hoşgeldin kardeş yeni motorun hayırlı olsun. güle güle kullan. yalnız bişey hatırlatayım o motorun sahibi bendim eftelya01. allah kaza bela vermesin.:rendeer:slm dostlar bende burdayım artık.cbr 125 ile.acilen tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.ben ölmeden..Adana trafiği beni mahfetti.Eğer sağa sola sürekli bakıp kaçmaya çalışan bir repsol görürseniz o bnm.Bir toplantı olur gezi olur bana yakın oturan biri olur..İboosmanda oturuyorum.Mailim [email protected]. görüşmek üzere
Çarşamba günü görüşeceğiz o zaman.tosbağamsı bir ifadeyle ilerleyen bi 125repsol görünce beni tanırsınız zaten hemen.:queen: .heyecanlandım şimdi, çarşambayı iple çekiyorum.Vay be forumu takip edipte daha üye bile olmadığım günlerde bu zamanları hayal ederdim sinsice.Gece motorun yanına bi sünger yatak atayımda, çalınıp malınır şimdi , hevesim kursağımda kalmasın:cherry:
@pazer
bu arada uzun zamandır forumları takip edemiyordum.Senn xlr gitmiş nx4 gelmiş.okulunda bitmiştir sanırım hayırlı olsun hepsi.Crf 450 falan yalan olmuş bence çok daha hayırlı olmuş.Baksana bende dt lerden kmx lerden dönüp dolaşıp cbr aldım.Görüşürüz
arkadaşlar merhaba szilerden birşey ögrenmek istiyorum...
Adana'da polen motor var bilenleriniz varsa ve orada zealsun motorları satılıyor,
eger oraya yakın olan veya bi bilgisi olan varsa zealsun zs200gs nin 2el fiyatı ortalama ne kadardır bilgisi olan arkadaşlar bana yazabılır mı?
şimdiden teşekkur ederim arkadaslar... kolay gelsin...:cat:
arkadaşlar bi bakabılecek mısınız yaaa???
aSi_ç0cuq;671068' Alıntı:arkadaşlar merhaba szilerden birşey ögrenmek istiyorum...
Adana'da polen motor var bilenleriniz varsa ve orada zealsun motorları satılıyor,
eger oraya yakın olan veya bi bilgisi olan varsa zealsun zs200gs nin 2el fiyatı ortalama ne kadardır bilgisi olan arkadaşlar bana yazabılır mı?
şimdiden teşekkur ederim arkadaslar... kolay gelsin...:cat:
arkadaşlar bi bakabılecek mısınız yaaa???
Şimdiden 50 kişiyi geçti ama benim haberim yok.İlginç?!Mersin'li Motoristlerin büyük bir katilimla 20 Mayis Pazar gunu Mersin-Adana ortak gezi planladiklarindan haberiniz var mi? Aksamki toplantidan once bir citlatmak istedim, kulube gelemeyeceklerin bilgisine. Simdiden sayi 50'yi gecti ama kimdir, nasildir, bilemiyorum. Ben de araniza yeni katilmis sayildigimdan boyle seylere baliklama atliyorum, sonra da katilamayinca aklim sizde kaliyor. Umarim toplantiya gelebilirim.