Hasarlı Motosiklet Aranıyor

Arkadaşlar merhaba.Ben amatör olarak buggy tipi araçlar yapıyorum.Yaptığım araçta motosiklet motoru kullanmak istiyorum, ancak tek motor bulmak zor.Motoru çalışır durumda, hasarlı motosiklet arıyorum.Tercihen 10Hp üstü, vitesli yada scooter olabilir.Grenajı ve şasesi çok önemli değil.Ruhsatlı araçlar için, trafikten düşürülmüş olması da tercihimdir.
Yaptığım araçları merak eden arkadaşlar aşağıdaki linkten görebilirler.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://video.google.com/videosearch?q=AKINCO

125 cc minsk motoru

Arkadaşlar merhaba.Ben amatör olarak buggy tipi araçlar yapıyorum.Yaptığım araçta motosiklet motoru kullanmak istiyorum, ancak tek motor bulmak zor.Motoru çalışır durumda, hasarlı motosiklet arıyorum.Tercihen 10Hp üstü, vitesli yada scooter olabilir.Grenajı ve şasesi çok önemli değil.Ruhsatlı araçlar için, trafikten düşürülmüş olması da tercihimdir.
Yaptığım araçları merak eden arkadaşlar aşağıdaki linkten görebilirler.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://video.google.com/videosearch?q=AKINCO

değerli arkadaşım bende 125cc minsk motoru var çalışır durumda lakin debriyaj tarafındaki zincir gevşemiş yani uzamış alt kapağa vurup ses yapıyor düşünüyorsanız 200 ytl ye veririm sizede uygun gelirse....

bende atv türü arça eraklısıyım ama ekonomim o kadar rahat değil inş... daha sonra a.e.olun....

bide sizden gokart-atv arası bir araç için detaylı bilgi ve resim istiyorum parçaları bulabilecek adres özellikle bu kavrama (varyator)sistemi ve diğer parçalar hakkınmda. hoşçakalın ve dostça....

Sahibinden.com'da Suzuki GN 250'nin motorunu satıyorlardı. 500YTL'ye ya da Jawa al motorunu sök daha güçlü olur :wiinkk:

asya 150t komple motor verelim sana 700 ytl ruhsat plaka çıkarılmadı hiç-oyuüzden bu fiat

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.Motordan vazgeçtim.Geri vitesi ve diferansiyeli olan 250cc su soğutmalı bir araç aldım.Onu modifiye ediyorum.
Burak2003 arkadaş sen de bu tür bir araç yapmak istiyorsan forumu incele.Yardımcı olacak pekçok arkadaş bulabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_9277415/mpage_1/key_/tm.htm

değerli arkadaşım bende 125cc minsk motoru var çalışır durumda lakin debriyaj tarafındaki zincir gevşemiş yani uzamış alt kapağa vurup ses yapıyor düşünüyorsanız 200 ytl ye veririm sizede uygun gelirse....

bende atv türü arça eraklısıyım ama ekonomim o kadar rahat değil inş... daha sonra a.e.olun....

bide sizden gokart-atv arası bir araç için detaylı bilgi ve resim istiyorum parçaları bulabilecek adres özellikle bu kavrama (varyator)sistemi ve diğer parçalar hakkınmda. hoşçakalın ve dostça....

Bende bahsettiğin parçaların tamamı,hatta aracın kendisi var.Adresini verdiğim forumdan bana ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
asya150t motor hakkında

asya 150t komple motor verelim sana 700 ytl ruhsat plaka çıkarılmadı hiç-oyuüzden bu fiat
değerli barrokas hocam bu motr herhangi bir yerinde arıza varmı ve faturası varmı plaka ruhsat çıkarabilirmiyiz ve kaç km de bilgisayarla takas düşünürmüsünüz benim böyle bişeye ihtiyacım varda...

çünkü elimde param yok ama yeni edindiğim bilgisayar kasasıyla takas düşünüyorsan haberleşelim lütfen

msn adresim [email protected]

bizimde acizane bir sitemiz var orada bilgi paylaşımı ve bazı tanıdıklarımızın ilanlarını koyuyoruz ziyaret edebilirsiniz www.dostlarburaya.forumup.com lakin ilandaki resimleri görmek için üye olmak gerekiyor

hoşçakalın ve dostça...

kardeş sen tam bana göresin bende bitane eski doğu alman dan kalma TRABANT diye bi araba var ve bende böyle bişey yapmak istiyom onla arabada iki silinderli iki zamanlı 650cc motor var ve şanzımanı böyle bagi için çok uygün bi yardım edersen veya istersen fazladan güçlü bişey yapabiliriz.

2006kınroat hurda belgeli 150cc 4 zamanlı

merhaba 2006 kinroad motor yeni yapıldı çok temiz arka lastik o yeni çalışır durumda ikinci motorum olduğu için 500tl satabilirim yada motoru arızalı atv si olan varsa alabilirim

akınco benim babam oluyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------

özürdilerim oğlum yazmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar