aha bak herkesin işi düştümü aytekin ,tansel yetiş diye kendilerini yırtarlar senin işin düştü ya bujilerini söküp bakması zor gelir vaybee ne hallere düşmüşüz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kardeş sagolasın am ben honda 600r ve f bakıyorum yinede teşekkürler...!:cat:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun ak koyun kara koyun belli olacak inşallah motoruma kavuşurum da bu hasret biter neyse tansel sagolasın birazdan ararım senin bahsettigin motor için mor motoru kendinize iyi bakın byyy
aradım şimdi tansel ama oyle bir motor yokmuş ellerinde neyse saglık olsun günün birinde bulucam ve alıcam bu makişnadan darısı sizlerin başına ben derimki bu bizim motorları deyişdirelim bu benim düşüncem.
Bende de D8EA var galiba usta değiştirelim iridyumlusuyla demişti bendede dediğin tek marşta çalışma işi olsa motorda tek problemim o yani o kadar ayar yaptırıyorum bakıyorum bi türlü tek marşta çalıştıramıyorum şöle sabah gittim mi ya illa cikle ile 2.de 3.de ya da gaz vere vere işte neyse iridyumlu bujiyle belki biraz değişir bakalım:silent:
Selamlar arkadaşlar;
İş tempom oldukça yoğun, bırakın foruma bakmayı bilgisayarımı açmayı, uyumak için bile vakit bulamıyorum neredeyse bu aralar.
Şöyle bir önceki sayfalara baktım da genel olarak buji marş ve krank konuları dönmüş.
Bende NGK'nın dirençli bir bujisi var Mehmet ustanın verdiği yaklaşık olarak 10.000km falan oldu takalı bir sorun yok.
Marş için de motoru çalıştırırken gaz kolunun boşluğunu alıp marşa bastıktan sonra azıcık da gaz verseniz tık diye çalışır.
İnsanda kan neyse motorda da yağ odur, olmadımı olmaz, krank da dağıtır yatak da sarar, sanırım servis problemli bir olay o behsedilen. Geçmiş olsun, umarım halledilir.
Kan demişken de pas geçmeden söyleyeyim, üç ayda bir kan veriniz, metabolizmanızdaki değişikliklere inanamayacaksınız. Ayrıca ağacı insan olan yegane meyvedir, kan verin hayır duası alın :cherry:
günaydın millet nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir beni soracak olursanız keyfim biraz yerine geldi vallahi adanayı aradım kargoyu teyit aldım boyle bir servise burdan kargo varmıdiye günü gününe saati saatine tutuyor galiba benim parcalar bunlar neyse öglene dogru kesin hersey belli olur...!