13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

pınar ve mete; resimlerin tam çözünürlük deki halleri 8-9 Mbyte. isterseniz mail adresinize gönderebilirim.

Pictures_yuvacik057_pinar_mod.jpg

Pictures_yuvacik054_mete_mod.jpg

Son düzenleme:
@edy
yuvacığa giderken o tatlı virajları benim yüzümden 40-50 ile döndünüz. küfür etmedinzi inş. :)
bu arada meslektaşım bir abimiz vardı kocaeli mezunu onun nick i neydi? saygılar abiler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla pınar eşim zaten hasta oldu senin gt250 ye
hatta farkındamısın bilmem ama bir ara grubun bir parça önüne geçip senin arkana kadar geldim, çünkü eşim bana " ne güzel kullanıyor, ne tatlı motor diyip duruyodu :) "
sonra bol bol seyretti senin gidişini valla
otobanda da bir ara tam arkama kadar geldin sen, ben biraz yavaşladım eşim görsün diye ama sende yavaşladın, yokoldun sonra
ayrıca şunu da söylemen istiyorum, ben senebaşında motor aldığım zaman eşime gs500, er5, gt250 yi falan da göstermiştim, bak istersen yaza kadar biraz daha biriktirir bunlardan da alırız demiştim.o zaman eşim bana "tiplerini hiç beğenmedim, kesinlikle istemiyorum, hayır" diyip durdu.dün de kalkmış bana "pınarın motoru da ne kadar güzelmiş, değil mi?" diyor.
valla sizlerin işine akıl sır ermez :silent:

bu arada ne zaman eşime motosiklet kullanmayı öğreticen diye de soriim bari fırsat bulmuşken.benden bir şey öğrenemiyor çünkü.
derler ya "kocadan hoca olmaz" diye :p

edy

@edy
yuvacığa giderken o tatlı virajları benim yüzümden 40-50 ile döndünüz. küfür etmedinzi inş. :)
bu arada meslektaşım bir abimiz vardı kocaeli mezunu onun nick i neydi? saygılar abiler.

küfürmü ? sana ayrıca teşekkürler. hem bizim arkadaşımızı bekledin, hem çay ısmarladın. hemde yolu bulmamızda bize yardımcı oldun.
öbür arkadaşın nick'i Dinmeyen(Barış).

arkadaş ben eve kendimi zor attım rüzgar ve motorun titreşimi birleşince dehşet oluyo:silent: ama gezi ve organizasyon mükemmeldi herkese özellikle LOFT a teşekkürler.:cat:

pınar, seninde taktiği çözdüm sen yoruldum diyip sağa çekiyon sonra biz mola verdikmi aynen uzuyon :mrgreen: pınar nerde, ooo çoktan uzamışş

Ya topiği okuyup fotolara baktıkça, bu güzel arkadaşlarla o güzel mekandaymış gibi oluyorum. Yazmadan edemedim. bir daha ki gezide beraber olmak dileğiyle :rendeer: :rendeer:

valla pınar eşim zaten hasta oldu senin gt250 ye
hatta farkındamısın bilmem ama bir ara grubun bir parça önüne geçip senin arkana kadar geldim, çünkü eşim bana " ne güzel kullanıyor, ne tatlı motor diyip duruyodu :) "
sonra bol bol seyretti senin gidişini valla
otobanda da bir ara tam arkama kadar geldin sen, ben biraz yavaşladım eşim görsün diye ama sende yavaşladın, yokoldun sonra
ayrıca şunu da söylemen istiyorum, ben senebaşında motor aldığım zaman eşime gs500, er5, gt250 yi falan da göstermiştim, bak istersen yaza kadar biraz daha biriktirir bunlardan da alırız demiştim.o zaman eşim bana "tiplerini hiç beğenmedim, kesinlikle istemiyorum, hayır" diyip durdu.dün de kalkmış bana "pınarın motoru da ne kadar güzelmiş, değil mi?" diyor.
valla sizlerin işine akıl sır ermez :silent:

bu arada ne zaman eşime motosiklet kullanmayı öğreticen diye de soriim bari fırsat bulmuşken.benden bir şey öğrenemiyor çünkü.
derler ya "kocadan hoca olmaz" diye :p

Eşini geziden sonrada çokça andım savaş. Çok tatlı şeker gibi bi eşin var, fuarda da aynı düşüncedeydim zaten. İyi ki aynı gezilere katılıyoruz :wiinkk:
İstediği zaman görüşelim ben öğretirim, dediğin gibi kocadan hoca olmaz. Hem eşinin gt 250 yi başta beğenmemesi normaldir, herkese benim kadar yakışmıyo ki:queen:

@edy
Kollarımın kopma sebebi sendin yani. Ah canım benim kulakların çınlar birazdan :p
pınar ve mete; resimlerin tam çözünürlük deki halleri 8-9 Mbyte. isterseniz mail adresinize gönderebilirim.
Pictures_yuvacik057_pinar_mod.jpg

Pictures_yuvacik054_mete_mod.jpg
mail adresimi göndericem ama sen siteyede eklesen güzel olur hani :)
arkadaş ben eve kendimi zor attım rüzgar ve motorun titreşimi birleşince dehşet oluyo:silent: ama gezi ve organizasyon mükemmeldi herkese özellikle LOFT a teşekkürler.:cat:

pınar, seninde taktiği çözdüm sen yoruldum diyip sağa çekiyon sonra biz mola verdikmi aynen uzuyon :mrgreen: pınar nerde, ooo çoktan uzamışş

Yaa ben dinlendim ama sanki ben deil siz daha çok yorulmuşsunuz yola çıkamadınız bi türlü. Bende gazladım ilerde bekledim öyle olunca geldiniz tabii.. Önümden gidenleri solladım arkadan gelenler yetişemedi zaten bi daha :)

çok guzel eğlenmışınız arkadaslar resımlerdende anlaşılıyo zaten.

pınarr benım yokluğumda bır kaç kişiyi gecmışın yaw :p

şaka şaka :)

18-20 Mayıs 2007 / Sakarya Poyrazlar 1. Motosiklet Şenliğine katılan yok mu görüşmek ve dünkü gibi kaynaşmak eğlenmek isteyenler bence bu geziye de gelmeli biz hatta cumadan çıkalım diyoruz kamp çadır olayı falan...

Pınarr;670893' Alıntı:
Yaa ben dinlendim ama sanki ben deil siz daha çok yorulmuşsunuz yola çıkamadınız bi türlü. Bende gazladım ilerde bekledim öyle olunca geldiniz tabii.. Önümden gidenleri solladım arkadan gelenler yetişemedi zaten bi daha :)

Yani Pınarr orda olmasak bizde inanacağız :queen: solladıkların, sen yoruldun diye mola verenlerdi :queen:

Geç çıkmamızın sebebi dinlenmekten çok Metehan ın teknolojik dürbünüydü.. Harika bi alet ama cidden ses gelmiyo :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Eşini geziden sonrada çokça andım savaş. Çok tatlı şeker gibi bi eşin var, fuarda da aynı düşüncedeydim zaten. İyi ki aynı gezilere katılıyoruz :wiinkk:
İstediği zaman görüşelim ben öğretirim, dediğin gibi kocadan hoca olmaz. Hem eşinin gt 250 yi başta beğenmemesi normaldir, herkese benim kadar yakışmıyo ki:queen:

Ya ben dinlendim ama sanki ben deil siz daha çok yorulmuşsunuz yola çıkamadınız bi türlü. Bende gazladım ilerde bekledim öyle olunca geldiniz tabii.. Önümden gidenleri solladım arkadan gelenler yetişemedi zaten bi daha :)

lütfen ama, bak yukarıda ne yazdım,
"bir ara otobanda arkamda gördüm seni, yavaşladım. :)"
hehe cbf 150 gt250 yi görmek için yavaşlıyor...
heyt beee..
:p :p :p

hoş ben dönüşte iyi bastım valla, hep son gaz 100-105 gittim ve hiç şişmedi alet, bir de 2 kişiyiz.
hakikaten güzel motor bu cbf150 yaa...
(gt250 kadar değil ama :cherry: )
beraber geldiğim trattataa da RR250 var.o bile dedi.ben 100'ün üstüne çıkınca çok zorlanıyor motor, yavaşlamak zorunda kalıyorum diye.siz maşallah hiç hız kesmediniz dedi.bağdat caddesine geldiğimiz sırada "benim motor galiba şişti dedi" ayrıca :p
cbf de tık yoktu :)

edy

18-20 Mayıs 2007 / Sakarya Poyrazlar 1. Motosiklet Şenliğine katılan yok mu görüşmek ve dünkü gibi kaynaşmak eğlenmek isteyenler bence bu geziye de gelmeli biz hatta cumadan çıkalım diyoruz kamp çadır olayı falan...

benim babamda annemde gidiyor. bende gidecem büyük ihtimal. eminim oralarda da güzel virajlı yollar vardır.

küfürmü ? sana ayrıca teşekkürler. hem bizim arkadaşımızı bekledin, hem çay ısmarladın. hemde yolu bulmamızda bize yardımcı oldun.
öbür arkadaşın nick'i Dinmeyen(Barış).

bişi değil abi her zaman. misafiri severiz.

sorduğun kişi benim dostum.

seninle de daha uzun konuşmayı isterdim ama fırsat olmadı. kusura bakma abi.

Kollarımın kopma sebebi sendin yani. Ah canım benim kulakların çınlar birazdan :p

Hayır sen yoktun hep 4 büyük motor vardı. 250'lik yoktu :queen:

lütfen ama, bak yukarıda ne yazdım,
"bir ara otobanda arkamda gördüm seni, yavaşladım. :)"
hehe cbf 150 gt250 yi görmek için yavaşlıyor...
heyt beee..
:p :p :p

hoş ben dönüşte iyi bastım valla, hep son gaz 100-105 gittim ve hiç şişmedi alet, bir de 2 kişiyiz.
hakikaten güzel motor bu cbf150 yaa...
(gt250 kadar değil ama :cherry: )
beraber geldiğim trattataa da RR250 var.o bile dedi.ben 100'ün üstüne çıkınca çok zorlanıyor motor, yavaşlamak zorunda kalıyorum diye.siz maşallah hiç hız kesmediniz dedi.bağdat caddesine geldiğimiz sırada "benim motor galiba şişti dedi" ayrıca :p
cbf de tık yoktu :)
İyi bastım dediğin 100-105 öylemi :queen: 140 la geldim yahu ama standartım 120 idi yalan değil :)
Yani Pınarr orda olmasak bizde inanacağız :queen: solladıkların, sen yoruldun diye mola verenlerdi :queen:

Geç çıkmamızın sebebi dinlenmekten çok Metehan ın teknolojik dürbünüydü.. Harika bi alet ama cidden ses gelmiyo :)
Durduğumuz yerden benim önümden basıp giden ve sonra geçtiğim arkadaşlar seni yalancı çıkaracak elbet gelip gerçekleri itiraf ettiklerinde :p

çok guzel eğlenmışınız arkadaslar resımlerdende anlaşılıyo zaten.

pınarr benım yokluğumda bır kaç kişiyi gecmışın yaw :p

şaka şaka :)

Gelseydin senide sollardım :) Ama sen ektin bizi bak unutmıycam bunu söyleyip dururum artık.:p

Motosikleti
İyi bastım dediğin 100-105 öylemi :queen: 140 la geldim yahu ama standartım 120 idi yalan değil :)

valla ben cbf150 ye göre 2 kişi iyi bastım dedim
yoksa gt250 ye lafımız yok tabii ki... :cherry:
ama hakikaten çok dikkatli kullanıyorsun motoru benim de fark ettiğim kadarı ile
gerçekten kutlarım...

valla ben cbf150 ye göre 2 kişi iyi bastım dedim
yoksa gt250 ye lafımız yok tabii ki... :cherry:
ama hakikaten çok dikkatli kullanıyorsun motoru benim de fark ettiğim kadarı ile
gerçekten kutlarım...

Teşekkür ederim ;) Hız denemelerim devam edecek bu arada :)

Anaaaammm :pale: Gurubun en yavaş motoru 110 lamı gidiyordu yavv :pale:
Biz ortalama 70 tutturduk diye baya bir sevindiydik ama :p
Olsun, etrafı seyrede seyrede, yanımızdan geçip giden başka motosikletli guruplara baka baka geldik işte (Ne de olsa MT uçup istanbulu bulmuştu çoktan:pr: )
En kısa zamanda 110 yapabileceğiz işallah, Bizim Beat ı kampa aldım, paso Kondisyon çalıştırıyom:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar