayım, hatta yarın unutmazsam kaıt bant alayım. :mrgreen:

ben de eğitime katılacağım
avrupa yakasından gidecek olan var mı?
ben fatih teyim
uygun bi yerde buluşup gidebiliriz

bir de öğle yemeği olaraktan ne götürmeli??

Son düzenleme:
Benim adım listede çok sırıtıyor yahu. Ender veya Mönder olarak değiştirsem mi acaba :mrgreen:

edy

eğitim çok keyifli geçti. yeni arkadaşlarla tanıştım, yeni bilgiler öğrendim, bildiklerimide tazeledim. herkese eğitim tavsiye ediyorum. acemi veya tecrübeli herkesin katılması gerekli. nasıl öğrenirseniz öyle gider. alışkanlıkları düzeltmek gerçekten çok zor. ilk başta eğitim alıp doğrusunu öğrenip onu geliştirmek çok daha iyi ve kolay. eğitimden çektiğim bir kaç resim

cimg0558rg8.jpg

cimg0552lb6.jpg

cimg0539ms5.jpg

cimg0541cf4.jpg

cimg0542qg7.jpg

cimg0545yn2.jpg

cimg0557sx4.jpg

cimg0556lu2.jpg

Güzel bir eğitim oldu.
Bütün katılımcı arkadaşlar gayet ciddi olarak ve yüksek gayret gösterdiler.
Hepinizi tebrik ederim.

Çokta eğlenceli bir gruptuk, hatta bir ara Süpermen'in cenazesini bile kaldırdık. :mrgreen:

Katıldığınız ve güzel bir pazar gününü "sıkıcı" :) bir eğitime ayırdığınız için hepinize tekrar teşekkür ederim.

Gerçekten harika bir eğitim oldu.Beklediğimin üstünde seviyede ve oldukça da zorlayıcıydı.Kemal Hocanın tatlı sert uyarılarıyla kendi adıma oldukça zorladım kendimi.Çünkü bunları sokakta,trafikte deneme şansım yoktu.Frenlerim iyi tutmuyor,lastiklerim çok kolay kayıyor diye dövünürken aslında hiçde öyle olmadığını,herşeyin kullanımda olduğunu sayesinde öğrendim Kemal Hocanın.Eğitimin son bölümlerinde virajlarda pegleri değdirmeye başladığımda kendim bile inanamadım açıkcası :) Bir daha düzenlenirse sakın kaçırmayın derim...

İşte peglerinden kıvılcım çıkan cincunum :)

Minicik gölgede öğle yemeği yerken...

Toplu resim olmadan olmaz...

Eğitime katılan tüm arkadaşlarımıza ''Güvenli Motsiklet Sürücülüğüne'' verdikleri önemden dolayı teşekkür ederiz....

Eğitime katılan tüm arkadaşlarımıza ''Güvenli Motsiklet Sürücülüğüne'' verdikleri önemden dolayı teşekkür ederiz....
Asıl ben size , böyle bir imkan tanıdığınız için teşekkür ederim İbrahi ve Habil .
Ancak sizi de pistlerde görmek isteriz :mrgreen:, geleceğim diyorsun gelmiyorsun.
Habil kardeşim geçen sene sırasını savdı. Artık seni bekliyoruz birdahakine.

artık kafayı çeviriyorum
süpermeni de çağırıyorum
gerisini düşünmüyorum:D

kesinlikle çok faydalıydı, herkese şiddetle tavsiye ediyorum. böyle bir eğitim için vereceğiniz parayı ve ayıracağınız vakti sakın kafaya takmayın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar