Bayan Sürücüleri Görmek Güzel......

yesyesyesyesyesyesyesyesyessssssssssssss :rendeer::rendeer:

Tüm bayan sürücülere :rendeer::rendeer::rendeer:

vah garibim bilmeyecek ki hiç Motosiklet.net Bu hanfendiyle gurur duydugunu ..nasılda habersizce gidiyo...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet güzel....
ama korumalarına da söz yok yanı....yani üstünden kamyon gecse genede bisey olmas aplaya....

abi ammada profosyonelmiş nerde bunun korumalı montu...:farao: bu tabloyu görünce aklıma şey geldi hani malum arkadaşlarımız varya yaz geldi yaaa mont giyilirmi...bot giyilirmi...kaskda takılırmı bu havada hiç diyerekten ortalıkta dolaşan tipler...

bizim işyerinin orda(balmumcu) işyerinde benim oturduğum yer bir binanın girişine bakıyo...bu arada binaya girişlerde yandan önde kapı yok...bu binada motosikletli 2 tane arkadaşım gün içerisinde bir kaç defa girip çıkıyolar motorla dışarı...birisi 250cc vari bi shopper kullanıyo üstünde korumadan eser yok...takım elbise gözünde güneş gözlüğü...:pr: diğeride bandit650 kullanıyo taktığı tek ekipmansa kask onun haricinde sokak kıyafetler...:pr:

Ben Selimiye'den KAdıköy'e giderken bi arkadaşımızı gördüm,CBR125 kullanıyodu. Çok yakışıyor bayanlara bu motor ama kaskı yoktu.Kendisi güzel'de trafik tehlikeli.

abi ammada profosyonelmiş nerde bunun korumalı montu...:farao: bu tabloyu görünce aklıma şey geldi hani malum arkadaşlarımız varya yaz geldi yaaa mont giyilirmi...bot giyilirmi...kaskda takılırmı bu havada hiç diyerekten ortalıkta dolaşan tipler...
Hoş görüntülerde;
Kask kadar montunda önemli oldugunu bi kaç metre sürüklenince mi anlaması lazım:pale:
Bende geçenlerde twisterlı hatun gördüm ama full korumalıydı bsikletle gidiyordum motorla olsaydım slm verecektim:)

Valla bende kız arkadaşıma kullanmayı öğretiyorum elimden geldiğince trafiğe kapalı alanda ve o da başladı artık model arayışlarına :D

evet bende bi profesyonellik göremiyorum.. korumalar yok..

bayanlar Düdüklü Tencere kullanmakta zorlanıyolar yavv:queen::queen:

Çok özür dilerim, şaka olsun diye yazdım:pale: umarım benimki görmez:pale:

1150 gs de gördüm hepsini tebrik ediyorum . Bütün arkadaşlarıma keyifli sürüşler diliyorum:::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu kadar katı olmayın..Hava çok sıcak...Ablamız zaten yavaş gidiyordu..30-40 km yle..Ve usta olduğu hareketlerinden belli oluyordu....

İlla mont giydireceksiniz yani.....Hemde bu sıcakta....:p

evet bende bi profesyonellik göremiyorum.. korumalar yok..

Profesyonellik korumalarını takmayla mı kazanılıyor....Ben o manada söylememiştim...Her korumasını takan profesyonel mi sayılıyor....

Nice korumalı adamlar gördüm...Günde 2 sefer düşen....

Başka yönden düşünmeye çalışın....:cat:

Son düzenleme:
profesyonellik, sözlük anlamı gereği, yaptığı işten para kazanan demektir.

O yüzden profesyonel demek yerine İyi Bir Motorcu denmeli.
(deli gibi terliyom ama geyiniyom ben korkudan. Düşüpte yaralanırsak 2-3 ay yatarsak yandık vallah)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende mobilet süren bir bayan görmüştüm paylaşım için saoll

Akşama kadar gördüklerimi paylaşsam site dolar....Ama en güzellerini paylaşıcam sizlerle.....

Yakında topic açıcam ...Günlük motosiklet izlenimlerim başlığı adı altında....

(deli gibi terliyom ama geyiniyom ben korkudan. Düşüpte yaralanırsak 2-3 ay yatarsak yandık vallah)

Ya ben o manada da söylemedim....Trafikteki rahat hareketleri korkusuzca, anında isteklerini yapan, kurallarına sinyallerine uyan manasında söylemiştim...:cat::cat::rendeer::rendeer:

Bir zamanlar profesyonel ehliyetim vardı....Öyle yazıyordu üzerinde...Ama ben araba sürmekten para kazanmıyordum....Bu nasıl olucak şimdi?...:silent:

Son düzenleme:
Akşama kadar gördüklerimi paylaşsam site dolar....Ama en güzellerini paylaşıcam sizlerle.....

Yakında topic açıcam ...Günlük motosiklet izlenimlerim başlığı adı altında....

Ya ben o manada da söylemedim....Trafikteki rahat hareketleri korkusuzca, anında isteklerini yapan, kurallarına sinyallerine uyan manasında söylemiştim...:cat::cat::rendeer::rendeer:

Bir zamanlar profesyonel ehliyetim vardı....Öyle yazıyordu üzerinde...Ama ben araba sürmekten para kazanmıyordum....Bu nasıl olucak şimdi?...:silent:

Ya Alp abi Fürek gibi olma şimdi sende:p
Yazdın bir kelime arkasında dur bari.:cherry:

Taam Alp-im tunay-ım:cat::cat:
bendeniz ufacık girdim araya o kadar:cat:
paylaşımına teşekkürler. Bayanlar trafikte olmalı, heryerde olmalı!
denizcieylem de başladı artık kullanmay, değmesin yağlıboyaaaaa:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Profesyonel konusunda.. Çok kişiye bunu anlatmışımdır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar