İyiki diğer makinalardan vazgeçmişsin çünkü bu makina sana çok yakışmış bence.Tahminimce vücut yapına çok uyduğu için bir daha bu tip makinalardan vazgeçemeyeceksin.Hayırlı olsun,darısı Kawa Versys olarak bana![]()
hayırlı uğurlu olsun kardeşimize kasasız belasız inşallah
hoş tam naked derken ayıp ettin bizi ters köşöye yatırdın ya neyse![]()
hayirli olsun ..ama keske naked alsaydin..xtz dense ben yandaki arkadasin dr big gagali tarz bi modelini tercih ederdim..xtz pek tutulmayan bi model..genede hayirli olsun..kazasiz belasiz surusler dilerim..
dostum bana sorarsan gercekleri soyluyorum..yamaha almam..enduro tarz olarak cok mukkemmel bi secim..yanliz motor yanlis..bu motor surekli problem acar..insallah sende bunlari gormezsin bide ne hikmetse senin bu motor sahibinden .com da ilani var...ustelik bu resimler var..satiyormusun aldinmi ben hala anlamadim..:silent:Bir dakika....
Arkadaşlar merakımdan soruyorum
XTZ tutulmayan bir model mi.?:silent:
dostum bana sorarsan gercekleri soyluyorum..yamaha almam..enduro tarz olarak cok mukkemmel bi secim..yanliz motor yanlis..bu motor surekli problem acar..insallah sende bunlari gormezsin bide ne hikmetse senin bu motor sahibinden .com da ilani var...ustelik bu resimler var..satiyormusun aldinmi ben hala anlamadim..:silent: