Puma'nın Motosiklet Botu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CycleGear sitesini gezerken rastladım,sizlerle paylaşmak istedim..Fiyatı ise 395$'cık.Sadece Kırmızı-Siyah modeli yokmuş çeşit çeşit renkleri mevcutmuş..Modelin ismi Puma 1000'diye geçiyor,araştırdım diğer büyük markalarda göremedim böyle bir ayakkabı.(Nike,Adidas vs.)Renklere bakın ; Siyah-Beyaz , Beyaz-Siyah , Turuncu-Siyah birde ilk yorumda belirttiğim Kırmızı-Siyah mutheşem... Renk çeşitliliğide var çok hoşuma gitti mesela Turuncu Honda CBR 600RR altına bu bot ne güzel gider.

Model Puma 1000'diye geçiyor..Türkiye'de araştırmak lazım gelir mi ? , gelcek mi ? , ne kadar olur ?..

epispo0605ehiao5.jpg

1000English.jpg

1000_big.jpg

300600%2001%201000S%20SMK%20PEARL%20ORG_410x410.jpg

moto1k-lg.jpg

1000BlackSilver.jpg

off süper birşey bu ya bende istiyorum gelsin türkiyeye bu arada o sıtenın lınkını verebılırmısın arkadasım:mrgreen:

resimlerden göründüğü kadarıyla çok sağlam ve dayanıklı bişeye benziyo...fakat 560 lirayı ne kadar hakeder orası ayrı bi tartışma konusu...bunun kısa olanlarınıda yapsalarmış süper olacakmış hani....:queen:

ben cok bvegendım ya alpinestars begenmıstım bıde o da 600 mılyondu ve o da turkıyede yoktu off:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
"kirke", bende alpinestars'ı çok beğeniyorum botta,eldivende,montta ama Puma'nın meşhur çizgileri ve albenisiyle direk kendine çekiyo..

motoshow 07 de de bu botları görmüştüm sanki yanılıyomuyum:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi ya...ben yeni gördüm GençMoto'da varmış galiba Puma'nın eşyaları öyle dediler.

berque benım herseyım alpınestars ıste botuda getırcektım ıtalkyadan ama kaynadı bıde cok pahalı oluyo turkıyeye gelınce alpın ın xrs gıbı bı modelı vardı bu bota cok benzıyodu bunuda o yusden cook begendım ya:pale: frog yarın sınava gırıorum senı bayı bayı dolastırırım bak botu bulmak ıcın motoshow da gorduysen mutlaka vardır bıyerde bayılere gezı duzenlerız artık:queen:

pumanın çok güzel motosiklet montlarıda var dergide görmüştüm ama hiç biryerde bulamadım:silent:

berque benım herseyım alpınestars ıste botuda getırcektım ıtalkyadan ama kaynadı bıde cok pahalı oluyo turkıyeye gelınce alpın ın xrs gıbı bı modelı vardı bu bota cok benzıyodu bunuda o yusden cook begendım ya:pale: frog yarın sınava gırıorum senı bayı bayı dolastırırım bak botu bulmak ıcın motoshow da gorduysen mutlaka vardır bıyerde bayılere gezı duzenlerız artık:queen:

sınaw yarın mı senin hadi şimdiden başarılar:queen:...bende o bottam alırım ama ben botu sewmediğim için işler değişti.

ayrıca motoshowda gördüm pumanın botlarını ancak bu modellerimi bilmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet shipping ücreti filan bazı yerlerden alamıyorum bile paket Türkiye'ye yollamıyorlar.Beşiktaş'daki GençMoto'ya bir sorun frog ile :) honeymaker, iki kişiye sordum GençMoto'da var dediler en kısa sürede gidip bakıcam.Varsa size burdan bildiririm.

cok ıyı olur bıldırırsen evet mesela alpını turkıyeye yollamıyolar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar