[Manisa - MT]

ya bak ya gene balık muhabbeti. LODOSSSSS benim oltalar toz tuttu, zıpkın paslandı, paletler çürüdü e hadi artık gidelim balığa bi gün ya. adamı hasta etmeyin böyle resimleri gördükçe içim gidiyor

mecit bencede bu adamın yakın bi balıkçı akrabası var :queen: olmaz bu iş böyle ben kendimi oltacı sanırdım herif denizi kurutmuş olmaaaaaaaaaazzzzzzz.:pr:

arkadaşlar iki günlük bi kayseri ürgüp peri bacaları konya afyon uşak gezilerinden sonra nihayet döndüm güzel memleketime ve soluğu nette aldım kim ne yapmış diye bakıyorumda kimse boş durmamış neyyyyseeee herkeze selamlar:cat:

ya gürkay sen kuyrukkaldıran kuşu musun? ne bu abicim. bir antalya, bir istanbul. yok kayseri, ürgüp...

tüm manisa mt üyelerine selamlar uzun aradan beri internetin bozuk olmasından dolayı sizlerden ayrı kaldım bunu en kısa zamanda telafi edecem serkan abi selamlar bu hafta sonu artık kemali kandırabilirsem z.ovaya gelicez orda görüşürüz yeni üye olan arkadaşlar sizlerle tanışmak isterim AKBANK KARŞI SOKAĞI POZİTİF İLETİŞİMDEYİM
:cat:

Son düzenleme:
gürkay;673931' Alıntı:
valla hiç sorma leyleği havada gördüm ondandır:p kardeşim.bizim formula işi ne oldu bi aksilik yok dimi tarih belirleyecektık neoldu

hiç bir aksilik yok güzel kardeşim. araştırdım ben onu. 26-27-28 ağustos. biletleride çok ucuz. açık alan kombinede 100 ytl.:cherry: http://www.biletix.com/f1/#bottom7 linki tıkla dostum. fiyatlar moto gp ye hiç benzemiyor. silver trübüne kombinede 22 ytl vermiştim. konuşalım.

Son düzenleme:
evet balıkçı akrabam var fakat satıcı değil vurucu:queen:
bir gün hep beraber gidelim balığa:cat:

arkadaşlar dostlar üzülerek söylüyorum hafta sonu çeşme gezisine katılamıyorum zaten açılan topiğede yazdım kusura bakmayın inşallah bidahaki sefere sory:salut:

Dün özel işlerim dolayısıyla Kırkağaç tarafındaydım. O kadar yol gelmişlen Lodos umu aramazsam vurur beni dedim ve aradım. Sağolsun kardeşim aldı bizi ilgilendi. İskender de sonradan geldi. Sizleri gördüğüme çok sevindim. Siz harbi adamlarsınız be kardeşim iyiki varsınız

Bu Ne Yaaaaaaaa,,bÜtÜn Manİsa Mt Üyelerİ SatiŞta..

Bİrİ YazliĞi Bahane Eder( GÜrkay) Bİrİ Ev ArkadaŞini Bahane Eder( Özlem)...bu Ne Yaaaaa,,bÖyle Gİderse Bende Gelmİcem Yemİn Ederİm.

Yada Hanimi Getİrmİcem Vallaha..

Bİrİ YazliĞi Bahane Eder( GÜrkay) Bİrİ Ev ArkadaŞini Bahane Eder( Özlem)...bu Ne Yaaaaa,,bÖyle Gİderse Bende Gelmİcem Yemİn Ederİm.

kankacım satışş değill
çoook gelmek istiyorummm
ve böyle bir geziyede çoook ihtiyacımmm varr
ama malumm tuhfenin arabayla gelecektim
offf offff

mecit'cim kardeşim emir büyük yerden kaçamadık işte ne yapalım kesin cezamızı kardeşim boynumuz kıldan ince::whip::::uzgunum:::cekic::::144::::156:::salut::salut::salut::salut::salut:

arkadaşlar son durum;
ÇEŞME GEZİSİ 1 HAFTA SONRAYA ERTELENDİ !!!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar