MT [İzmir] 26/27 Mayıs Kuşadası Önder Kampa Gidiyoruz

Moderatör (forrap)
Merak etme dostum,İzmir MT tam gaz devam ediyor yoluna,çok güzel planlarımız var.Manisa MT ile ortaklaşa bir gezi düşüncesi var zaten o taraflara:)Hem üç ilin buluşması olur daha da hoş olur:rendeer:Kapsamı daha da genişletebiliriz olmadı,görüşmek üzere:cat:

İzmir MT nin büyük çoğunluğu o tarihte Çeşme de olacak Manisa MT ve İzmir MT nin ortaklaşa düzenlediği gezi ve yat turunda,siz ancak İzmir MT nin küçük bir kısmıyla tanışacaksınız.
Başka zaman tekrar bir buluşma yaparız,görüşmek dileğiyle:rendeer:

be bir düzeltme yapayım,
sayın forrap yanlış yazmış
çeşme gezisine Manisa mt'ye katılan İzmir Mt'nin küçük bir grubu gidiyor.
ama malum yaz geldi ee zaten mt izmir büyük öyle olunca zevkler de bazen farklı olabiliyor doğal olarak
arasıra iki guruba bölünebiliyor, ama sonuçta bir bütünüz.
Sevgilerimle,

Son düzenleme:
teşekkür ederim, murat,cım,
herşey karşılıklı,
çeşme bu mevsimde güzel olur tadını çıkarın ve zamanınız olursa mutlaka ayayorgi ye gidin
:rendeer:

ne kadar güzel hangi mt il grubu iki gezi birden düzenleyebiliyor:rendeer:

ne kadar güzel hangi mt il grubu iki gezi birden düzenleyebiliyor:rendeer:
bencede tümüyle katılıyorum

teşekkür ederim, murat,cım,
herşey karşılıklı,
çeşme bu mevsimde güzel olur tadını çıkarın ve zamanınız olursa mutlaka ayayorgi ye gidin
:rendeer:

tabiki önerini dikkate alacağız. tekrar teşekkürler
saygı ve sevgilerimle,:rendeer:

Son düzenleme:
Kuşadası gezisine katılan dünde bugünde MT'de aktif olanİZMİR-MT Üyesi değerli arkadaşlarım...
1 kuvva
2 akrep
3 TenTen35
4 kedi
5 düşlemek
6 taner-k+1
7 marina
8 weboy
9 karakız

ayrıca sen ben muhabbeti yapmayalım...herkes mutlu olduğu kişiler ile mutlu olduğu yerlere gidip geziyor,hayırlı faydalı işler, akılda kalacak etkinlikler ile adını ve MT'yi kamuoyuna site aracılığı ile duyuruyor.

ben sizinde yapacağınız bu güzel gezinin fotolarını sabırsızlık ile bekliyorum,ALLAH yolunuzu açık keyfinizi daim etsin :)

Son düzenleme:

mes

slm...Muğla mt normal şartlarda saat 14.00 gibi (eğer yeni katılım olmazsa)3 motor ,1 araba Önder kamp ta olacak.Sevgiler sunuyoruz:rendeer:

slm...Muğla mt normal şartlarda saat 14.00 gibi (eğer yeni katılım olmazsa)3 motor ,1 araba Önder kamp ta olacak.Sevgiler sunuyoruz:rendeer:

sevgli arkadaşlar,
yerleriniz hazır olarak sizleri bekliyor.
kazasız, belasız hayırlı yolculuklar.
sevgilerimizle,

Moderatör (forrap)
be bir düzeltme yapayım,
sayın forrap yanlış yazmış
çeşme gezisine Manisa mt'ye katılan İzmir Mt'nin küçük bir grubu gidiyor.

Bu konuda bir yanlış olduğunu sanmıyorum.
Daimi olarak söylediğin tarafsızlık ilkesi ışığında baktığımızda bu böyle gözükmüyor.Tabi ki bunu gezi fotoğrafları geldiği zaman daha net görebiliriz ancak Manisa MT ile Çeşme ye yapılan geziye gidenlerin azınlık olduğunu söylemek "tarafsız" olmakla uzaktan yakından bağıntılı değildir.Ben bu konuda bir yazım yanlışı yapmadım,bu sebeptendir ki düzeltmeye de ihtiyacım yok.

Gelelim asıl konuya,dün seninle telefonda da görüştük abi biliyorsun,ben o zaman da söyledim.2 grup halinde farklı yerlere gidiliyor,bu da normal ama Manisa MT ile giden grup küçüktür demek bazı detayları dikkate almamak ve görmezden gelmek demektir.
Neyse,herkes istediği yere gider,istediğiyle gider.Önemli olan güzel vakit geçirebilmek,hayattan zevk alarak motosiklet tutkumuzu doruklarda yaşayabilmektir.
Bu topicte yeterince konu dışı konuştuk,daha fazla uzatmamamızın herkesin yararına olacağını düşünüyor,ve konu dışına çıkılmasındaki payımdan kaynaklı özür diliyorum.

İyi geziler :rendeer:Güzel fotoğraflarınızı dört gözle bekliyor olacağız:cat:

Merhaba arkadaşlar,

bu sefer malesef bizsiz geçireceksiniz bu organizasyonu:pale:

bu haftasonunu biricik kızım Melis'e ayırdık...inşallah birdahaki sefere birlikte gidriz:wiinkk:

Saygılar
Özer

Motorumun bakımını bugun sabah hallettim geziye hazırım.
Murat abi duyguğuma göre pc almışşsın :cat: hayırlısı olsun artık senin mesajlarını daha sık
göreceğiz. Bu yaz boş durmak yok :queen:

Fotoları bekliyoruz arkadaşlar....... :)

Herşey çok güzeldi çok eğlendik... Katılan tüm MT Muğla üyelerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Motosiklet kardeşliğini bi kez daha kanıtlamış olduk. Bu arada ellerim halen daha acıyor:) kına gecesi çok güzeldi :) Vergi dairesi müdürümüz ve Mal Müdürümüz geceye ayrı bi zevk kattı :) Herşeyin fotoroflarda kalması kötü aslında en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

mes

slm..ben dün gece Muğla/izmir mt buluşması önder kamp diye bi başlık açtım resimlerin bi kısmı orada .haydi bakalım yükleyin arkadaşlar.Bodrum'dan selamlar:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar