Ben Ybr daha türkiyeye gelmeden aldım....2004 şubat başında...Sıra alınıyordu o zamanlar....Gittim eskişehirde bir bayiye teşhir için getirilmiş vardı paketinde....Bir gri bir kırmızı...Başka rengi yoktu zaten daha...
O motorun sadece kontakları yanıyordu....Ve hepsi değişmiştir...Kronik arıza olarak.....
Debriyaj ları çok güzel Hala da sorunsuz...Hissettirmiyor bile vitese geçişleri....
Tek sorunu çarkları uyduruk olmayacak..İki çarkı da kalitelisiyle değiştiriceksin yoksa ayda bir zincir yiyor....
Ben çarkı tornacıda kendim yaptırdım...iikisinide..Öne 16 diş yaptırdım uzun yolda keyfine doyulmuyor....![]()
Zx12 nin arkasında korumalık yapıyordum....:mrgreen:Şşşşt çaktırma...Adam ben tam gaz giderken yanımdan vızıltı gibi geçiyodu....:mrgreen: Biraz fazla kaptırmışız....:mrgreen:
abıcım şu senın tornacıya bıgun ugrayalım ya....banada ön 21 dişli lazım...18 az gelıo yaw...:cherry:
ben o tamırcı tükkanındabı zx12 r gördum ama....omu acep....
Zor kaldırırsın jawanı..Son hızı artar ama kalkışta çok yığılır...2 zamanlılara pek gitmiyor dişli büyültmek....
Ewet o zx12r....:cat::cat:
ben kaldıırırm abı sen heeç merak etme....:bounce:
adam cavanın öne 21 takıo arkaya 42 takıo..bıde bobınlerı tofaş bobınıyle değiştiriı....3.vıteste 140 dıoo....ohh ne güzel....
Olm napacan 3 te 140 ı?...Javayla hız tehlikeli...Her an kitleme tehlikesi var..Bir elin muhakkak debriyajda olsun mutlaka....:cat:
dogru dıon abı..o kıtleme sorunu var...gecen otobanda asıldım ecık....bı baktım arkama gözgözu görmuo dumandan....bıde yaga 20-50 yag koyduydum ıyıcene calkaladım ama karısmamıs....2 vıteste motor bayıldı kıtledı..allahtan kı debrıyaja hemen basıp kurtuldum...
abı 3te 140 değilde....sımdı 3 te 80 yapıo...yanı 100 yapsın bari...cunku bu yaz köye cok gıdıp gelcem...bıraz az yakmıs olur...onun ıcın ıstıom zaten..arkayı hiç ellemem...sadece önu 21 yapım yeter..... onuda senle yaptıracaz artık..dun metın ustanın orayada sordum ...senın tornacıyı falanda bılmıolarmıs...gercı metın usta yoktu....elınızde varsa verın ben ayarlatttırım dedımde...yok dedı ordakı ıhtıyar amca..
Git yibadan hazırlarından al....Başkent motordan hüseyine git....Onda var her ebat ta dişli....
Istanbulda Varmı Yaw Bu Servis Günleri....
topik baya eski ama servisimiz tanudık ankaradan metin ustam çok severim kendilerini![]()