Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...

fürek' Alıntı:
kanka bak buda ağır oldu ama...:pale:

Bu adam tam fürek boşuna fürek demiyoruz baktı başa çıkamayacak kısa ve alakasız yazılarla geçiştiriyor aklı sıra aradan kurtulcak laf yemeden

Son düzenleme:
sana bir yakıştırma daha buldum cılız spartalı sataşıyon her seferinde şamarı yiyip oturuyon ne zaman akıllanacan sen bizim ittifak maymun etti seni :queen::queen:

sizin ittifak ağır yara aldı ama...alpe bi vurdum Şile topiğinde feleği şaştı...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sizin ittifak ağır yara aldı ama...alpe bi vurdum Şile topiğinde feleği şaştı...:p

Olm her seferinde oturuyon poponun üstüne...Ondan sonra ağlaya ağlaya geliyon....Biraz delikanlı ol diicem ama naparsın Füreklik işte....:queen::queen:

yanda$, gel bunlardan 3'u birarada yapalim. kel,$i$man ve Siyah .ortaya acaba ne cikar cok merak ediyom :cherry::cherry:.
tam avrupa yakasi karakteri olurlar :queen::queen:

yanda$, gel bunlardan 3'u birarada yapalim. kel,$i$man ve Siyah .ortaya acaba ne cikar cok merak ediyom :cherry::cherry:.
tam avrupa yakasi karakteri olurlar :queen::queen:

okey...bizim alp ...hem kel hem fodul...bu tanıtım üzerinde yoğunlaşacaz kanka...:p

kıldiken abimiz ise şişman ve etobur....:pbu bağlamda yükleniyoz....:p

borubabayıaldı... ise zenci diyoz taammı kanka...yani 3-5-2 sistemiyle vuracaz...seni tanımıyolar bişey bulamazlar...bana başörtü den vururlar anca...başka açığım yok...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
okey...bizim alp ...hem kel hem fodul...bu tanıtım üzerinde yoğunlaşacaz kanka...:p

kıldiken abimiz ise şişman ve etobur....:pbu bağlamda yükleniyoz....:p

borubabayıaldı... ise zenci diyoz taammı kanka...yani 3-5-2 sistemiyle vuracaz...seni tanımıyolar bişey bulamazlar...bana başörtü den vururlar anca...başka açığım yok...:p

Sana her yerden vururuz....Bilişim dünyasından özür dilemen.....:queen::queen:
Hele o site önünde anırma hikayen...:queen::queen::queen:
Hele ki ehliyetin bilem yok....:queen::queen::queen:

Sana soldan soldan vurucaz....:queen::queen:

Sana her yerden vururuz....Bilişim dünyasından özür dilemen.....:queen::queen:
Hele o site önünde anırma hikayen...:queen::queen::queen:
Hele ki ehliyetin bilem yok....:queen::queen::queen:

Sana soldan soldan vurucaz....:queen::queen:

unuttuydum len hepsini...tezgaha çıktı yine bizimkiler...:p

yanliz alp'in kel hikayesine takinca hemen avartar degismis,herhalde bu isle baglantisi yoktur ,belkide forumda daha fazla reklam olmak istemiyodur :cherry:

alpi biraz gerdikte...kafa kel ona taktım ...garibim saçları değirmende ağartmadı ya...:p

keli anladıkda fodul ne demek...bilene bir öpücük smileyi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar