Bolu Gezisi İleri Tarihe Ertelendi...Mete Handro..

Sevgili myheart...denizci muzaffer...biloo...burak77...tencere...teflon dostlarım bir süredir Bolu Gezisi için ön araştırma yapıyorum ve fırsat kolluyorum...10 Haziran için düşündüğüm gezi için bugün bir terslik çıktı....Benim yıllık izin Haziran sonuna alındı...Haziranın son haftası ve Temmuzun ilk haftası...ben o tarihlerde Boluya gideceğim kısmetse....saygı ve sevgilerimle...:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizde de var ööle...Başlığı açarlar sonradan çizdim ben oynamıyom derler....

Neyse kanka hayırlısı...

Bizde de var ööle...Başlığı açarlar sonradan çizdim ben oynamıyom derler....

Neyse kanka hayırlısı...

valla topiği açmadan yırttık...ay sonu kısmetse bermuda şort ve sandaletle gidicem oralara...:queen:vlalla kanka...benim tarzım bu...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bolu da ne yapacan şortla, orda deniz yok

Ne yani ben tatilde giderim siz bakın başınızın çaresine demek mi bu şimdi.. oldumu Mete Handro..... Hani sözünden dönenin eksozu patlasındı..

Motosikleti
gogılda arattım bu çıktı.

1512-20S.jpg

peki o vücudu nasıl yerleştiriyorsun bunun içine, sırıtmıyormu?

Ne yani ben tatilde giderim siz bakın başınızın çaresine demek mi bu şimdi.. oldumu Mete Handro..... Hani sözünden dönenin eksozu patlasındı..

abi yıllık izin olayı bitirdi...ben yine sizle gitmek istiyorum...valla billa....:queen::cherry:abi tatil olursa diyom gece böcüler ısırsın diye gecelerim...tamda sizin olayınız...gece döt donmadımı huzurlu uyursanız o gece o geziden bi hayır beklemezsiniz ben sizi bilirim....:psabahda ot yiyerek gevişle kahvaltı....:psiz kampcılar yokmusunuz...hepinizin köküne kirbit suyu...:p

gogılda arattım bu çıktı.

1512-20S.jpg

peki o vücudu nasıl yerleştiriyorsun bunun içine, sırıtmıyormu?

yahu en kral şişko kıyafetidir bermuda...aynen o gördüğünden...sence sadece o bulduğun bedendenmi var...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
yahu en kral şişko kıyafetidir bermuda...aynen o gördüğünden.
kendine şişko diyerek haksızlık etme.

marka:.................cbf150
motor hacmi:........150 cc
motor gücü:.........13 hp
istiap haddi:........2 kişi veya bir metehan

:queen:

kendine şişko diyerek haksızlık etme.

marka:.................cbf150
motor hacmi:........150 cc
motor gücü:.........13 hp
istiap haddi:........2 kişi veya bir metehan

:queen:

bugün işyerinden bir arkadaş beni Şişliye atıver dedi...taşımaz dedim kusura bakma...yıkıldı herif...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben sürekli bermuda şortla gezerim ...yani yazın iş harici no pontul...Boluya has bi durum değil...

Boluda şotla gezdirmezler adamı dikkatli ol....

Neyse ben çıktım...Canım sıkıldı bir takım olaylara....:farao::farao:Artık yazasım da gelmiyo...

OOooo okuyanlar içinde Düzceli sereye hocamda varmış...selamlar abi...biz geyiğe devam...

İSTANBUL
ile
DÜZCE
arasındaki mesafe
217 Km

<=Geri
bayağı bir km si var ...Düzce düşündüm ama uzakmış he...

Boluda şotla gezdirmezler adamı dikkatli ol....

Neyse ben çıktım...Canım sıkıldı bir takım olaylara....:farao::farao:Artık yazasım da gelmiyo...

noldu kanka hayrola.....:silent:eek:lm bişeyden haberim yok...bari siz anlatın...

Son düzenleme:
OOooo okuyanlar içinde Düzceli sereye hocamda varmış...selamlar abi...biz geyiğe devam...

Ben senin gelebilme ihtimalini seviyorum sevgili Mete'ciğim. Poyrazlara gelirsin diye beklemiştim.

GörüşelimTaraklı'da, Arvasi'nin çocuklarının sünnet düğününde.

Ben senin gelebilme ihtimalini seviyorum sevgili Mete'ciğim. Poyrazlara gelirsin diye beklemiştim.

GörüşelimTaraklı'da, Arvasi'nin çocuklarının sünnet düğününde.

Abi artık motorda var...geliriz...kafamız rahat...çocuklara selamlar sevgiler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar