@CBR700F
bana kalırsa pistin orada depo tut makule gelir tabi durumu bilmiyorum ama
Çon mantıklı bir çözüm ama bunu da düşünmedim değil. Ancak şöyle bir durum var, motosikletler Maslak Sanayide dükkanda duruyor. Teknik servisi, bakımı orada yapıldığından eğer Körfez yakınında bir yer bulup motoru orada bırakırsam bakımı problem yaratacaktır çünkü her yarıştan sonra yağ değişimi ve belli kontroller yapılıyor. Yoksa dediğin gibi motoru ve bilimum ıvır zıvırı piste yakın bir yerde bırakmak çok mantıklı.
@areice
Sana ufak bir tavsiyem olsa yukardaki bir mesajda söyledikleri gibi bir kızak hazırlasan
Ben maaşla çalışan biriyim, bu tür şeyler yapabilmek için yeterli vaktim ve imkanım yok. Sanayide bu tip şeyler yapıyorlar ama çok ciddi fiyatlar konuşuluyor. Birkaç yerden fiyat aldık, en ucuzu çeki demiri de dahil 2000-2500 YTL gibi bir fiyata geliyor.
Arkadaşlar benim motor Fiat Doblo nun arkasına sığar mı? Bir tanıdıkta var. Arka koltuklar söküldüğünde ve sağ ön koltuk azıcık ileri doğru kaydırıldığında çaprazlamasına sığar gibi duruyor. Fiat Doblo kullanan var mı? Yanlış bilmiyorsam genişlik 1470 mm, uzunluk 1680 mm olması gerekiyor. Bu durumda a2 + b2 = c2 formülünden (1470)^2 + (1680)^2 = c^2 dersek hipotenüs uzunluğu 2232 mm oluyor. Benim motorun uzunluğu 2030 mm olduğuna göre ucu ucuna sığar gibi geliyor bana. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Aranızda Doblo'ya motosiklet yükleyen var mı?