fürek' Alıntı:kanka bak buda ağır oldu ama...ale:
genclerin önünü açın.............![]()
Bu adam tam fürek boşuna fürek demiyoruz baktı başa çıkamayacak kısa ve alakasız yazılarla geçiştiriyor aklı sıra aradan kurtulcak laf yemeden
neden kurt kocadı mı netti:queen:
ben adamımı salmışım üzerinize...:queen:bir cepheden daha kurtulduk...![]()
sana bir yakıştırma daha buldum cılız spartalı sataşıyon her seferinde şamarı yiyip oturuyon ne zaman akıllanacan sen bizim ittifak maymun etti seni :queen::queen:
sizin ittifak ağır yara aldı ama...alpe bi vurdum Şile topiğinde feleği şaştı...![]()
İyi akşamlar güzel sohbetler dilerim hepinize.
yanda$, gel bunlardan 3'u birarada yapalim. kel,$i$man ve Siyah .ortaya acaba ne cikar cok merak ediyom :cherry::cherry:.
tam avrupa yakasi karakteri olurlar :queen::queen:
okey...bizim alp ...hem kel hem fodul...bu tanıtım üzerinde yoğunlaşacaz kanka...
kıldiken abimiz ise şişman ve etobur....bu bağlamda yükleniyoz....
borubabayıaldı... ise zenci diyoz taammı kanka...yani 3-5-2 sistemiyle vuracaz...seni tanımıyolar bişey bulamazlar...bana başörtü den vururlar anca...başka açığım yok...![]()
Sana her yerden vururuz....Bilişim dünyasından özür dilemen.....:queen::queen:
Hele o site önünde anırma hikayen...:queen::queen::queen:
Hele ki ehliyetin bilem yok....:queen::queen::queen:
Sana soldan soldan vurucaz....:queen::queen:
yanliz alp'in kel hikayesine takinca hemen avartar degismis,herhalde bu isle baglantisi yoktur ,belkide forumda daha fazla reklam olmak istemiyodur :cherry:
yanliz alp'in kel hikayesine takinca hemen avartar degismis,herhalde bu isle baglantisi yoktur ,belkide forumda daha fazla reklam olmak istemiyodur :cherry:
kanka cengiz buna bi koydu kel diye bende foduldan yakaladım...daha neler çıkar bize...![]()