Abı umarım senın ıcın hayırlısı olur ben temmuz gıbı gelıyorum Kusadasına umarım karsılasır gorusuruzZaten ada Ufak yer sen dolasrısan ıllakı karsılarız
![]()
Slm Ümmet Abi.Ben aranızda yeni sayılırım.Bir ay önce 150 lik bir scooter aldım.Daha 120 km lik motor tecrübem varken artçımla birlikte denizliye gidip geldim ve hayatımda hiçbir yolculuktan bu kadar zevk almadım (henüz a2 ehliyetim yokama 2 ay içinde alıyorum inşallah).senin gezi yazılarını hep hayranlıkla okuyan birisiyim.Gezilerin son bulmasına üzüldüm.Kuşadasına gelip seninle tanışmak isterim doğrusu.Tabi senin için bir sakıncası yoksa.Saygılar...
tabiki sakıncası yok,herzaman beklerim yalnız seni değil tüm mt ailesini beklerim ve zevkle ağırlarım,türkiyenin heryerinde sizler ağırladınız beni heryerde vardınız.hiçbiryerde yalnız değildim sayenizde ama benim çalışmam biraz kısa sürer motora binmediğim anlar nefes almakta zorlanıyorum.haftaya istanbla gidip gelcem ondan sonra anfazla 1 ay çalışırım herhalde.bu süreç içinde buralara kim gelirse beklerim.izmirden selamlar
arkadaşlar şuanda motorandan yazıyorum.davet üzerine burdayım bana gezilerimin bitmediğini,kışlık periyodun tamamlandığını sizin için yeni çalışmalarımız var dediler.ve devam ediyormuşum şuan motorumla ilgileniyorlar genel bakım için.yani gezilere nokta koymamışlar.
arkadaşlar şuanda motorandan yazıyorum.davet üzerine burdayım bana gezilerimin bitmediğini,kışlık periyodun tamamlandığını sizin için yeni çalışmalarımız var dediler.ve devam ediyormuşum şuan motorumla ilgileniyorlar genel bakım için.yani gezilere nokta koymamışlar.
hayırlısı olsun.
en son km. raporunu reca edeyim![]()
ümmet abicim hayırlısı olsun. bu kadar mı açıklama yaptılar?
Ümmet Perkitan
[YT]37mYCPDnLic[/YT]
iyiki yazmışsın yoksa kim olduğu belli değil son anaa kadar..:mrgreen:
gültekin kardeş son km hali 27452 oldu.