Armode VS. Shark

Arkdaşlar bu iki montu karşılaştırmak istiyorum ama armode'nin fiyatını tam olarak bilmiorum.Site içinde baktıgımda her iki montunda 150-175 ytl arasında olduğunu gördüm.(Ama armodeninkinden tam emin degilim çünkü model farkı olabilir)

Önce fotoları koyayım ;
Shark mont

Armode mont(Burdan hayeletfiloya sevgiler:))

Bu resimlerdeki iki montu karşılaştırdıgımda armodenin kumaşının daha sağlam oldugunu farkettim.Korumalıklarıda fena degildi.

Sharkında korumalıkları fena degildi sırt koruması vardı ama kumaşı daha ince gibiydi.

Shark genelde daha yaygın satılıyor nispeten armodeyi bulmak biraz daha zor heralde ...

Bu resimdeki armode monttan nerde satıldıgını bilen bizelerle paylaşırsa seviniriz

Herkese güvenli sürüşler ...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lbc ve nic inde güzel montları var onlara da bir bak

armode yı bılmiyorum ama shark montun su gecırmedıgı kesın.ayrıca kumas kalitesıde gercekten cok ıyı 200-300 euro ya satılanlardan cok faklı degıl alırsan memnun kalırsın

ben shark kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle su geçirmiyor
kışın krostan geldikten sonra motorla beraber yıkanıyorum da ona ragmen su geçirmiyor

Bende her iki monttanda var. 2. montumu shark aldım çünkü Armode'den memnun değildim. Kesinlikle Shark'ı tavsiye ediyorum. Shark'ı alınca oh be dünya varmış dedim. Armodenin kumaşı çadır brandası gibi. Motoru ilk aldığımda araştırmadan armodeyi almıştım. Ama dediğim gibi pişman oldum... İki montuda yağmurda denedim. Shark gram su almadı hemde sağnak yağışta 20 km kadar gittim. Armode kolun eklem yerinden (dirsek değil iç taraf) su ve rüzgarı çok alıyor.

2 resimdede shark çıkıyor bende.Demekki kısmette shark varmış.
:):)Hehe ewet benim kısmettede shark var gibi.Armode satan bir yer bulamadım.Düzelttim fotoları uyarın için teşekkür :cat:

altan34,alplion
Çok teşekkürler.Arkdaşta memnunmuş rüzgar geçirmezligi olsun
derwish
Sanırım lbc ve nic'te İzmirde yok.Bide nette Cordura denk geldmişti.Net satışı yapan birisinden,dükkanalrı Bornovadaymış gidememiştim bakmaya onada baksam iyi olucak

Carcharoth
Çok teşekkür.Yorumlara bakılırsa shark alsam daha iyi olucak.160'a arkdaş ayarlayacaktı.Sizce fiyatı nasıl ?

Son düzenleme:
eee arkadaslar shark temin edebilecegim en kisa adresi kim verebilir. Ben Bolu dayim :D adresleri bekliyorum simdiden herkeze tesekkurler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşım;
armode bildiğim kadarı ile çinde üretiliyor ve çok kullanışlı gelmemişti ilk incelediğimde bana. Tabi tarz meselesi ve cordura kumaş değil ama held in çok güzel bir yazlık montu var ben onu kullanıyorum. ha o da pakistan üretimi :)
ama feyizoğlu sitesinde görebilirsin. montlara gir görür görmez etkileneceğin bi mont göreceksin siyah/siyah üstüne kırmızı şeritli.. 200-210 civarına alabilirsin belki biraz daha da hesaplıya da bulabilirsin peşin alırsan.. aklında olsun derim. en azından ben çok memnunum.

Bende armode var.. Mondial Bayısınden 150 Ytl ye almıstım.. Cok Yakın bi arkadasımda da Shark Var.. Kumas Kalitesi Dedigin gibi Shark Yumusak Armode ise biraz daha sert.. Kaliteleri aynı gibi.. Armode fiyatları cok celişkili ama Ben 150 ytl ye almıstım.Jinlun bayısınde 285 ytl ye satılıyo su anda. Arkadasımda Shark ı 150 ytl ye İzmirden getirtmişti... Shark tipi cok güzel vucuda oturusunu fln cok beğeniyorum. Armode güzel fakat ama shark kadar karızma durmuyo uzerinde... Su ana kadar yagmur vb geçirdigini görmedim oldukca memnunum kullanıslı mont ama işte dedigim gibi tipi için ileride değiştirmeyi düşünüyorum montu... Revit vb bi marka ile

bende shark mont var. cok da memnunum.. korumaları olsun. kumaşı olsun.. cok iyi tutuyor vücudu. ben montu iç astarını çıkartıp giydiğimde bile rüzgarı hissetmiyorum. tabi 110 km 'de flan. ki PİERZİG sende de YBR var. ben tavsiye ederim SHARK güzel mont..

msoysarac,myheart,birazblues
Yorumlar için sağolsun arkdaşlar

Bugün İzmirde hem shark hemde armode satan bi dükkan buldum.Yakından karşılaştırdım.
Shark'ın bür sürü modeli vardı ayrıca 150 ytl dedi ve pazarlık payıda vardı.Armode daha ucuz dediklerinden hic sormadım bile sanırım aralarında 15-20 ytl fark vardı.

Shark biraz daha kaliteliymiş gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar