MT İzmir - MT Manisa Çeşme gezisi ve tekne turu 26/27 MAYIS !

BİRİNCİ SAYFAYA BAKABİLİRSİN MECİT...:cherry:

Eywallah MÜdÜr,,hanİ Pek Takilmiyoz Yaa Artik Topİklere,,
DÜnyadan Bİr Haberİz...

Bende varıııııııımmmmmmmmmmbeni unutmayın +1
19 mayıs cumartesi saat 17,15 te URLA çıkışında sizleri bekliyor olucam
cep telefonum 0533 213 1829 Balçova gişelerinden hareket etmeden biriniz bana alo desin. görüşmek üzere.:thumleft: ::alkiis::

SERKAN ABİ BENDE GELEMİYOM OTARİHTE DİKİ
LİDE YAZIN TADINI ÇIKARMAYA BAŞLICAM LİNKİN PARK KARDEŞİM ORDA GÖRÜSELIM BİZDE ORLARI KARIŞTIRIZ herkeze şimdiden iii elenceler ege mt hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bi ben eksik kalmisim hangi bir gezinize atisicem arkadaslar. Ne mutlu ne mutlu boylesine kaynasmis boylesine hevesli organizasyonlarda gormek sizleri yolunuz acik olsun. Iyi haberlerinizi alalim.

hakanım kardeşim sesini duymak ne güzel. özlettin kendini be dostum. Kendine iyi bak resimlerle teselli olursun biraz sanırsam.

Sanırım bende gelemicem:pr: :salut: ama çarşamba akşamı kesin cevabı buraya yazarım..Gideceklere şimdiden iyi eğlenceler...:cat: :rendeer:

Hımm İzmirden uzaklaşmaya gelmiyor.Ama altınolukta da boş durmuyorum av bereketli geçti arkadaşlar bu gün itibariyle derindondurucuda 3 levrek 2 ahtapot (ki arkadaşın bitanesi 4 kiloya yakındı yarım saat uğraştırdı) 3 çipura var ama teknede sanırım bunlar size lağzım olmaz taşımaya değmez sanırım bunları :) Gelebilirsem o tarihe kadar aranıza katılmayı isterim bende...Altınoluktan hepinize selamlar sevgiler:)

Sanırım bende gelemicem:pr: :salut: ama çarşamba akşamı kesin cevabı buraya yazarım..Gideceklere şimdiden iyi eğlenceler...:cat: :rendeer:

UMUTTTTTTTTTTT,,
KAFANI KIRARIM..NE DEMEK GELEMİCEM...
HATUNUDA ALIP GELİYOSUN..
EĞER AKLIMA GELEN NEDENDEN DOLAYISA GELEMEMEN..
HEMEN BENİ ARIYORSUN UMUT.. 05442731278

umut mazeret kabul etmiyorum hemen MECİTabini arıyosun...:bounce:
artı bilerek yazmadım seni listeye taki sen mesaj yazasın diye bekledim .
bu demek olmuyorki sensiz çeşmeye gidecek MANİSA-MT hadi bakayım başla hazırlığını yapmaya:)

Hımm İzmirden uzaklaşmaya gelmiyor.Ama altınolukta da boş durmuyorum av bereketli geçti arkadaşlar bu gün itibariyle derindondurucuda 3 levrek 2 ahtapot (ki arkadaşın bitanesi 4 kiloya yakındı yarım saat uğraştırdı) 3 çipura var ama teknede sanırım bunlar size lağzım olmaz taşımaya değmez sanırım bunları :) Gelebilirsem o tarihe kadar aranıza katılmayı isterim bende...Altınoluktan hepinize selamlar sevgiler:)

abiiii o mübarekleri getirmessen memleket sınırlarına dahi yanaşma:queen: bide şu var tabii kime nasıl pişirteceğiz onları çeşmede :silent: :cherry:

Moderatör (forrap)
Beni Pazar geleceklere yazmışsın,ben belki cumartesi gecesi de çıkabilirim(gerçi o da saat 00:00 ı geçtiği için pazara girer:p).
Liste iyi olmuş,ancak sadece gelenleri yazmışsınız:)Oluyor mu böyle gerçekçi listeler hazırlamak?Size hiç yakıştıramadım...
Haberi olmadan adam da yazmamışsınız,bu kadar olmaz yani!
:)

Arkadaşlar bende aranızda olucam arkadaşımla birlikte.Serkan abi cumartesi dahil olmak üzere bizi de eklersen sevinirim.Mecit kardeşim ve emeği geçen herkeze teşekkür ederim,güzel bi h.sonu olucak gibi.:)

volkanım hoşgeldin :) nerelerdesin sen cezalısın ona göre :mrgreen: hemen yazıyorum kardeşimi ...

arkadaşlar bu arada geleceğim diyen herkes gelirse(nasipse) 32 kişiyiz şimdilik(ya bu tekne kaç kişilik :p )

Son düzenleme:
valla abi ne desen haklısın,bahane yaratmaya gerek yok,kabul ediyorum neyse cezam çekmeye.:cherry: çok ağır olmamakla beraber...:queen:

yok be volkanım kıyamayız biz sana.
sen gel gülen yüzünü bi görelim gırgır şamatanı özledik be kardeşim...
AYRICA;

EĞER İZMİR-MT GERÇEKTEN DOSTLUKLARIN, SEVGİ VE SAYGININ İKİTEKER ÜZERİNDEKİ BULUŞMA NOKTASI İSE...

EĞER İZMİR MT İSE...

MT İSE...GÜLERYÜZLÜ, HOŞ SADA İSE ,EĞLENMESİNİ DE ,BİR ÇOCUĞU SEVİNDİRMESİNİ DE BİLİYOR İSE...

BİZİ BULMASINI BİLİYOR , BURAYA YAZMAYI SEVİYOR İSE BUYURSUN GELSİN:rendeer:

BİZ İZMİR'İ DE EGE'Yİ DE BİLDİK SEVDİK :rendeer:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Volkan da geliyormuş vay bee:pFotoğraflarını çekmek lazım bu insanın:)
Dizlikler yatıyor evde,artık teslim ederim bu vesileyle:)
Gelmezsen dizliklerini bir daha getirmeyeceğim ona göre:) Yalnız dikkat edin geldiği mekanlarda giderken mekana hediye olsun diye motosikletini,kaskını,dizliğini felan bırakabiliyor Volkan:)

Lodosum,Volki den böyle alıyoruz bizde intikamımızı madem:p

oo liste kabarık valla :queen: gusel bi gezi olacak gibime geliyor benim..
simdiden cumartesi aksaminin gelip catmasini istiyorum acıkcası :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar