A2 kontrolü...

A2 ehliyetiniz var mı, ehliyetsiz almadan önce trafiğe çıktınız mı?

• A2 ehliyetim var, hiç ehliyetsiz trafiğe çıkmadım

Oy: 35 27.8%
  • A2 ehliyetim var, fakat almadan önce trafiğe çıktım

Oy: 58 46.0%
  • A2 ehliyetim yok, ama 2007 yılında alacağım

Oy: 24 19.0%
  • A2 ehliyetim yok, ileride belki alırım

Oy: 3 2.4%
  • A2 ehliyetim yok, ve almayı düşünmüyorum

Oy: 0 0.0%
  • A2 ehliyetim yok, ama motorum da yok zaten :)

Oy: 6 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    126
Forumu 2 haftadır takip ediyorum ve bazı arkadaşlarda - uzun süredir motor kullanmasına rağmen - ehliyet olmadığı kanısındayım. Merak ettim ne kadar doğru... Kimin ne cevap verdiği bilinmeyeceğinden (öyle tahmin ediyorum), lütfen doğru cevap veriniz ki biz de tanıyalım bakalım bu forumdaki arkadaşları.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde var ama daha hiç bir polise göstermek nasip olmadı:) o kadar aldık daha sormadılar çevirme yerlerini öğnemip oralardan mı geçsem ne yapsam??

yaa söyleyelim oylamamızı da sağlaması yapılabilsin :)
benim yok ama 2007 de alacağım alıyorum aldım üçlemesinin ikilemesine takılı kaldım.. bu kadar güzel anlatılır duygular yaaa :queen:

Pınarr;678166' Alıntı:
yaa söyleyelim oylamamızı da sağlaması yapılabilsin :)
benim yok ama 2007 de alacağım alıyorum aldım üçlemesinin ikilemesine takılı kaldım.. bu kadar güzel anlatılır duygular yaaa :queen:

Detaylara biraz takılırımda... Ben bu sene alıyorum ya, ondan koydum o seçeneği :) Sırf benim içindi o seçenek yani :p esasında.

Bu arada ilk 5 seçenek motor kullananlar için geçerli tabii, inşallah anlaşılmıştır. :queen:

ben ehliyetsiz 4 ay kullandım durduran polisler asker olduğum için hep es geçti ama kızılayda yakalınınca yedim cezayı hemde ehliyeti almama bir hafta kala aman deyim ehkliyetsiz çıkmayın trafiğe

aslında var dıyenlerede pek ınanmamak lazım ama benımde var:mrgreen:

Son düzenleme:
Yani geçen sene mi??? ( 25 yapalım da sorun olmasın :) )

evet geçen seneki fuarda motosiklet.net'in çekilişine katıldım bedava ehliyet kursu kazandım yazın olan sınava girip ehliyetimi aldım,sonra kaskımı, sonrada motorumu aldım:)

aslında var dıyenlerede pek ınanmamak lazım ama benımde var:mrgreen:

Yoksa yok deyin arkadaşlar, nasılsa kimin ne cevap yazdığı bilinmiyor... Yalancılık, ehliyetsizlikten de kötü, öyle söyleyeyim, siz karar verin :farao:

evet geçen seneki fuarda motosiklet.net'in çekilişine katıldım bedava ehliyet kursu kazandım yazın olan sınava girip ehliyetimi aldım,sonra kaskımı, sonrada motorumu aldım:)

Sende de şans olsaymış :) Ben fuara gidemedim, gitseydim çekilişe katılamazdım, katılsaydım bana çıkmazdı, çıksaydı iptal olurdu, iptal olmasa sınavı geçemezdim, sınavı geçsem ehliyeti alırken problem çıkardı, problem çıkmasa motor alamazdım, motor alsam kullanamazdım, kullansam ....

Ben o yüzden işimi şansa bırakmam :queen:

Şu ana kadar %73.69 ehliyetli arkadaş oranı... Daha çok katılım bekliyorum arkadaşlar...

Son düzenleme:
Sende de şans olsaymış :) Ben fuara gidemedim, gitseydim çekilişe katılamazdım, katılsaydım bana çıkmazdı, çıksaydı iptal olurdu, iptal olmasa sınavı geçemezdim, sınavı geçsem ehliyeti alırken problem çıkardı, problem çıkmasa motor alamazdım, motor alsam kullanamazdım, kullansam ....

Ben o yüzden işimi şansa bırakmam :queen:

Şu ana kadar %73.69 ehliyetli arkadaş oranı... Daha çok katılım bekliyorum arkadaşlar...

bir de ben 2. yedek talihliydim yani asil ve 1 yedek talihli almadı ehliyeti bana kaldı:queen::cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Motoru 1983 yılından 2001 yılına kadar ehliyetsiz kullandım ..hatta bu yıllar içinde uzun yol dahi yaptım .hemde bir çok kere ..Hiç ehliyet soran olmadı ..B ehliyetimi 1991 yılında A2 mide 2001 yılında aldım

bende dün ön kayıt yaptırdım...evraklar hafta içi...sınav Temmuz başı...kısmet artık...

walla bende yok almak için çok çaba sarfettim hep 1-2 günle kaçırdım en son zamanında başvuru yaptım geçen pazar direksiyon sınavı vardı izmirdeyim die giremedim hayırlısı artık :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ehliyetsiz trafiğe çıktım dediğim çevre yolunda iki üç sefer :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar