[Manisa - MT]

budur, yakışır kardeşime. her işin altından alnının akıyla çıkar. çaycı lazımsa ben gelirim aklında olsun

ABİ CAYCIYA KAHVECİYE DEĞİL,,BİZİM BİR TANE MURAT ABİMİZE (WALLACE) İHTİYACIMIZ VAR..SEN BİZİMLE OL YETER...

KOCAMAN ÖPTÜM...:bounce:

-Organizatör buz yoook, organizatöör ekmek bittiii, organizatöööör gemi neden kalmıyo halaaaa

-Yaa başlayacam organizatörünüzeeedeeee bi adam gibi içirmediniiz ba yaaaa

Adamı deli ettik yaaa ama ona rağmen en son aşamadaki tepkisi yukardaki diyalog olduu.Helal Mecit emeğine sağlık.
Herkes iyi niyetli ve anlayışlı olduktan sonraa sen daha nice organizasyonların altından kalkarsın.

Tekrar sağol...
(imza yerini bulmuş)

KAYTARMAK YOK...YARIŞLARI İZLEMEYE GELİYOR HERKES !!! :)

tuncerim senin mesajı görmeden yazdım bu mesajı (zaten bu mesaj 5 dkk içinde kendi kendini yok edecek :queen: )
günaydın kardeşim sessiz sakin bi sabahta şehrin uyanışında ezan dinlemek şehrin hareketlendiğini görmek başka bi duygu bilirim onu (hayır dua etme hakkımda tamammı :queen: )

Son düzenleme:
Herkese günaydın tünaydın ahaliii.Lodos abicim bi dur be kardeşim bi nefes alalım be yaaaa:)

bu pazar buradasınız anlamam kardeşim
grupta bi kararlılık görürsem konu hakkında hemen bi buluşma yeri ve saati yazacağım
katılım az olur gibi olursa gruptan serbest herkes !!! yarış pistinde buluşuruz ...

o bakıyomda geziniz süper geçmiş mecit AABİ YİNE HER ZAMANKİ GİBİ ORTALIĞI YIKIP GEÇMİŞ ben gelemedim diye çok üzüldüm ya AMA FOTOLARI BİRAN ÖNCE İSTİYORUZ BİZ GELMİYENLER :queen:

Moderatör (forrap)
belifeless uyumadım ki rüyamda göreyim :pSiz rahat uyuyun site bana emanet:p

Wallace abi ekmek parası be naparsın,gece sarhoş üyeler iyi bahşiş atıyor:p

Lodos haklısın abi,geceleri gündüzlerden daha çok seviyorum inan...

Pazar sınavım olması lazım,gelemeyebilirim.

evet arkadaşlar pistimizin açılış niteliğindeki eğitim tarihi belli olduuu gerekli topiğe aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz herkesi bekliyorum motora sadece ilgi duyun yeter....

http://www.motosiklet.net/forum/duyu...timi-zm-r.html

sevgili manisa-mt sizsiz olmaz....

sevgiler saygılar...
adres izmir-----çeşme otobanı seferihisar ayrımından sonraki benzinlik yanı(shell benzinlik)

-Organizatör buz yoook, organizatöör ekmek bittiii, organizatöööör gemi neden kalmıyo halaaaa

-Yaa başlayacam organizatörünüzeeedeeee bi adam gibi içirmediniiz ba yaaaa

Adamı deli ettik yaaa ama ona rağmen en son aşamadaki tepkisi yukardaki diyalog olduu.Helal Mecit emeğine sağlık.
Herkes iyi niyetli ve anlayışlı olduktan sonraa sen daha nice organizasyonların altından kalkarsın.

Tekrar sağol...
(imza yerini bulmuş)

SİZLER HAKETTİNİZ ABİ..NE DEMEK,,Bİ ORGANİZASYON DAHA PATLATICAM SİZE MERAK ETMEYİN...

ya her haftabaşı ailemin yanına gideyimde yazlıkları getiriyimm artık diye plan yapıyorum
her hafta ortası bi atraksiyon patlayıveriyorrr
yetişemiyorummm hızınızaaa:mrgreen:

günaydın iski gene çoşmuşsunuz Marmok topicleri antremanlar helal be size allah muhabbetinizi arttırsın

muratım valla sorma. değişiklik olur bi aksilik çıkmazsa gidelim diyoruz. geliyorsun değil mi marmok'a?

abilerim bu koşturmaya ne para yeter nede başka şey yawwww bi durun daha motorlar soğumadı siz marmaris diyosunuz benden dama, pes, tuş kurudum valla zaten bi kıriz var ülkede fazla açılmayalım boğuluruz bak:mrgreen:

Gürkay bak tavla turnuvası bile varmış yani tam senlik olacak marmok.Hem sensiz olmaz biliyosun.Hiiiç kıvırmak yok geliyosun sende en az çeşme kadar güzel olacak gelmeyenler sonra pişman olacak bak demedi deme..Selam ve sevgilerrr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar