Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet arkadaşlar sanırım bi sorun var,galiba hava filtresindedir diye tahmin ediyorum .İlk fırsatımda el atacağım bu olaya..bu kadar çok yakmaması lazım.
Bu arada yine hafta sonu geldi hava güneşli yine kimse yok bilgisayarının başında...Kıskanıyorum ama ....:pale:

günaydınlar

slm ferhad kapıdag senliklerine kayıt yaptırdım gelmeyi düsünüyorum fakat cumartesi günü sabah gidecegim herhalde malum cuma calısıyoruz ... cadır kurmak istiyorum :queen: cadır aldım senlik icin :wiinkk: güzel olacagını umuyorum . baska gelecek varmı ..?

http://www.motosiklet.net/forum/fes...-haziran-2007-kapidag-motosiklet-senligi.html

dun aksam piyerlotiye giderken eyüp de karsıdan gelen bir sym dikkatimi ccekti, selamlastık. geri dönüp biraz muhabbet ettik .. cetin abi de sym cilerden :cat: forumlarımızı takip ediyormus, cok memnun oldugunu söyledi .
sym ciler toplandıgımız zaman kendisinide cagırmamızı istedi, telefonlarımızı aldık insallah en kısa zamanda görüsürüz..

salı günü sefaköyde bir arkadsımla sohbet ederken; bir polis memurunun 2 yıldır sym gts250 kullandıgını ve 38000km oldugunu söyledi . bende vay maşşallah dedim kendisini ile tanısmadım ama kendisi ile tanısıp bilgilerini paylasmak istiyorum ... saygılarla

abi bursadan cumartesi sabahı çıkıcaz bizde. yaklaşık 10 15 motor olacağız. senide aramızda görmek isteriz. [email protected] eklersen msn den görüşebiliriz abi...

selamlar arkadaşlar , 98 oktan benzinin küçük hacimliler için gereksiz olduğunu oktan sayısının fazla olmasının sıcaklık değerini arttırdığını duydum.harareti artıyormuş motorun,usta değilim sadece araştırıp bu sonuçları öğrendim.temizleme özelliği olabilir ama aklıma gelen birşeyi paylaşayım:
würth marka temizleme katkıları var benzine katılıyor,onlar çok kaliteli ürünler ve birazda pahalı ancak çok işe yarıyorlar.
Ben arabamda denedim ve 6 ayda bir enjektör temizlyici kullanırım,75000km deyim enjektörle ve rolanti sensörüyle ilgili sorun yaşamadım.bu ürünlerin karbüratörlü araçlar içinde olanı var .Arzu ederseniz sizde bir deneyin.subab temizleyiciside mevcuttur (orjinal Alman malıdır) S&S ünsal

selam sym kullanan arkadaslar. adim murat yazin motor almak istiyorum fakt 5 milyar ayirabiliyorum. bana sym nin hangi modelini onerirsiniz hangisini alabilirim 0 yada 2. el farketmez. bir maxi scooter istiyorum..

yardimlarinizi bekliyorum... simdiden tesekkürler

selam sym kullanan arkadaslar. adim murat yazin motor almak istiyorum fakt 5 milyar ayirabiliyorum. bana sym nin hangi modelini onerirsiniz hangisini alabilirim 0 yada 2. el farketmez. bir maxi scooter istiyorum..

hd200 modelını alabılırsın
bı aksılık cıkmazsa yarın alıyorum hd200 umu

sevgili pascha
Bir GTS bu kadar güzel olabilir tahminim
kazasız ve çiziksiz günler...
merakım bu karbon kaplamaları nerede yaptırdın ve toplam beyaz boya ve diğer maliyetler neler ayrı ayrı maliyetleri yazabilirsen bizlerde değerlendirir belki başka renkler çıkarırız ortaya
yeter artık bu ya her yer siyah olmuş:)

HD200 yada Joyride200 her ikiside uygun, kullanacağın yere ve tarzına göre bu ikisinden birini seçebilirsin. :cat:

5000 ytl ye aldım yarın sabah teslım edıyorlar
plaka masraflarıda dahıl
kesın tavsıye ederım super bı motor

Hayırlı olsun @mr.freeze, güle güle kullan motorunu, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :rendeer:

pascha aydınlatma fiyatları hakkında biraz bilgi verirsen, birde uygulamaları nerde yaptırdığını yazabilirsen seviniriz...

HD200 yada Joyride200 her ikiside uygun, kullanacağın yere ve tarzına göre bu ikisinden birini seçebilirsin. :cat:

Hayırlı olsun @mr.freeze, güle güle kullan motorunu, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :rendeer:

cok tesekkurler en kısa zamanda gorusmek dılegı ıle

sevgili pascha
Bir GTS bu kadar güzel olabilir tahminim
kazasız ve çiziksiz günler...
merakım bu karbon kaplamaları nerede yaptırdın ve toplam beyaz boya ve diğer maliyetler neler ayrı ayrı maliyetleri yazabilirsen bizlerde değerlendirir belki başka renkler çıkarırız ortaya
yeter artık bu ya her yer siyah olmuş:)

pascha aydınlatma fiyatları hakkında biraz bilgi verirsen, birde uygulamaları nerde yaptırdığını yazabilirsen seviniriz...

revolution güzel yorumların için teşekkür ederim herseyi altan motorda yapıldı tüm bilgileri ordan alabilirsiniz.:)

Son düzenleme:
muratcım gercekten cok güzel görünüyor ,emeklerin bosa gitmedigin gösteriyor bence... sislerdeki xenon larda cok güzel olmus sisler icin bende h27 ampul buldum ,:wiinkk: bende beyaz yapacagım ama seninki kadar güzel olmaz herhalde:wiinkk: haftasonu aldıgım havalı kornayı taktırdım bende cok harika oldu otobüsler bile yol veriyor artık :cherry: :wiinkk: sıra geldi aynalara ..
senin beyaz incinide yakından görmek isterim görüselim yakın zamanda .. sevgilerle

hd200 modelını alabılırsın
bı aksılık cıkmazsa yarın alıyorum hd200 umu

hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan mr.freeze:cat: ....

muratcım gercekten cok güzel görünüyor ,emeklerin bosa gitmedigin gösteriyor bence... sislerdeki xenon larda cok güzel olmus sisler icin bende h27 ampul buldum ,:wiinkk: bende beyaz yapacagım ama seninki kadar güzel olmaz herhalde:wiinkk: haftasonu aldıgım havalı kornayı taktırdım bende cok harika oldu otobüsler bile yol veriyor artık :cherry: :wiinkk: sıra geldi aynalara ..
senin beyaz incinide yakından görmek isterim görüselim yakın zamanda .. sevgilerle

saol tesekkur ederım
sabah olsada su motoruma kavussam

olcay sana hayırlı olsun kornan ve sislerin
güzel yorumların için teşekkür ederim inşallah bu pazar bir sym buluşması yapalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar