Ramzeyden Süper Kampanya Taraftar Yaşadi Valla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boşboğazlık birşeyden tam olarak emin olmadan konuşmak demektir.
Herhangi bir saygısızlık yok bunda.
Bende bilmiyorum ramzey battımı çıktımı, ne oldu. Benim ramzey motorumda yok zaten ama bu tür bilgiler verirken emin olmadan vermeyin. Tüketiciyi yanıltmak çok büyük bir suçtur ve külfeti ağırdır.
Aç telefonu sor bakalım batmışmı batmamışmı.

Arkadaşım Ramzey'in battığına dair hiçbir bilgi yok.
Tam tersine Telefonu 0 - 216 304 11 11 (pbx) . Arkadaşım bakın eğer yanlış bilgi veriyorsanız çok büyük bir hukuki müeyyide altına giriyorsunuz. Bir firma hakkında asılsız propaganda yapmanın mali yükümlülüğü çok ağır.
Lütfen emin olmadığınız konuda bu şekilde boşboğazlık etmeyin.
Sonra çok zor durumda kalır tası tarağı satmak zorunda kalırsınız. :mrgreen:

diyelim ki iflas etti ve stoktaki ürünlerini sanki yeniden piyasaya girmiş gibi gösterip satmaya kalkarsa (buda yanlış bilgiye girer değil mi) bu durumda ne olacak?

* Yanlış hatılamıyorsam bu forumda bu tür açılan 3 başlık gördüm. belirli periyotlarda bu tür başlıklar açılıyor ve hepsi aynı son ile bitiyor... :queen:

Bende bilmiyorum ramzey battımı çıktımı, ne oldu. Benim ramzey motorumda yok zaten ama bu tür bilgiler verirken emin olmadan vermeyin. Tüketiciyi yanıltmak çok büyük bir suçtur ve külfeti ağırdır.
sen kendine boşboğaz kelimesini kullananlar için bi saygısızlık görmüyor olabilirsin ama ben rahatsız oluyorum biz tüketiciyi yanıltmıyoruz duyduk söylüyoruz tketicide arastırsın öle alsın diye para kolay kazanılmıyor heba olmasın parası biz yanlıs duymussak gider alır zaten...sen niye benim bu yazdığıma böle alevlendin anlamadım bi ilişki var sanırım ramzey le aranda :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşım türkçe konuşuyoruz biz burda. Yukarıya bir bak ben ne demişim.

125 cc nin altındakiler kampanya dışı bırakılmış.cup model yok 100 cc likler yok.bana garip bir kampanya gibi geldi.

arkadaşlar cidden RAMZEY kedinlikle almayın arkadaş motordan düştü sol ayaklıgını kırdı yedek parçasını bulamıyoruz. rezillik ki ne rezillik aman deyim almayın.

Bende ramzey kullanıcı olarak şunu diyorum. Servise bizza t kendim sordum. Parça sıkıntısının olduğunu söyledi. Ama osmanlı motor almış ramzeyi bomba gibi gelebilir diyorlar.

Bende ramzey kullanıcı olarak şunu diyorum. Servise bizza t kendim sordum. Parça sıkıntısının olduğunu söyledi. Ama osmanlı motor almış ramzeyi bomba gibi gelebilir diyorlar.
.. :bounce:valla ben bunu duymamıştım, "Osmanlı motor" ve "bomba gibi" kısmını diyorum.
ama reklamcılık konusunda doğuştan bir yeteneğim var demek ki, öyle olmamama rağmen. Acaba sporu bırakıp reklamcı mı olsam.. hmmm.düşüneyim bir. daha daha yukarıdaki arkadaşlar bana reklam kokan yorum yaptığımı yazmışlar..teşekkür ederim. Bu da bir yetenek. Acaba Ramzeyciler bunu duyup değerlendirmeye alırlar mı ki? :queen::queen:

Kardeş mesajın buram buram reklam kokuyor :cherry:

Hele bu kısım beni öldürdü heh heh :cherry::cherry::cherry:

Sahi ya.. Amma reklam ifadeli olmuş değil mi? :mrgreen::pDedim ya Allah vergisi yetenek işte. Ramzeyciler şşşşt.. Bak motosiklet alıyorum da hani bu günlerde zaten. Duyarsınız belki ben burada ne reklam yapıyorum, ne reklam yapıyorum...
:salut:ama ne yazık ki motosiklet almam başka bahara kaldı gibi. Aile mahkemesi.. ikna turları.. bakalım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
.. :bounce:valla ben bunu duymamıştım, "Osmanlı motor" ve "bomba gibi" kısmını diyorum.
ama reklamcılık konusunda doğuştan bir yeteneğim var demek ki, öyle olmamama rağmen. Acaba sporu bırakıp reklamcı mı olsam.. hmmm.düşüneyim bir. daha daha yukarıdaki arkadaşlar bana reklam kokan yorum yaptığımı yazmışlar..teşekkür ederim. Bu da bir yetenek. Acaba Ramzeyciler bunu duyup değerlendirmeye alırlar mı ki? :queen::queen:

Sahi ya.. Amma reklam ifadeli olmuş değil mi? :mrgreen::pDedim ya Allah vergisi yetenek işte. Ramzeyciler şşşşt.. Bak motosiklet alıyorum da hani bu günlerde zaten. Duyarsınız belki ben burada ne reklam yapıyorum, ne reklam yapıyorum...
:salut:ama ne yazık ki motosiklet almam başka bahara kaldı gibi. Aile mahkemesi.. ikna turları.. bakalım

Valla ben Ramzey'in sahibi olsam sana bi motor ayarlardım hemen :)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
buram buram reklam kokuyor bu mesaj

Ne yani telefonla arayınca biz battık beyfendimi diyecekler.saçmalama lütfen.şurası bir gerçek firmanın yapısında değişiklik oldu.Ortakları değişti,bayağı bir şeyler oldu..Artık firmalar batmıyor ,ortaklık yapısı değişiyor yada el değiştiriyorlar.Tabi bu Ramzey gibi büyük,köklü firmalar için geçerli.yoksa 3 aylık bir firma batsa kim ilgilenir.

Son düzenleme:
bütün an çin çong motorların parçasın birbirine uyyorr yavv ..ister batsın....ister batmasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne yani telefonla arayınca biz battık beyfendimi diyecekler.saçmalama lütfen.şurası bir gerçek firmanın yapısında değişiklik oldu.Ortakları değişti,bayağı bir şeyler oldu..Artık firmalar batmıyor ,ortaklık yapısı değişiyor yada el değiştiriyorlar.Tabi bu Ramzey gibi büyük,köklü firmalar için geçerli.yoksa 3 aylık bir firma batsa kim ilgilenir.

Haklısın sen olsan demezsin.

Güzel kampanya, motor almayı düşünenler kaçırmasın bence....

Güzel kampanya, motor almayı düşünenler kaçırmasın bence....

di mi di mi... motorbike dergisinde gördüm aynı afişi bugün reklam sayfası. Arka sayfada da yazı vardı. Ramzeyde taze kan falan filan. İlgilenen varsa okur..

arkadaşlar ramzey firması batarmı çoook motor satıyor bende ramzey xf125-10 alacam araştırdım öyle birşey yokkkk

Arkadaşlar kampanya ne zaman bitiyor. Tam detaylarını açıklayan bir link varmı verebileceğiniz ?? QM200 kros tipini düşünüyorum da

tam olarak battımı batmadımı

eğer battıysa batmıştır geçmış olsun

eğer batmadıysa ne guzel geçmiş olsun

herıkı urumda da değişen bırşey çunku butun çinmalı motorların parçaları bırbırıne uyuyor

ramzeyde de sorun olmaz

hiçbiri garantısının arkasında durmuyor başka marka alsan nasıl olsa bu parça garantıyr gırmıyor yada çınmalı bu olacak bu kadar denıyor uzerınde fazlaca durmaya gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar