göstergede telefon işareti

arkadaşlar bazı çin motorlarında gördügüm kadarıyla cep telefonu işareti var ? bu tam olarak neye yardım cı oluyo??:silent:teşekkürler

Telefon çaldı mı yanıyor :)
:cherry::cherry::cherry: aslinda arkadas tek cumleyle ozetlemis benim t19 a da var bu ozellik fakat gostergenin o kismini goremiyorum yani pek bir ise yaramiyor:queen: bazen yanindan gecen herhangi birinin telefonu calincada ikaz veriyor ve dikkatini dagitiyor baskada bir ise yaradigi yok
::miiz::

Benim motorlardan biri ramzey 250. Onda da aynı lambadan var. Alalı bir yıl oldu, sürekli yanıp sönme durumunda yani telefon olsa da olmasa da çalsa da çalmasa da o kafasına göre sürekli yanıp sönüyor.

farlar ya da sonradan taktırılan kornalar(öküz böğürtüsü gibi olanlar) fazla elektrik çektiğinde yanıyormuş diye bi duyum aldım.saçma geldi bana ama yazayım dedim

sadece oyuncak denebilir

Arkadaşımın regal raptor 250 makinasında da var,cebiniz çalmadan önce manyetik etkilenmeyle yanmaya başlıyor ama sizin durup kaba giysileriniz
den cebi bulana kadar zaten kapatıyor karşı taraf.
Ayrıca bir çok güçlü manyetik yerlerden hemen etkilenip sizi sıkça yanılta
biliyor yani çok da önemi yok.

benim tigerda da var. telefon çalınca yanıyomuş ama benimki yolda kimin telefonunu görse yanıyo :) hiç ilgilenmiyorum ben de

Arkadaşımın regal raptor 250 makinasında da var,cebiniz çalmadan önce manyetik etkilenmeyle yanmaya başlıyor ama sizin durup kaba giysileriniz
den cebi bulana kadar zaten kapatıyor karşı taraf.
Ayrıca bir çok güçlü manyetik yerlerden hemen etkilenip sizi sıkça yanılta
biliyor yani çok da önemi yok.
Benim Raptorda yok öyle bir özellik ??? Diğer motorum Asya125"te sözde öyle bir özellik var ama hiç bir işe yaramıyor.Zaten gündüz güneş ışıgından yanıp yanmadığı seçilemiyo bile

evet bahsi geçen işaretin lambası yanıp söndüğünde anla ki aranıyorsun :cherry:
benim limuzinde de var. ama bence onun yerine
benzinin biteceğini gösteren bir gösterge olsa
daha hora geçerdi. ilgililere duyurulur :wiinkk:

benim motosikletimdede var ama kafasına göre çalışıyor o yüzden dikate almıyorum zaten düzgün çalışasa ne olacaki :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bir baz istasyonunun yanından da geçerken yanıyor....Anlayın ki kapsama alanı içindesiniz...Bu da iyi bir şey....:cat:

şehir icinde o ısık hic sonmuyormus :) mondial Cup ı olan bir arkadasim var o en sonunda sokucem diyor gıcık birsey oldugunu soyluyordu...

Valla mondialimde bile vardı. Honda da yok. Çok iyi bir özellikti. Rüzgarın etkisinden telefonu duymak imkansız çünkü.

kymco grandink kimde de vardı o işaretten caddeye cıktımmı hiç sönmüyodu:queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abs li motorlarda cep telefonu yasakmiş...Etkiliyormuş....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar