Yedek 4 lt olduğuna göre yedeğe aldıktan sonra 100 km civarı gitmesi lazım.Tabi yolda kalma riski var![]()
Bence o kadar emin olmamak lazım
Yedek 4 lt olduğuna göre yedeğe aldıktan sonra 100 km civarı gitmesi lazım.Tabi yolda kalma riski var![]()
Bence o kadar emin olmamak lazımNeticede yedek depo ile ne kadar gidileceğini ölçen olamadı.Olduysa bile yazılmadı. Şahsen yakında böyle bir deneme yapıp sonuçları yazmayı düşünüyorum.
Emin olmamakla ne ilgisi var. alırım yanıma bir şişe yedek benzin ölçerim yani.
Bence o kadar emin olmamak lazımNeticede yedek depo ile ne kadar gidileceğini ölçen olamadı.Olduysa bile yazılmadı. Şahsen yakında böyle bir deneme yapıp sonuçları yazmayı düşünüyorum.
Yılmaz ve banro ...benim önyargılarım der ki hangi motor olursa olsun...depoyu asla sıfırlamamak...yani makinanız 0 dahi olsa olur ya diplerde bir boya kırıntısı...bilmem ne vs...yani ben derimki kaç km diye yedek şişeyle gezmek ne derece sağlıklı...hem o yedeği nerde saklayacaksın...çantada kokar...çanta yoksa tam sakat...![]()
İş inada bindi kankaSilindiri filan değiştirsek bile yine yapıcaz:mrgreen:
Vitesleri artırırken güzel ama düşürürken sert geçiyor. Hafif bir ses geliyor. Sizin vitesler nasıl?
bende sorun yok geçmede fakat ufaltırken tok bir ses geliyor gayet hoş:mrgreen:
150 € da çok para be kardeşim 100-150 ytl desen alınırda 150 € çok fazla gerçekten...sonuçta ufacık bi cam...