Sitede admin olsan ...

sonrada mt gezilerine katılmayanları banlardım :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

yazayım mı yazmayayımmı derken yazmışsın bile...:queen: :queen:

modların ve adminin girmeyeceği bir bölüm açardım:bounce:
anket düzenleyip ayın modu yarışması açardım:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

sende giremicen oraya nasıl ayın modu yarışmasını takip ediceeen ahahaha:queen: :queen: :queen: :queen:

Admin administer ın kısaltılmışıdır...Yani önemli bir kişi.....Gemi kaptanına admiral derler...:cat:

alp abi zaten bende biliyom bunu:).sadece samet'e aciklamak istedim.bi geminin kaptani gibidir,tum kontrol ondadir falan yanii :p

yazayım mı yazmayayımmı derken yazmışsın bile...:queen: :queen:

kesin bi ajan sokarlar oraya,bak o zaman gor cumbusu.her mod'un bi tayfasi olur.
gruplasmalar baslar ve savasa doner.
hangi mod diger mod'un yandaslarina daha fazla ban atarsa o kazanir.
iste o zaman sitede yavaslama sorunu kalmaz :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :cat:

Ben admin olsam :

6. Sayfadaki en son mesajın, sayfa numaralarını gösteren kısmın yanına anasayfa butonu koyardım. :cat:

7. Motosikleti olmadan bu siteye üye olanları kabul etmez, üye olacak her zevattan motosiklet ruhsatını belgelemesini isterdim.:p

8. Siteye üye olup da bir yılı aşkın süredir foruma katılmayan, Allah rızası için iki kelam birşeyler yazmayan kişinin üyeliğini iptal ederdim. ( Bu ne ya üye listemiz , üye çöplüğüne dönmüş.):pale:

9. Her üyeye ayda yılda bir defa da olsa canını sıkan bir Mod'un yazısına müdahale etme, hatta bir gerekçe ile silme yetkisi verirdim. (Pro kardeş, geyik muhabbeti gerekçesi ile zararsız bir mesajımı sildiğinde çok bozulmuştum da...:salut: (Oysa geyik muhabbetini pek seven bir insan da değilimdir.)

10. Avatar resmini biraz olsa büyütür, en azından 120x120 yapardım. (Skull Abimizin bu ebattan daha da büyük bir avatarı var. Gözümüzden kaçtı sanmasın. Biz de isterük.:wiinkk:

11. Özel mesaj hanesi dolu olup da silmeyen kişilerin mesajlarını siler, yeni mesaj alımına imkan verirdim.

12. Avatarına Fenerbahçe ile ilgili bir simge koyanların avatarını hemen değiştirir aslan gibi bir Cimbom bayrağı dalgalandırırdım.:queen:

Ben admin olsam;

1-pro yu süpermod yapardım,:p

2-BBRR yi görevinden azledip,msj sayısını 10 bölerdim geriye kalan mesajları üyelere paylaştırırdım,yememiş içmemiş msj yazmış:queen:

3-Admin den çok adminci olurdum,:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben admin olsam;

1-pro yu süpermod yapardım,:p

2-BBRR yi görevinden azledip,msj sayısını 10 bölerdim geriye kalan mesajları üyelere paylaştırırdım,yememiş içmemiş msj yazmış:queen:

3-Admin den çok adminci olurdum,:silent:

Bu ne pro sevgisi?.....Ankaradan torpili buldun da Marmaristen fişlendin....Yağmurla dolu misali.....:queen: :queen:

Ankara Ankara güzel Ankara, seni görmek ister her bahtı kara:queen: :queen:

Kim de bendemi pro sevgisi,Allah muhafaza tövbe tövbe:p

pro ile aleni olarak kanlı bıçaklıyız,:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Süper mod yapıyon adamı....Hafif yağ koktu buralar dikkat kaymayın....:p

Ben admin olsam :

9. Her üyeye ayda yılda bir defa da olsa canını sıkan bir Mod'un yazısına müdahale etme, hatta bir gerekçe ile silme yetkisi verirdim. (Pro kardeş, geyik muhabbeti gerekçesi ile zararsız bir mesajımı sildiğinde çok bozulmuştum da...:salut: (Oysa geyik muhabbetini pek seven bir insan da değilimdir.)

serdar abi eger oyle bi sey olsa pro'nun her topici kitlenir :p :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siteye yeni bölümler lazım.
Onları açmak gerekiyor.

Outdoor sporları, kampçılık motorla ilgili alanlar. Bunları açmalısınız..
Bir de MT Lokantası adı altında bir yer açın bence çok rağbet olur.
Kolay gelsin

Siteye yeni bölümler lazım.
Onları açmak gerekiyor.

Outdoor sporları, kampçılık motorla ilgili alanlar. Bunları açmalısınız..
Bir de MT Lokantası adı altında bir yer açın bence çok rağbet olur.
Kolay gelsin

ewet yeni başlıklar açılabilir burdan şöyüyoruz umarım ilgilenirlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:cat:

Ben admin değil de mod olmak isterdim:cherry:

Zaten öylesin :queen:

spacer.gif

Admin olsam mesaj sayısı 220"yi geçip te İstanbul dışında yaşayan üyelerimize MT çıkartması gönderirdim :) Hani şu benim bir türlü edinemediğim çıkartma olur kendileri
Neden 220 olduğunu sormayın artık :)
Bir de motoRsiklet yazan arkadaşların evlerine birer şişe kezzap gönderirdim R harfinin üzerine dökmeleri için :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar