Motosiklette saat problemi

ben eski casio dijital saatlerden birinin kayışını çıkartıp koli bandıyla yapıştırdım.işimi görüyor

halbuki cok kolay bir sistem saat bu ya nası koymuyorlar motora saat anlamıyorum.bu heralde nokia nın taktigi butun ozellikleri içeren bir telefon yapmaması gibi bişi heralde

Hımmm hiç birisi tarzım değil :mrgreen:

CBF250 de saat var zaten merak etme :cherry:

richy dostum bizim öyle bi sorunumuz yok malesef...:p ekran dijital olduğu için saat tripmetre km sayacı depo göstergesi falan hepsi dijital ortamda mevcut zaten...:bounce: saate bakmak için hiç zorlanmıyorum haliyle...yeni teknolojinin gözünü seveyim...

Bilooo dostum teknoloji demek parça fiyatının tavan yapması demek. Anladın sen onu:mrgreen: Gösterge paneli değil sanki uzay üstü. Gösterge paneline de bir kask almak lazım.

cbf500 de saat benim bildigim kadarıyla yok arkadaslar..

CBF500de saat yok arkadaşlar.

arkadaslar bence o kadar para vermeye degmez su NE ALIRSAN 1 YTL cilerden alir 1 Ytl ye calinirsa tekrar alirsiniz hatta motorunuzda bir tanede yedek tasiyin nede olsa 1 YTL

ben bu konuyu unutmuşum ya :silent: h.sonu bu işe bir bakayım.
saol xxxxx

evde kordonları kopuk cazıo marka dijital bi kol saatim vardı motorun uygun bi köşesine gittim yapıştırdım saat sorununu ortadan kaldırdım:)hem suda geçirmiyo iide oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar