Motorsiklet kaskosu hakkında yardım...

Merhabalar arkadaşlar geçen hafta motomaxkeeway marka speed 150 modeli bir motosiklet aldım 2007 model 0 km aranıza da yeni katıldım ilk defa motorsiklet kullanıyorum ve deneyimsizim...

asıl sormak istediğim acaba bu motora kasko yaptırmam mümkün mü 150cc olduğu için motorsiklet kaskosu yapan şirketlerde sorun çıkarmı acaba motorsikletlere kasko yaparken cc kısıtlaması varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum...:silent:

Kasko yapmazlar arkadaşım o motora :)
Moto(R)siklet değil, motosiklet...:wiinkk:

Bu arada ;

imagephphd7.gif

H O Ş G E L D İ N (:):

sanırım kasko yapan bır şirket var oyak mıydı neydı bende ona yaptırdım bana hep yapmıyoruz dedıler aradıgım yerler ama oda cook pahalıydı.. bu arada motorun hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız gule gule kullan ınsallah:rendeer:

Hayırlı olsun motorun, kazasız belasız inşallah.
isviçre sigorta da motorlara kasko yapıyor. CC konusunda kendileriyle konuşmanda fayda var.

sanırım kasko yapan bır şirket var oyak mıydı neydı bende ona yaptırdım bana hep yapmıyoruz dedıler aradıgım yerler ama oda cook pahalıydı.. bu arada motorun hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız gule gule kullan ınsallah:rendeer:

merhaba arkadaşım acaba sen motosikletini kaç paraya kasko yaptırdın. bende motosikletimi kasko yaptırmak istiyorumda.
2006 cbr125

ya hiç sorma 1 mılyara yakın para ıstedıler su an hatırlayamıyorum tam olarak ama verdım o parayı baska yapıcak bırseyım yoktu yaptırmasam ıcım rahat etmıcektı cunku bana dıger sırketlerden yapmıyoruz yanıtları gelınce tek cozum buydu..

ya hiç sorma 1 mılyara yakın para ıstedıler su an hatırlayamıyorum tam olarak ama verdım o parayı baska yapıcak bırseyım yoktu yaptırmasam ıcım rahat etmıcektı cunku bana dıger sırketlerden yapmıyoruz yanıtları gelınce tek cozum buydu..

bilgilendirdiğin için teşekkürler. kazasız sürüşler :)

acaba honda today 50 cc yaparlarmı? yaparlarsada kaça yaparlar kasko?

merak etme problem olmaz yaparlar benim motorum cbr 125 anadolu sigortadan kaskolu kasko tutarı şimdi bakamıyorum ama 400 ytl civarıydı

arkadaslar sigorta acentaları genellikle motorlara risk oranı yüksek olmasından sebeb kasko yapmazlar yapan firmalar İsviçre veya diğer yabancı firmalar ancak bunlarda epey rakamları yüksek tutuyorlar
50 cc bir motor için değmez 2kez sigorta yaparsan motorunu değiştirirsin :p
1000 ytl nin altında bulmanız zor 2000 ytl nin üzerinde yapan arkadaslarım var motorun bedeli ve modeli rakamları oldukça arttırıyor...
kasko ya ihtiyacınız olmaması dileğiyle....

Öncelikle aramıza hoşgeldin ve yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız keyifli sürüşler dilerim.:rendeer:

Türkiyede sigortalanacak motorlu taşıtların 250cc altında olanlarına dışarıda çalınma teminatı verilmemektedir.( Ruhsatta yazılan cc esas alınır. 250 lik bir makina aldığında ruhsatta 249 cc yazar :p ) Ancak, bir kaza anında, karşı tarafa vereceğin maddi zararlar ya da yaralanmalarda kasko poliçesi trafik sigortalarının karşılamadığı değerleri karşılamaktadır.

Birçok şirket motorlara da sigorta teklifi vermektedir. Burada poliçe rakamını belirleyen unsurlar; motorların marka ve modelleri ile sigorta şirketlerinin aynı kalemdeki sigortalı sayılarıdır. Bu nedenle İsviçre sigortanın ve Axa Oyak'ın havuzu daha büyük olduğu için bildiğim kadarıyla sektördeki birçok firmaya göre daha uygun rakam vermektedirler. Yine de sigorta şirketlerini aramak için biraz zaman ayırmanı ve verilen teklifleri iyi incelemeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum benim kaskom var motorum cbr 125 kaskom anadolu sigorta çalıntı durumunda sadece %15 kesinti var isteyene acente telefonunu veririm yardımcı olurlar emin olmadan yorum yapıp yanlış yönlendirmeyelim lütfen ayrıca kasko tutarı 2000 ytl falan değil 400-430 civarı

Son düzenleme:
Acenta tel verirsen sevinirim bende 2006 cbr 600 f var bana 2600 ytl felan fiyat verdiler

Arkadaşlar tekrar söylüyorum benim kaskom var motorum cbr 125 kaskom anadolu sigorta çalıntı durumunda sadece %15 kesinti var isteyene acente telefonunu veririm yardımcı olurlar emin olmadan yorum yapıp yanlış yönlendirmeyelim lütfen ayrıca kasko tutarı 2000 ytl falan değil 400-430 civarı

Arkadaşım bence anadolu sigortadaki acentenle bir daha konuş ve bazı noktaların teyidini özellikle al. 9 yıldır sigortacılık yapıyorum. Türkiyede sigorta genel şartlarına göre 250 cc altındaki motorlar dışarıda çalınmaya karşı teminat kapsamında değildir. Bunun anlamı da şudur. Eğer motorunla bir arkadaşını ziyarete gittin ve kapının önüne motorunu bıraktın orada motorun çalınırsa sigorta poliçesinde yazan tutarı alamazsın. Ancak evindeki kapalı garajda bir hırsızlık olursa teminat muafiyetli olarak karşılanır. Bu nedenle sigortacılıkla uğraşan ve doğru satış yapan herkesin söylediği gibi 250 cc altındaki motorlarda dışarda çalınma teminatı yoktur. Bunun dışındaki riskler güvence altına alınır.

genel sigorta gayet iyi bir fiyat veriyor arkadaslar.ben 2006 CBR 600 f motorumu 1.500 YTL'ye kasko yaptırdım..bence biraz araştırın.ayrıca sözleşmeye de bakın bakalım açıkta çalınma olayı da geçerli diye kontrol edin..isteyenlere telefon numarasını veririm.özelden msj atın.en son sorduğum biyer 2,200 demisti

Motorum için 7 yıldır AXA Oyak acentesi olan ATA Sigorta ile çalışıyorum.Uygun poliçeler hazırladıklarını düşünüyorum.İhtiyacı olan arkadaşlar 0212 2967600 dan bilgi alabilirler.Umarım hiç birimizin ihtiyacı olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar