MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

DİKKAT;;

PAZAR GÜNÜ İZMİRDEN YAT GEZİSİ İÇİN GELECEK ARKADAŞLAR..

YATIMIZ SAAT 10.30 DA HAREKET EDECEK,,LÜTFEN AMA LÜTFEN ZAMANINDA GELİN..

TEKNEDE BİZDEN BAŞKA İNSANLARDA OLACAĞI İÇİN,,TEKNEYİ BEKLETME KONUSUNDA SIKINTIMIZ OLABİLİR..

BEN SAAT 8 DE İZMİRDEN HAREKET ETMENİZ TARAFTARIYIM..

ohohhhhh yuh diyorum başka bişey demiyorum yani size
dün akşamdan bu yana tammm 3 sayfa yürümüşşş
ii geyik çevirmişsiniz yine
patladı walla topic
motor yıkayıcısı, çaycısı, kaprislisi, organizatörü, kamera şakacısı
ne arrarsanız burda maşallahhh :queen:

MECİT;685221' Alıntı:
DİKKAT;;

PAZAR GÜNÜ İZMİRDEN YAT GEZİSİ İÇİN GELECEK ARKADAŞLAR..

YATIMIZ SAAT 10.30 DA HAREKET EDECEK,,LÜTFEN AMA LÜTFEN ZAMANINDA GELİN..

TEKNEDE BİZDEN BAŞKA İNSANLARDA OLACAĞI İÇİN,,TEKNEYİ BEKLETME KONUSUNDA SIKINTIMIZ OLABİLİR..

BEN SAAT 8 DE İZMİRDEN HAREKET ETMENİZ TARAFTARIYIM..
Geç kaldım sanırım söylemek için
Çok üzgünüm ama ben gelemiyorum maalesef:pale:

Pazar günü gelmek isteyipte listeye ismini yazdıramayan bir arkadaşı benim yerime ekleyebilirsiniz listeye

İşallah sonraki gezilerde buluşuruz.:cat:

Herkese sevgiler:rendeer:

helal be sizlere... hepinizi cok seviyorum...

hadi ordan üçkağatçı seviyomuşta muş muşta:p sen bizi değil ülkemizi görmeye gezmeye gelen turisleri seviyon:cyclopsan.bizi sevseydin çıkar gelirdin geziye :queen:.şaka şaka dostum bizde seni seviyoruz dikkat et hasta olma :cherry:salgın varmış marmariste ona göre:rendeer:

abi benim heryerde kulağım var bana kuşlar söyledi :pyoksa sana söylemedimi kuşlar sakın sen yakalandın salgına:queen:

abi sorma yakalandım salgına ateşli kırım tekne balık sendromuymuş bu. İnsanda sürekli yol yapma, gezme, dostlarla görüşme gibi belirtileri varmış. Eve giresi gelmiyormuş bu hastalığa yakalananların:queen::queen:

demek ki ben bu hastalığa hepinizden önce yakalanmışım arkadaşlar :queen:

bi kendime geliyorum anaa !! 100/150 km yol yapmışım

bi şekilde bulmuşum deniz kıyısını kontak kapatmışım.

ÇEŞME GEZİSİDE BÖYLE Bİ HASTALIĞIN YAN ETKİLERİ İŞTE !!! :cherry:

Güzel hafta sonları

Bodrum tayfası olarak aranızda olmak isterdik fakat ilk önce kuşadasını duyduk bu sefer oradaki arkadaşlarla tanışacağız ,bir dahaki gezilerde sizlerlede tanışmak üzere kazasız belasız,:cat::cat:

Moderatör (forrap)
bluewind bizde isteriz sizinle tanışmak,ilerleyen günlerde bir buluşma gerçekleştiririz,görüşmek üzere:cat:

Cumartesi günü bbelki gelemeyebilirim ( ailevi sorunlardan dolayı) ama pazar günü bir kaza çıkmazsa oradayım +1 imle

Bodrum tayfası olarak aranızda olmak isterdik fakat ilk önce kuşadasını duyduk bu sefer oradaki arkadaşlarla tanışacağız ,bir dahaki gezilerde sizlerlede tanışmak üzere kazasız belasız,:cat::cat:

her zaman bekleriz bluewind.
MT izmir adına sevgi ve saygılarımla,

Hadi bakalım herkese haırlı uğurlu olsun... MT İzmir en ideal haline, MT sayfalarındaki eski güzel günlerine kavuşuyor... Hayırlısı diyelim, maaşallah diyelim de nazar değmesin

Öpüyorum sizi çok çok...

Moderatör (forrap)
Sağolasın gittar,sen gelince senin yerini ayırttık biz merak etme:)Sensiz olmaz,şimdilik idare ediyoruz ama bu zorunluluktan haberin ola...

Hadi bakalım herkese haırlı uğurlu olsun... MT İzmir en ideal haline, MT sayfalarındaki eski güzel günlerine kavuşuyor... Hayırlısı diyelim, maaşallah diyelim de nazar değmesin

Öpüyorum sizi çok çok...

sağolasın ali kardeşim. sen de gelince tam süper olacak. bir yarımız hep eksik

Bak ne güzel Manisa ile dostluklar kurduk gelişiyor. İki üç kişinin özel mesajlarla bu dostlukları bozmasına izin vermeyeceğiz. MT İzmir i güzel günlere taşıyacağız. eskiyle tek benzer tarafı yine çok tıklanması olacak sadece.

Son düzenleme:
arkadaşlar cumartesiden geliceklerden araçla geçen varsa bana bi zahmet bi özelden mesaj atarsa sevnrmmm

helal be sizlere... hepinizi cok seviyorum...

ya bırak şimdi anca öyyle uzakdan ışıkla çık...Başka bi numara yok:mrgreen::mrgreen::mrgreen::bounce::bounce:

Bodruma sevgiler güzel kardeşim.Gs 500'ünle hız yapma fazla,alırım anahtarını :queen::queen::mrgreen::mrgreen: Kendine iyi bak:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar