[MT İstanbul] 17 HAZİRAN 2007 PAZAR- YAZA MERHABA GEZİSİ - Şile Ömerli

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
17 Haziran 2007 Pazar günü MT İstanbul Yaza merhaba pikniğine tüm üyelerimiz davetlidir.
ATV SAFARİ - PAİNTBALL - TAVLA TURNUVASI

Gezi Düzenlenecek Yer Ömerli
Gezi alanında sabah kahvaltı ve öğlen yemeği olacaktır.
ATV Safari ve PaintBall aktiviteleri düzenlenecek isteyen üyeler bu organizasyonlara katılabilirler. Ayrıca tavla turnuması düzenlecektir. Turnuva birincisi ücretsiz ATV Safari, ikinci ve üçüncü PAİNT BALL'a katılım hakkı kazanacaktır.
Geziye katılmak isteyen arkadaşlar hangi organizasyona katılmak istediklerini belirtirse seviniriz. (ATV Safari, Paintball, Tavla)
Grup sürüşü için gruplar oluşturulacaktır. Aynı sınıf motosikletler marka ve modeller kendi aralarında buluşma yapabilirler.
Organizasyonda sitemiz üyelerinden borty (Atilla) bizlere yardımcı olacaktır. Kendisine şimdiden teşekkür ediyorum.

Ücretler:

Sabah: Açık büfe kahvaltı-sınırsız çay

Öğlen: Karışık mangal kanat, köfte, sucuk, pilav, salata, patates kızartması,1 adet meşrubat ya da bira.

Ücret: 20 YTL (Kredi Kartı 22 YTL)

ATV SAFARİ: 60 YTL (1 saat)

PAİNTBALL: 30 YTL

Avrupa yakası buluşma noktası : Saat : 9.30 / Hareket: 9:45 / 1.Levent BP İstasyonu
Tarih: 17 Haziran 2007 Pazar
Saat: 9.30 Hareket: 9:45
Buluşma Noktası: 1.Levent BP İstasyonunda (Ay Yıldız Mayo nun yanı)
Güzergah: 1.Levent BP - Levent - İş Kuleler sapağında 2. köprü - Fatih Sul. Meh. Köprüsü - Şile sapağı - IKEA otopark
Buluşma Kroki ve Harita:

bp48ro.jpg

Anadolu yakası buluşma noktası : Saat : 10.15 / Hareket: 10:30 / IKEA Otopark
Tarih: 17 Haziran 2007 Pazar
Saat: 10.15 Hareket: 10:30
Buluşma Noktası: IKEA Otopark
Güzergah: IKEA otopark - Şile Yolu - Şile yolundan Ömerli ışıklardan Beykoz istikametine 800M ileride sağda.
Buluşma Kroki ve Harita:

Yol Güzergahı:
sile01ie6.jpg

Şile yolundan Ömerli ışıklardan Beykoz istikametine 800M ileride sağda.
Avrupa Yakası Buluşma Noktası ile IKEA arası yaklaşık 18km
IKEA ile gezi alanı arasındaki mesafe ise yaklaşık 25km

Fotoğraflar:
cimg0314sk5.jpg
cimg0318eb6.jpg

cimg0320ur6.jpg
cimg0321sp6.jpg

cimg0322mf7.jpg
cimg0323ur9.jpg

cimg0325hu3.jpg
cimg0326nv0.jpg

cimg0327it6.jpg
cimg0328nw0.jpg

cimg0329iv6.jpg
cimg0324qy6.jpg

cimg0330mg4.jpg
cimg0331xv0.jpg

Gezi için hatırlatma:

- Grup Sürüşünde Kullanılan El İşaretleri

- Motosiklet Teorisi #5, Grup Gezileri (Donald Duck)

Son düzenleme:
Super Moderator
Paintball da bende varım. İlk ben liste başıyım.

Katılımcı listesi:

1- Alper_tim :)
2-skullhunter
3-starsailor
4-vınvın
5-kırmızı
6-komtan
7-denizcimuzaffer +1
8-bilooo +1
9-buraki77 +1
10-kaiser +1
11-hastalikli_insan +1
12-aksi
13-gümüş600f +1
14-deal
15-ozkansava&beauty
16-mete_han
17-eyong
18-Tencere
19-borty
20-modifire
21-necdet
22-teflon
23-tassadar
24-darkdiamond
25-ertech
26-peril +1
27-ERYİLMAZ
28-marlboro man
29-eserkose +1
30-silah1
31-discordian
32-ozrace
33-armağan +1
34-muratoygur +1
35-mo-zat +1
36-guido +1
37-achille
38-benalphan
39-babaçi
40-gitarist_aslan
41-metalgod (XL erkek tişört)
42-arslanfb +1
43-ctarkocin
44-marrakech
45-megadeth
46-iron horse
47-tuncay
48-ömer
49-burak
50-pınarr
51-knight79 +1
52-mabel +1
53-sse +1
54-veeee yoğun istek üzerine Gelişim Sürücü Kursu (ebocan)
55-alonso (M benden tişört)
56-necdet
57-eskici +1
58-jeansatar
59-tunç
60-kadir_53
61-marlboro man
62-mrsandman
63-futureshock +1
64-thunder79
65-sametrix
66-can.yurdakul
67-crazyusuf +1
68-
69-
70-
71-
72-
73-
74-
75-

Son düzenleme:
yazın arkadaşlar bizide kaçmaz bu gezi...bilooo+1

erhan dostum bu arada gidiş-geliş kaç km onuda belirtirsen sevinirim...bide anadolu yakası buluşma noktası 1.levent Bp olarak kalmış düzelt istersen...:bounce:

Metehan senin Bolu abant iptal mi oldu şimdi?

burak dostum büyük ihtimal yalan olur gibime geliyo...bide km faktörü önemli tabi...:wiinkk:

vay be listeye bak bizim çılgın üçlü çift başta helal bize...:cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
erhan dostum bu arada gidiş-geliş kaç km onuda belirtirsen sevinirim...bide anadolu yakası buluşma noktası 1.levent Bp olarak kalmış düzelt istersen...:bounce:

uppps hemen düzelteyim. km yi de hesaplıyorum.

Gelişim Sürücü Kursu isimli bir kullanıcı var,o gelirse ben gelmem baştan söyleyeyim.

Off süper bir program.Gezi,safari ve paintball,3'ü bir arada tadından yenmez.Gezgin Kaiser geliyor. +1'yle beraber :cat:

Çalıştığım güne denk geliyor arkadaşım idare ederse gelmeyi deneyeceğim. De ben bu haritalardan bişey anlamadım, Şile'ye hiç gitmişliğim yok:pr:. Keşke başka bir buluşma noktası olsaymış Anadolu Yakasında. Du bakalım bizim cbfçilerden gelen olursa daha uygun bir yerlerde onlarla buluşup IKEA'ya gelmeyi denerim.
Yine de şimdilik listeye yazmayın, durumum kesin değil.:pale:

Güncel: Hımm IKEA'nın kendi sitesinden başka bir kroki buldum, sanırım Kadıköy'den BoğazKöprüsü yoluna girilince de geliniyor, doğru mudur?

Son düzenleme:
Metehan abant sonraya kaldı sanırım o zaman bizi de ekleyin listeye mümkünse biloo arkasında olsun :) Denizci muzaffer bize haber vemeden dylan larla gezi yapmış bende Twister gezisi yapıcam ona inat :)

Buraki +1 olarak düzelteyim malum aileyiz.

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
erhan dostum bu arada gidiş-geliş kaç km onuda belirtirsen sevinirim...

Avrupa Yakası Buluşma Noktası ile Anadolu Yakası Buluşma Noktası IKEA arası yaklaşık 18km.
IKEA ile gezi alanı arasındaki mesafe ise yaklaşık 25km.

Bende geliyorum diyeceğim ama hazırlıklar dolayısı ile önceden orada olacağım.

Arkadaşlar organizasyonumuzda birde tavla turnuvası olacak,ve kesin ben kazanacağım hile olmadan çok iddalıyım,kimse zar tutuyorsun diye iftira atmasın vallahi tutmuyorum,turnuvaya katılacaklar belirtsin lütfen.

atv ye binecek olanlarda,paintball oynayacaklar.

Aynı zamanda bu gezideki toplu resmimizi bir dahaki gazete yazımda görsel ve yazısal olarak kullanacağım.

motosiklet kardeşliği budur diye....

Son düzenleme:
Avrupa Yakası Buluşma Noktası ile Anadolu Yakası Buluşma Noktası IKEA arası yaklaşık 18km.
IKEA ile gezi alanı arasındaki mesafe ise yaklaşık 25km.

erhan sağol dostum malum doğma büyüme ist.lu olmama rağmen anadolu yakasında bıraksan kaybolurum....:pale: o yüzden km tahmin edemedim...ama kısa mesafe ve organizasyonları düşünürsek güzel olacağa benzer...:bounce:

Metehan abant sonraya kaldı sanırım o zaman bizi de ekleyin listeye mümkünse biloo arkasında olsun :) Denizci muzaffer bize haber vemeden dylan larla gezi yapmış bende Twister gezisi yapıcam ona inat :)

Buraki +1 olarak düzelteyim malum aileyiz.

burak sorma bende o gün telefon açmasam öğrenemicem...kendi aralarında örğütlenmiş bizim scoooooter'cılar...:) bizde twister gezisi yapar ödeşiriz...:p

Son düzenleme:
Buraki77 arkadaş. Biz sisden habersiz bişey yaparmıyız aşkolsun:p
Dylancı arkadaşlar benim Beat ı merak ediyordu, O da gösterdi ne olduğunu :queen::queen:
Twister gezisine de gelebilir Beat, hiç merak etmeyin:p
Paint-Ball oynayak mı:silent: Biloo sen ben + hanımlar:cat:Takıma bak beaaaa, özel kuffetler seçme birliği. alayını Paintleriz olm:queen::queen:

Buraki77 arkadaş. Biz sisden habersiz bişey yaparmıyız aşkolsun:p
Dylancı arkadaşlar benim Beat ı merak ediyordu, O da gösterdi ne olduğunu :queen::queen:
Twister gezisine de gelebilir Beat, hiç merak etmeyin:p
Paint-Ball oynayak mı:silent: Biloo sen ben + hanımlar:cat:Takıma bak beaaaa, özel kuffetler seçme birliği. alayını Paintleriz olm:queen::queen:

Olabilir tabi de metehan abanta gitmedik diye bizi paintlemezse bir de karşı takımda kim var hanımlar mı? (Akşama oklavayı da biz yeriz artık :queen:)

Ben tavla oynayacağım 1. 2. veya 3. olmama göre aktivitelere katılırım iddialıyım (kazandıktan sonra legal takılıcam artık).

Teşşekkürler Alper-tim bizi de uygun yere eklemişsin. Ne oldu denizcimuzaffer nerede senin dylancılar bak biz güç birliği yapıyoruz (Twister). Bu paintball dan alalım yanımıza yolda giderken de oynarız benim motorda birkaç çizik var herkes düşmanının motor renginde boya kullansın lütfen. Yolda bizi farketmeyen arabaların camına da atarız belki :) Grup indirimi alsak fena olmaz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar