Yeni Hyosung Fiyatları hayırlı olsun.

GT250 7.550 >> Cbf 250 8:000
Arada ki 450 YTL için gidip çin malı motor almam :) Hoş isterse 2.000 YTL fark olsun yine almam da.. :bounce:
hyosung çin malı değil güney kore malıdır..ayrıca suzukiye motor yapan fabrikadır..suzukiden sonra kedi ismi altında motor çıkarmaya başlamış gayette başarılı olmuştur..örneğin bendeki gv250 yi kendi sınıfındaki hiçbir motora değişmem..iyi sürüşler

Bir kalem,bir pergel , bir çukulata alacağım....
(arka fonda eroool erol errroooool sesleri duyulur)

benim yaşımdakiler bilir.... Konu dışı oldu ama olsun napalım cezama razıyım...
:)

Dishy senin ne işin var hyosung topiğinde :p Honda alıcaz sana kandırırlar bak:p

Süper Moderatör (BBRR)
olcay allahtan çin malı demiş dishy de inanmış..olcayın bilgisayarın karşısında nasılda kıs kıs güldüğünü tahmin edebiliyom ..dishy nin bu sazanlık huyu deişmesse bu vakaları daha çok fazla görecez ..şimdi banada cevap verecektir dishy hade bakalım .....aslında hyosung g.korede değil vatikanda üretiliyo..:p

Dishy senin ne işin var hyosung topiğinde :p Honda alıcaz sana kandırırlar bak:p

Beni mi pehhhh sen benim gözlerimee baksana şekerim :queen: :queen:
olcay allahtan çin malı demiş dishy de inanmış..olcayın bilgisayarın karşısında nasılda kıs kıs güldüğünü tahmin edebiliyom ..dishy nin bu sazanlık huyu deişmesse bu vakaları daha çok fazla görecez ..şimdi banada cevap verecektir dishy hade bakalım .....aslında hyosung g.korede değil vatikanda üretiliyo..:p

Olcay la konuşmuyorum.....

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

ArkadaŞlar Şu İlk 3 Sayfaya 10 Dakİkami Ayirdim Ve ÖĞrendİklerİme Bakin.
1 . Alet Kore Malidir.
2 . Dİshy Denen ArkadaŞim BaŞkasinin Yalani YÜzÜnden Sazan Muamelesİ GÖrÜyor.

Çok Saolun Faydali Bİlgİler Bulmama Engel Oldunuz.

Param olduğunda Hyosung düşünüyorum ilk motor olarak bakalm.. O kadar sayısal falan oynuyoruz ama yok yok.. Öğrenci olarak para birikçek gibi değil. Bi hayırsever çıksa gel genoc sana Gt250 veya R alayım dese ne makbule geçer ama :D :D

Edit:Aman Tanrım ilk mesajımı atmışım bu arada..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar