- Konu Yazar
çok tesekkurler mostwanted okuyalım bır sagolasın :cat:
ne yapacaktın bilio musun kirkecim :silent:
bırakacaktın motoru yerde. koyacaktın anahtarı cebine.
sonrası için 2 fikrim var :
a-) cebine anahtarını koyduğunu açık açık adama gösterip yaya olarak yoluna devam edecektin.
ve ben bir kaç arkadaş çağırıp geleyim. malum kalkmaz şimdi bu diyecektin.
adam düşünsün nasıl çıkacağını bir anda. aksi bişi mi yaptı. pardon arkadaşlar ama sıkar biraz :cherry:
b-) anahtarı cebine koyup adamın gözünün içine baka baka kaldırımın kenarına oturacaktın.
bakışların da kaldırmıyorum var mı itirazın bey baba der gibi bir bakış olacaktı :cat:
ne insanlar var ya insanı panik yaptırmakta üstlerine yokr:
buradan korna ile parmağı bütünleşmiş şöförü kınıyoruz :farao:
sana yardım eden arkadaşa ise teşekkürlerimizi iletiyoruz :rendeer:
ben olsam motoru bırakır o kornaya basan adamın yanına yavaş yavaş gelir pardon motor kaldırmam için yardım edermisiniz derdim yok derse yine yavaş yavaş motorun yanına gider kaldırmaya çalışırdım panik yok ama sakinlik aynen devam etmesi gerek
ne yapacaktın bilio musun kirkecim :silent:
bırakacaktın motoru yerde. koyacaktın anahtarı cebine.
sonrası için 2 fikrim var :
a-) cebine anahtarını koyduğunu açık açık adama gösterip yaya olarak yoluna devam edecektin.
ve ben bir kaç arkadaş çağırıp geleyim. malum kalkmaz şimdi bu diyecektin.
adam düşünsün nasıl çıkacağını bir anda. aksi bişi mi yaptı. pardon arkadaşlar ama sıkar biraz :cherry:
b-) anahtarı cebine koyup adamın gözünün içine baka baka kaldırımın kenarına oturacaktın.
bakışların da kaldırmıyorum var mı itirazın bey baba der gibi bir bakış olacaktı :cat:
ne insanlar var ya insanı panik yaptırmakta üstlerine yokr:
buradan korna ile parmağı bütünleşmiş şöförü kınıyoruz :farao:
sana yardım eden arkadaşa ise teşekkürlerimizi iletiyoruz :rendeer:
kesınlıkle budur shadow man keske bızım ulkemızdede cogu ınsanımız bu guzellıkte olsa ama nerdee..:salut: ama nasıl lanet ettım o adama anlatamam..
Shadowman:cat:
İnsanın içinde olmalı demiştin ya,
Yok abi: İçinde ya da Üstünde İnsan Olmalı:cat:
Başımdan geçen kısa bir olayı anlatayım, bence çok ilginç. Amerika'dayım, daha yeni gitmişim 1 ay falan olmuş. Bir yerde oturuyorum yola bakıyorum, bir anda baammm diye bir ses, bir baktım arkadaki araba, öndekine çarpmış. Arkadaki, arabanın içinden bir hışımla çıktı, Allah dedim kavgaya bak şimdi, koşarak öndeki arabaya gitti, öndekinin penceresi açık, içeri baktı ve aynen şunu söyledi:
İyi misiniz, bir şeyiniz yok ya?