Ankara ve eskişehir mt si hariç kimseyle tanışmadım......
acin haritayi ve ankaradan her yone 450 km gidip ulastiginiz il gruplarindaki sahislari gozden gecirin,belki biri cikar :queen: :queen:Valla biriyle tanışmayı çok istiyorum ama reklam etmiyim kendilerini....
Çok severim de....![]()
Sırf onu ziyarete gidicem 450 km yolu.....r:
acin haritayi ve ankaradan her yone 450 km gidip ulastiginiz il gruplarindaki sahislari gozden gecirin,belki biri cikar :queen: :queen:
alp abi yoksa bu bir bayanmi ? :cherry: :cherry: :cherry:
Valla bilmiyom....Ne olduğunu kestiremedim.....![]()
![]()
Valla biriyle tanışmayı çok istiyorum ama reklam etmiyim kendilerini....
Çok severim de....![]()
Sırf onu ziyarete gidicem 450 km yolu.....r:
bak bu hic aklima gelmedi:queen: :queen: ,bende hemen kotu dusundum a$k me$k olaylari.
Len ne aşk ı meş ki...Biz o devirleri geçtik....Yengen duymasın .....![]()
![]()
Bi aşk için ne yollar yapmış adamım zamanında...Bu da ne ki.....:cat: :cat:
yenge duyarsa en cok 3-4 gun hotelde ya$arsin :queen: :queen: .
mete_han abinin a$ki icin 450 km yol yapmazmisin yaniii.buyuk a$klar nefretle ba$larmi$.sizde hergun cekisiyonuz forumda.herhalde basbasa gelirseniz buyuk bi a$k ortaya cikar.
Not :alp abi buyuk ihtimal agustos sonu yine ankaraya gelcem vize isi icin Moldova Konsolosluguna.kesinlikle tanismak istiyorum seninle.
ii guzel konusuyon bursalara gidiyorum diye,bak asil senin yenge okumasin yazilari,sen olmadan bu forumun keyfi olmaz abi,sagligina dikkat et :queen: :queen: :queen:şimdi o okumamazlıktan gelir....![]()
bende Bursaya gidiyordum bir dönem her hafta sonu..vallahi be...
: alpcim Ağustosa misafirin var...er 5 le gezdir ...
Biz senmiyiz la....Gelsin gezdiririz.....Ne o çırağınıda kolluyon hani?.....![]()
Ankarayı terk etmemişssem sende gel..Ama seni gezdirmem haberin ola....Yada zayıfla öyle gel....![]()
Seni gene artçı alırmıyım bilmem....Tehlikeli adamsın vesselam....:queen: :queen:
Bu hayalet üye....Arada yoklar bizi....Hep derdim ya.....İşte bu şahıs....Gene atağa geçmiş......:queen: :queen: :queen: