Kanuni nin sitesinde olmayan yeni motoru

Bugün Antalya sokaklarında 2 tane yeni Kanuni-mz gördüm.2 zamanlıydı.Motosikletler yeniydi daha önce hiç görmedim.Ama sitesinde böyle bir motosiklet gözükmüyor :silent:

ön frenler diskti.Arka sinyalleri yuvarlak biçimde.Jantları krem rengindeydi.Depoda kanuni-mz yazısı var.motoru 200-300 cc arası olması gerek.çünkü petekleri baya büyüktü.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen çok eski mz lerden görmüşsün..Ya yeni toplamıştır yada çok iyi saklamıştır motoru.....

Yenileri üretilmiyor ki?....

Tipi nasıldı kardeşşş.. Ben de görmüştüm bi tane ! Race tipi ama racer 200 deildi :)

Sen çok eski mz lerden görmüşsün..Ya yeni toplamıştır yada çok iyi saklamıştır motoru.....

Yenileri üretilmiyor ki?....

ama her tarafı yeniydi.plastik aksamları dahil :silent:

cakalaz
bunun aynısı ama daha modern hali
mz_ts250_1.jpg

eleman kendi toplamıstır motoru o zaman... Ya da Kanunı Diil Sadece Mz marka motorda olabilir...Aşagıdaki resim gibi

mz.jpg

yahu bu yeni mzlerden olabilir...hani yeniden geliyo ya Türkiiyeye...

MZ dedin mi durar arkadaş akan sular :)
Canavar ın Türkçe sine MZ diyoruz biz:)
Kanun değil ama, öz be öz MZ

yeni toplamaya benzemiyor.Toplama motor değildi çünkü.aynı motordan 2 tane vardı.birbirinin aynısı.2 zamanlı olduğundan çok seriydi. :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Bu da mz...Ama kanuni bunu getirirmi bilmem.....:p

Dediğim gibi temiz 90 veya 91 model alman mz dir...Ama kanuni diyorsun...92-93-94 olabilir.....

www.muz.de bu kuralkan bişiler yapıp vakti zamanında MZ markasını ele geçirdiği için adamlar şimdi Muz ismi ile üretim yapıyorlar fuarlarda da görmüş olmanız muhtemeldir bence türkiye ye gelmesi gereken markalardan birisi...

bu olabilirmi?eğer buysa %100 alman MZ internet sayfasından baktım Niceman ın verdiği adresden www.muz.de bu arada motorları 10 numara vallahi

mz bi canavar yaa... Enduro tipinde motorlar vardı yukardakı resimdeki gibi ama alsak yedek parca fln nasıl olur bilemiyorumm...

Her gördüğüne aldanma :) Biz de geçen yemek yiyorduk, kafamı bi çevirdim, önümden kanuni racer 200 geçiyor motora honda çıkartmasını da takmış :mrgreen: Koptuk arkadaşla :mrgreen:

Sonix gördügünde gözlerini ovalaştırdın mı :p Hayel görmedin deme.Kanuninin scooterlarından başka bişi görmüyorum buralarda.Arada bir race2oo işte

Her gördüğüne aldanma :) Biz de geçen yemek yiyorduk, kafamı bi çevirdim, önümden kanuni racer 200 geçiyor motora honda çıkartmasını da takmış :mrgreen: Koptuk arkadaşla :mrgreen:

bir tane görsem neysede 2 tane vardı :mrgreen:

zaten egsoz sesinden mz olduğunu anlamıştım.

ozrace

yok bundan değildi.

amacıııııııın ney belki motor yeni çıktı siteye koymayı ınıttular olamazmı:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar