Koruma ekipmanları ve fiyatları.ACİL...

Arkadaşlar bir iki gün içinde denizli'ye gidip gelme ihtimalim var fakat benim kask dışında bir koruma ekipmanım yok.Ve maddi açıdan bu aralar biraz sıkışığım.Bana işimi görecek ekonomik açıdan beni fazla zorlamayacak ekipmanları ve ortalama fiyatları hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.ceveplarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
bostanlıda black snake var git bir bak her keseye göre bişiler var.. hatta İzmirde çalışıyosan taksit falanda yapıyolardı

bostanlıda black snake var git bir bak her keseye göre bişiler var.. hatta İzmirde çalışıyosan taksit falanda yapıyolardı

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Acaba ilk etapta eldiven ve mont yeterli olurmu?Yada ilk etapta neleri almalıyım?Çünkü ekipmanların hepsini almaya kalktığımda bana ilk etapta oldukça pahalıya patlayacak.Hayati önemi olanları ve ortalama fiyatlarını yazarsanız sevinirim...

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.Acaba ilk etapta eldiven ve mont yeterli olurmu?Yada ilk etapta neleri almalıyım?Çünkü ekipmanların hepsini almaya kalktığımda bana ilk etapta oldukça pahalıya patlayacak.Hayati önemi olanları ve ortalama fiyatlarını yazarsanız sevinirim...

Yok kardeşim olmuyorr paran varsa korumalı pantolonda al ama yetmezse dizliklede idare edebilrsin.Mont için ne kadar bir fiyat düşünüyorsun ona göre sana yer öenerebilirim:cat:

Ekipman fiyatları konusunda gerçekten hiçbir fikrim yok.Ama dediğim gibi ekonomik açıdan sıkışıp bir zaman geçiriyorum o yüzden ucuz ama iş görcek birşey istiyorum.Dediğim gibi ve birkaç ay vade yapabilecek bir yer varsa bildiğin söyleyebilirsin.

mehmetcalli35
Mont için sana özelden msj atayım.Bualabilecegin en ucuzu heralde :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar