motorculardan korkuyorum kardesim bu ne rezalet

Bir kiz ve bir delikanli, bir motosikletin üzerinde
180 Km hizla
gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor;
Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum
Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli
Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum
Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle
Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla
Delikanli : Simdi de bana sikica saril
* Kiz delikanliya sikica sarilir
Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikti..
Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti:
Motorsiklet Kazasi;
Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2
kisiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu
anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve
kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti.

vay be abi hll olsun adama

Helal olsun çocuğa büyük fedakarlık yapmış:cat:.Gerçekten çok kötü bir durum 180km/h ve fren miren yok :pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
eğer gerçek bir hikaye ise bence gülünecek bir yanı yok,
benim tüylerim diken diken oldu şahsen...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Bunu ilk okudugumda da cok gulmustum. 180 ile giderken ondekinin kafasindaki kaski cikarip kendi kafasina takan kiz vs. :queen:

Adaşım senin espri anlayışın mükkemmelmiş.O zaman sen kaza yapıp ağzı gözü dağıtsan gülmekten ölürsün be abi dert tasa yok ne iyi valla.Tak tak tak(tahtaya)

Çocuk mopetçi olsaydı yatıp ayağını arka tekere sürterek durdururdu motoru.Gerçek değil tabiki arkadaşlar gerçek olsa aralarında geçen diyalogu kim nerden bilsin.Motosikletle tehlike arasında ilişkiyi aşkla harmanlayan gazlı bir öykü..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazılarında hakaret çok fazla eğitimden bahseden sen aynı hayv.lığı yapan sen o zaman sende çelişkilerdesin arkadaş sat motorunu bence ve bu alemden uzak dur.

harbıden yaa cık cık belkı o an kask yoktu ve arkasına kız arkını aldı ve kaskını verdı bende olsam aynı seyı yaparım ve bazen yapıyorumda!! 2. kaskım yanımda oluyor arkamdakıne verıyorum ne varkı bunda yanı ala ala gecın sız bu ayakları arklar gecın.

SUSPECT senınde dedıgın hıc hoş degıl bak daha yenı yasanan bı olay bence cok cahılce bı yazı yazmısın.ya akrabaları o yazını okusa?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o değilde millet ben belediye otobüslerinden çok fena tırsıyorum.Adanakiler turbolu(ciddiyim).Böyle gaza abanınca fiyuuu diye ses yapıo.Amortisörlerde havalımıdır nedir tıss tısss hön hön diye geliyorlar.Adanada en doğru araç kullanan şoförler belediye otobüslerinde olmasına rağmen alamıyorum kendimi korkuyorum.Renkleride kırmızı zaten KAN kırmızısı.Damarlarıma adrenalin pompalanıyor görünce.Zamanla geçermi acaba?
Not:motosiklerden hiç korkmuyorum.Ama bisiklerden biraz yayalardan bisikletle otobüs arası korkuyorum.Birde ışıklarda stres oluyorum.Işıkları sopayla vandallayıp millet şaşkınlığını atamadan geri motora atlayıp kaçasım geliyor.

abi anlatım süper ya edebiyatla ilgimiz var mı? eğer yoksa bence hemen başla

bende bu hikayeyi ilk okuduğumda çok etkilenmiştim...yalnız anlamadığım bişey var...motorda fren ön ve arka olarak 2 tane nasıl oluyoda frenler boşalıyo...ciddi ciddi kafama takıldı bu konu biri aydınlatırsa sevinirim...

bu arada konunun hitliğine bakarmısınız...

Konuyu Toplam 19 üye okuyor. (17 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Bilooo, starsailor, desperadost, taner_k, Shamyl, MrSandman, donniedarko, koyulacivert, brody, GeCe__, Pınarr, cengizim, latifpolat, Kaiser, burakxxxxx, deamon, derwish

Son düzenleme:
düşük vitese geçip motoru yavaşlatmayı akıl edememiş arkadaş :) bu efsane gerçeten bende inanmıyorum bu saçmalığa... yinede konunun başında geçen ( ki esas tartışma konusu) yazıya katılıyorum :cat:

herkese iyi sürüşler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence hikaye tamamen uydurma yok fren patlamış yok son kez sarılmış yahu o kadar vaktin vardıniye kurtulmanın yolunu bulupta ömür boyu mutlu olmadınız?

bence hikaye tamamen uydurma yok fren patlamış yok son kez sarılmış yahu o kadar vaktin vardıniye kurtulmanın yolunu bulupta ömür boyu mutlu olmadınız?

:queen::queen::queen:.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
GeCe :):):)..............

efsane dediğiniz yaşanmış olaylardan çıkmadır veya böyle bir ihtimal vardır' ihtimali düşünmesi bile kötü! olmaz olmaz demeyin kask'sız 'korumasız 'ehliyetsiz 'gezmeyin' anaları babaları üzmeyin .....

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar artık polislere jawa veriliyo dün bi kaç tane gördüm scooterden sonra jawa..way be devlet en sonunda ekonomi yapıyo ne dersiniz GS 1200 CC ve HONDA v-strow dan sonra

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye bir söz var. Böyle hiç bir faydan olmaz. Konuyu içeren güzel bir makale yayınlasaydın, daha faydalı olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar