Ne Olacak Acaba Bu Halim?

büyüklerimiz der " araç masraftır kardeşim, olabildiğince tabanvayı ve toplu taşımayı kullanaksın ". motoru almasın aldım ama masraflarını bir köşeye bıraktım benzin parası canımı yakmaya başladı. motor hayatımda yokken servise talim ediyordum ama şuan motora daha fazla binme sevdası ile kendimce " yok yok bu dakikadan sonra hayatta servise yetişemem" gibi düşüncelerle cebimde olanı benzine veriyorum paso. aslında gidiş geliş fazlada değil 25 km amma çoğu zaman 50 km ye kadar çıkıyor. ha burdan ha şurdan diye diye. nereye kadar gidecek bu merak ediyorum. :pr::pr::pr::pr: benim gibi olan var mı acaba?

arkadaşım motosiklet aşkı böyle birşey işte:bounce:

bu aşk beni ya mezara, ya motor pazarına yada namaz sonraları için camii bahçelerine götürecek.

Bir öğrenci olarak harçlığımın çoğunu benzine versem de mutluyum. Diğer harcamalardan kısıp benzin parası ayarlamak lazım. Motosiklet kapıda dururken de yürümek insana koyar be :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
50 km de en fazla 4 ytl yakarsın..Zaten o parayı toplu taşıma araçlarına verniyormusun?...

Bence motora değer...

Motosıkletın ucuz bır hobi tutku oldugunu kım soyledıkı sana hehe :) Ogrencıysen zor tabı.

50 km de en fazla 4 ytl yakarsın..Zaten o parayı toplu taşıma araçlarına verniyormusun?...

Bence motora değer...

işe gelip giderken mesainin uzaması gibi bir durum olmadığı taktirde servisi kullabilirim ama motor kullanma sevdası bunun önüne geçiyor.

Motosıkletın ucuz bır hobi tutku oldugunu kım soyledıkı sana hehe :) Ogrencıysen zor tabı.

değilim ama bi de öğrenci olsam hiç binemem herhalde.

Son düzenleme:
walla ogrenciyim ama ne yapip edip ordan burdan kisip bi sekilde para biriktirmek zorundayim motor icin , benim icinde zor olmuo deil hani:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar