www.motosiklet.net ' e Hoşşgeldin abicim 
Valla bi kac gündür nete girdim yanliz kendi websitemin anasayfasiyla ugrastigimdan dolayi buraya giremedim.Simdi bakiyorumda baya arkadas yazi yazmis hepinize tsk ler ediyorum tanistigimiza memnun oldum.Geceleri cok takilirim ben muhabbet yerinde görüsmek üzere kendinize iyi bakin dostlar.
hoşgeldinnnn doğru yerdesin :cat:
bukadar cabuk cevap yazilacagini tahmin etmemeisdim cok tskler tabiki neden olmasin ben kanadadan katiliyorum araniza arkadas listeme ekledim tekrar gorusmek konusmak dilegiyle cok sicak insanlarsiniz sagolasiniz
arkadaşlar aramıza hoş geldiniz ...kalıcı olmanız dileğiyle...
ya CAN SIKINTISINDAN nette baikiniyoruz ,motor ve hiz severim oyuzden elim cabukdur yani , yapacak baska seyde olmayinca hizli oluyoruz e haliyle bu sene izin yok seneye ins. motorla okyanusu asip gelmiyi dusunuyorum
bakalim kim hizliymisgobek adim cakar cakmaz jet qamildirde ,sevdim burayi gercekden umarim kalici oluruz hadi simdilik bukadar bayiniz
hehee dostum valla göbek adin cakarmi cakmazmi bilmemde bir motorum bilem yok:mrgreen:belki ama bu net aleminde hizliyimdir bir burasi kalmisdi girmedigim googlede sertanyok diye araman yeterli ögreniceksin sende tek rakibim THY (Türk Hava Yollari):queen:
sertan ben from turkey-marmaris'den capt Ahmet . tekrar görüşmek dileğiyle.
enes sanada merhaba'lar.
Peki geçen seneler zarfında motosiklete başladınız mı?