kürşat hocam ya alemsin al yengemi geç havuz başına ne işin var bizimle :queen:
ama çok memnun olduk abi. çok iyisin sağol :rendeer:
eskişehire gelmeleriniz ve her yerden bizimle yazışmanız bizi çok mutlu ediyor :wiinkk:
eğer imkanınız varsa mutlu aile fotoğraflarınızı görmek isteriz :cat:
hocam bir de söylemeden geçemeyeceğm. bugün kankamla çarşıda işimiz vardı.
bir yandan onları halletmeye çalışıyoruz bir yandan da kankam bana sizi anlatıyor.
kürşat hocam çok iyi biri. çok uyumlu biri. fikirlerimiz uyuyor falan diye.
ister istemez şüphelendim hocam. galiba süleyman sizi beni sevdiğinden daha çok seviyor :cherry:
Aytac bacim yine Merhaba... Suleyman parcama soyle beni simartmasin. Tutarsiz davranislar sergilerim sonra.:queen: Bizde bisey yok. Guzel goren guzel dusunur. Guzel dusunen hayattan zevk alir. Ben sadece herkesi guzel dusunmeye calisiyorum. Siz sagolun; Iyi ki varsiniz.
Bu arada yengen yok otelde. Almadilar onu ben rahat edemem diye:queen:
Eslerin olmadigi bir toplantidayiz kanimca. O sebeplen yok... Acaip bi hayat bu evlilik. Yanindayken ozgur olmak istiyosun, yoklugunda ariyosun...:silent:

Kendinize iyi bakin. Suleyman kardesime cok selam soyle...
Hakkaten bu Volkan benim de acaip hosuma gitti. Ciftelerde gormeyi unuttugum, her gecen gun daha bi yozlastigimiz yerde Volkan,Suleyman,Emrah ve ismini sayamadigim diger arkadaslarla yeniden guzelligi, yardimseverligi tatmak son derece onur verici. Basta sen tabiki...Sagolun...
Ya iki gundur Eskisehir topraklarinda degiliz diye nasi bi duygusal olmusum. Bu kadar yeter. See you later nasipse...:bounce: