MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

arkadaşlar daha önce yazmışmıydınız bilmiyorum ama rica etsem pazar günü izmirden haraket için detayları yazarmısınız:bounce:

Moderatör (forrap)
Erhan(Skullhunter):)Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın,elbet alınır bunun öcü:p

PHAETONW12 daha önce yazmıştık,ama tekrar yazayım,iyi olur.

Pazar Günü İzmir buluşma ve hareket noktası;

Yer :Balçova Kipa önü
Saat:08:00

Arkadaşlar en geç 08:15 gibi teker çevirirsek iyi olur,herkes vaktinde gelirse sevinirim.

ya arkadaşlar ne kadar çok seviyorum sizleri bir bilseniz. ilginiz karşısında şımarmamak ne mümkün. teknede bütün içkiler benden, dermişim::cheeeeer

eeeeee çay yıkama derken ama ben o zaman tekneyi kaçırırım :cyclopsan

geçen hafta izmirde yağan çamuru biliyorsundur. valla motorum aynen öyle duruyor. işin zor kardeş. ekiple gel istersen.:cherry:
ya siz erken gelin ki ne kadar çok görüşürsek o kadar çok kaynaşırız dostum.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

MT Manisa ve MT İzmir için güzel bir organizasyon olucak gibi :cat:
Kalabalık için tekne size ufak gelebilir :cherry:

Tuncerin süprizleri var :wiinkk:
adszdm8.jpg

ya soracam sormazsam ayıp olur şimdi bu teknemsi yatta ÇAY varmıdır? yoksa ben naparım oralarda:queen:

Moderatör (forrap)
Arkadaşlar,08:00 erken değil,erken gideriz yine sohbetimizi ederiz gerekirse.Gurup halinde gideceğiz,her türlü aksiliği göz önünde bulundurarak çıkmak lazım.Ucu ucuna gitmenin bir anlamı yok.
Makina güçlerine göre isteyen önceden ya da daha sonra gidebilir tabi ki.Bunu da göz önünde bulundurun:cat:

Bu arada benim yaptığım banner oydu arkadaşlar,Erhan beğenmedi,beklentileri yükseltme dedi:pSonra gidince hayal kırıklığına uğramasınlar dedi:pTitanici kullanıcaktım ben batmasaydı:p

Niye 8 erken değilmi yaw 11 de tekne kalkıcak ya o yüzden

bak hem yeni üyesin, hem de itiraz ediyorsun:queen::queen:
Şaka bir yana toplanma saati 08:00, teker dönüş 08.15-20 ee yola çık yolda mola ver çay iç sigara iç tekrar dur bi daha çay iç sigara iç sonra çeşmye gel çay iç kahvaltı yap derken saat b bakarsın 11 olmuş tekne kaçmışşşşş:queen:

eeee yeniyiz ya azıcık sorun çıkartalım belki uyum problemim :salut:var belki yeniyim diye azıcık kapris yapmak istiyorum:salut:

eeeh başlarım finalinede vizesinede bende geliyorum pazar günü sizinle, özledim ya manisa mt yi olmıyacak böle:) yer kaldımı bana acep:silent: yoksa gene gelirim zaten:mrgreen:sizi görüp dönerim yeter:cherry:

Moderatör (forrap)
Sen yenisin galiba:p
Kapris yapma hakkı tarafımızca saklı tutulmaktadır.

MT Corporation (C) tüm kapris haklarını saklı tutar.

koptu yine topik :queen: ben yazmıyorum artık , takip edemiyorum zaten :cherry:

ben gelemiyorum ama hiç belli olmaz.....(o güne ehliyet sınavı var arkadaşlar)

eeeh başlarım finalinede vizesinede bende geliyorum pazar günü sizinle, özledim ya manisa mt yi olmıyacak böle:) yer kaldımı bana acep:silent: yoksa gene gelirim zaten:mrgreen:sizi görüp dönerim yeter:cherry:

koptu abi millet. serkanım hedowich i de yaz abi sen listeye. muratım sana termos ayarladım ben. kafanı yorma abicim. serviste benden söz.

Moderatör (forrap)
Yaşlılık işte :cherry:...

Eee yuh artık,mesaj yazıncaya kadar hemen 2 tane mesaj daha gelmiş:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar