Muğla Mt (1,2,3 haz.07 )Turgut koyu kampı

mes

Merhaba Muğla Mt severler .Bu hafta yine bambaşka bir gezi ile karşınızdayız.Üstüste geziler yaptığımız için bu hafta kaseyi dinlendirelim dedik ve affınıza sığınarak otomobil ve karavanı tercih ettik:)...Merak etmeyin haftaya yine motor tepesinde olacağız.Buyrun resimler:queen:
dsci0020bh3.jpg

Marmaris Purple Garden da buluşma

dsci0022rv4.jpg

Turgut koyuna çadırlarımızı kurduk

dsci0024ua2.jpg

bu hafta motorpisikletsiz takıldık

dsci0025np4.jpg

dsci0027zo1.jpg

Sabah kahvaltısında Vatanoğlu'nun hazırladığı sucuklu yumurtaya kibarca saldıran Muğla mt tayfasını görüyorsunuz:queen:

dsci0035oo1.jpg

dsci0036jk5.jpg

Turgut koyunda çevre turu sırasında çok beğendiğimiz 'Dutağacı' oteli:cat:

dsci0037ox8.jpg

Olağanüstü güzellikteki romantik yerler:cat:

gezi devam ediyor.....

ah bide Turgutreise uğrasanız...bizim yazlık var orda...Kadıkalede...Turgut köyünü bilmiyom bak...enteresan...

Bu hafta iki tekerin bayrağını biz dalgalandırdık.Muğla MT nin şanına şan kattık:p

mes

dsci0040bd7.jpg

dsci0041to0.jpg

dsci0043eh9.jpg

dsci0045ox2.jpg

Maskeli beşler ve Hababam sınıfı filimlerinden tanıdığımız,Radyoların yüce denyosu (Abuzer) Melih Ekener'de Muğla Mt ye katıldı.İşte Vatanoğlu'na kaydını yaptırdıktan hemen sonra:queen:

dsci0046yj5.jpg

Abuzer (MelihEkener) Muğla mt ye katılmak için motorpisikletiyle taa İst. dan geldi:queen::rendeer:

dsci0048xn3.jpg

dsci0049gt1.jpg

Melih Ekener ve artçısı Damla:cat::rendeer::queen:

dsci0051yc8.jpg

Akılalmaz güzellikteki bu cennet yerlerimizi her motorcunun görmesi en büyük dileğimizdir.Bu haftalık ta bu kadar.Bakalım haftaya nerelerde olacağız.Sevgiyle kalın.Bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz.:rendeer:

Son düzenleme:
Abi yine güzel gezi olmuş :).Ellerine sağlık fotolar iştah kabartıyor:rendeer:
Yeni üye süper :) olmuş bu arada.:cherry:

ahhhh, ah abi bu ne güzellik bize inat mı yapılırmı bu,
nasıl özendim bilemezsiniz.
sizleri çok özledik, paylaşımınız için teşekkürler, yüreğinize sağlık.
geleceğiz be geleceğizzzzzzzzz.
herkese, izmir tayfasından çok çok selamlar.
saygılarımızla,

değişik bi gezi olmuş bizde farklı telden caldık braz ama :p herkese selamlar.........
en yakın zamanda buluşmak umıdıyle..

mes

ahhhh, ah abi bu ne güzellik bize inat mı yapılırmı bu,
nasıl özendim bilemezsiniz.
sizleri çok özledik, paylaşımınız için teşekkürler, yüreğinize sağlık.
geleceğiz be geleceğizzzzzzzzz.
herkese, izmir tayfasından çok çok selamlar.
saygılarımızla,

Marmok'a az kaldı.Mazeret kabul etmiyoruz,eksiksiz tam kadro herkesi bekliyoruz ona göre:queen::rendeer:

değişik bi gezi olmuş bizde farklı telden caldık braz ama :p herkese selamlar.........
en yakın zamanda buluşmak umıdıyle..

sen de İllegal:rendeer:işini ona göre ayarla:queen:

Son düzenleme:
Muğla MT tayfası,kıymetli gönül dostlarım ne güzel yerlere gezi yapıyor ve bizleri her türlü imrendiriyorsunuz..Arabalara hayran oldum bir kere..Turgut koyu muhteşem görünüyor çarşaf gibi bir deniz...çadırlar vallahi Marmarise geldiğimizde Turgut koyunu gezmek farz oldu..:cat:
Sizleri resim karelerinde görünce tatlı bir tebessüm uyandırıyorsunuz..:rendeer:Vatanoğlu bizde sucuklu yumurta isteriz..Duygucum maviler çok yakışmışşş:cat:Ayrıca değerli tiyatrocumuz Melih Ekener'e sevgilerimizi saygılarımızı yolluyoruz.Muğla MT Farklısınnnn bu yüzden çok tatlısınnnn:rendeer::cat:

mes abi aynen devam gezilere güzel olmuş kampınız arabada atölyeden çıktığı gibi duruyo maşallah gezilerrin ve resimlerin devamını diliyorum ellerine sağlık.Bu arada melihin motorpisikletinin markasını merektayım .

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gezi güzel..Kamp ta güzel herşey güzel...Döşovalar da harika.....:rendeer:

mes

mes abi aynen devam gezilere güzel olmuş kampınız arabada atölyeden çıktığı gibi duruyo maşallah gezilerrin ve resimlerin devamını diliyorum ellerine sağlık.Bu arada melihin motorpisikletinin markasını merektayım .

Roadmaster ne zaman Muğla mt'ye katılıyorsun? Marmok'a mutlaka bekleriz.:rendeer:

Gezi güzel..Kamp ta güzel herşey güzel...Döşovalar da harika.....:rendeer:

çok teşekkürler arkadaşım.Döşovolarla ilgilenmene de ayrıca sevindik.:rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
elinize, ayağınıza sağlık
çok güzel bir gezi olmuş hakikaten
sayın denyo'muzu da ben çok severim, bilmem hatırlarmı motosiklet.net'ten Luxor olarak 3 4 defa radyo programına mesaj atmıştım

Süpersiniz yaf!!! Yaptınız yine yapacağınızı. Bizi burada imrendirin bakalım az kaldı marmokta bizde izmir tayfası olarak oradayız. Muğla MT ye sevgilerimle...........:rendeer:

mes

elinize, ayağınıza sağlık
çok güzel bir gezi olmuş hakikaten
sayın denyo'muzu da ben çok severim, bilmem hatırlarmı motosiklet.net'ten Luxor olarak 3 4 defa radyo programına mesaj atmıştım

teşekkürler luxor.Mesajını yüce denyoya iletiriz.:rendeer:

mes üstad muğla mt buraya tekrar gider,hatta diğer il gruplarıylada gidilelim derim.Organizasyon senden tabi abi :rendeer:

mes

mes üstad muğla mt buraya tekrar gider,hatta diğer il gruplarıylada gidilelim derim.Organizasyon senden tabi abi :rendeer:

Blucuğum bizim ekip hala orada kampını sürdürüyor.Bakarsın cumadan biz de düşeriz(tabii işleri ayarlayabilirsek):queen:

Yapmayın arkadaşlar lütfen dikkat edin biraz nazarlara geleceksiniz aman dikkat:queen: Herşey harika döşovalar daha harika motorları satıp döşovamı alsak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar