13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

peki pınar öyle olsun...:) bide 4.levent buluşma listesi patlatsan hiç fena olmayacak hani...orda sonra kim geldi kim gelmedi diye boşa beklemeyelim...buluşma saatide 8:50 diyelim ne dersiniz....

bide pınarcım devlet vergi adı altında o kadar çok para topluyoki bizden bi yazsam forumun tek sayfasını kaplar inan o yüzden köprüdende para vererek geçmeyi istememiştim...

Buluşma 8:30 olsun hareket 8:50 olsun bende o sırada kahvaltı yaparım 4.leventte

Ben devletin neler götürdüğünü biliyorum ve her vergiye de isyan ediyorum ama yinede ödüyorum, öderim.

Sana taş atana sen ekmek at misali..

Son düzenleme:
AVRUPA YAKASI
Buluşma Noktası
Tarih: 13 Mayıs 2007 Pazar
Saat: 8:30
Hareket Saat : 8:50
Buluşma Noktası: 4.Levent Otobüs Durakları Karşısı Çeliktepe Çıkışı

Benalphan
Teflon
Pınarr
Bilooo

evet arkadaşlar liste bu mudur yoksa avrupa yakasından gelicek olupta atladığımız arkadaşlarda varmı :silent:

Son düzenleme:
kızmayın ama ben orayıda bilmiyom:salut:

oyun bozanlık yapmak istemem ama biri bana mecidiyeköyden oraya nasıl gelirim tarif edebilirmi? benim hiç 4.leventte işim olmadıki. ne bileyim bigün buluşma yeri olacağını...

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Loft, chopy, megadeth, -MUSTURAKİ-, Bilooo, bodyhan, joyride 2004, tlgzl

Allah Bereket versin :p güzel bir hafta sonu olcak gibi :d birde çok kişinin cesareti yok galiba :)

TEFLON mecidiyeköyden levent istikametine gösteren tabelaları takip et , 1.levent'ten 200-300 m sonra sağda metronun girişinde kocaman 4.Levent diye yazar...ordanda karşıya geçiçeksin biz orda olucaz....

o kadar kalabalıkta kimi durdurup ehliyet sorcak polis beyler.

bu arada iyi oldu tarif ettiğin açıkçası bende bilmiyordum 4.leventteki metro çıkışını

bide şimdilik kesin olmamakla birlikte benimle birlikte ya bir arkçı ve bir adet R1200GS+1 yada bir R1200GS ve bir adet arabaiçinde 2 kişi (biraz garip oldu ama naapalım) gelebilir.

Son düzenleme:
o kadar kalabalıkta kimi durdurup ehliyet sorcak polis beyler.

bu arada iyi oldu tarif ettiğin açıkçası bende bilmiyordum 4.leventteki metro çıkışını

bide şimdilik kesin olmamakla birlikte benimle birlikte ya bir arkçı ve bir adet R1200GS+1 yada bir R1200GS ve bir adet arabaiçinde 2 kişi (biraz garip oldu ama naapalım) gelebilir.
gerçi senin dediğinde doğru hangi birimizi durduracak seçmece iş yapamaz yinede dikkatli olalım derim

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Loft, chopy, megadeth, -MUSTURAKİ-, Bilooo, bodyhan, joyride 2004, tlgzl

Allah Bereket versin :p güzel bir hafta sonu olcak gibi :d birde çok kişinin cesareti yok galiba :)
benim cesaretim war canım:) izmitli arkadaşların toplanma yeri halkevi saat 11 de doğrumudur..

Son düzenleme:
halkevi ile fevziye camisi arasındaki alana gelin beyler birer çay içeriz bahaneyle :)

halkevi ile fevziye camisi arasındaki alana gelin beyler birer çay içeriz bahaneyle :)

selam arkadaşlar kocaeli ekibi nerede buluşacağız LOFT bu konuda saat ve yer verecekti haber bekliyoruz

pardon buluşma yeri belirlenmiş şimdi gördüm halkevi civarı saat 11,00 gibi ok

Son düzenleme:
Yav daha Cumadamıyız:pale: gelmedi bu hafta sonu hee:p
Katlımcılar organize olmuş gördüğüm kadarıyla. Biz anadolu yakasında olduğumuzdan gişelerin orada buluşuruz artık. herkese kazasız belasız sürüşler.:cat:

pazar malesef çalışıyorum size iyi eğlenceler benim içinde balık yersiniz artık:pr: :p :)

Çalış yavrucuğum...kolay gelsin...:bounce:

Bilirsin ki çalışanı Abdurrahman Çelebide sever.....:cherry:

TEFLON mecidiyeköyden levent istikametine gösteren tabelaları takip et , 1.levent'ten 200-300 m sonra sağda metronun girişinde kocaman 4.Levent diye yazar...ordanda karşıya geçiçeksin biz orda olucaz....

Bülent 20 yıldır otururum bu civarda...bu kadar Lebroamm Jeyms bir şekilde anlatılamazdı...yahu tam nerde...metro çıkışındamı...2 tane var...hangisinde...otobüs durakları o kadar geniş alanki hangi noktada...bir dükkan ismi falan söylede orda buluşsana...Mesela Eczacıbaşı Holding önünde...örn...bulamayanı pataklarlar...yanlışmıyım..birbirinizi bulamayacaksınız...sonra Çamlıca gişe tayfasınıda kaçıracaksınız olacağı o...söz dinleyin bi ya...

ECZACIBAŞI HOLDİNG YAPIN BULUŞMA NOKTASINI OLSUN BİTSİN...

Son düzenleme:
Bülent 20 yıldır otururum bu civarda...bu kadar Lebroamm Jeyms bir şekilde anlatılamazdı...yahu tam nerde...metro çıkışındamı...2 tane var...hangisinde...otobüs durakları o kadar geniş alanki hangi noktada...bir dükkan ismi falan söylede orda buluşsana...Mesela Eczacıbaşı Holding önünde...örn...bulamayanı pataklarlar...yanlışmıyım..birbirinizi bulamayacaksınız...sonra Çamlıca gişe tayfasınıda kaçıracaksınız olacağı o...söz dinleyin bi ya...

ECZACIBAŞI HOLDİNG YAPIN BULUŞMA NOKTASINI OLSUN BİTSİN...

olm sende 20 yıldır oturduğun yeri bilmiyon heralde ECZACIBAŞI holding gültepe çıkışında değilmi kro ordan nasıl 2.köprüye çıkıcaz....bilerek çeliktepe çıkışı dedikki ordaki otobüs durakları hem genişdir hemde direk 2.köprüye çıkarız diye....

olm sende 20 yıldır oturduğun yeri bilmiyon heralde ECZACIBAŞI holding gültepe çıkışında değilmi kro ordan nasıl 2.köprüye çıkıcaz....bilerek çeliktepe çıkışı dedikki ordaki otobüs durakları hem genişdir hemde direk 2.köprüye çıkarız diye....

arkadaşım hiç lafttan anlamıyon...illa dolaşmakmı istiyorsunuz...bildiğimiz bir şey var değilmi...hem riske girmeyin isterim...nerde buluşcanuzda köprü girişine dalacaksınız...sanayi mahallesine geri dönemezsin...otelin ordaki çıkıştan sola yanaşsan size tehlike...sizin iyiliğiniz için...

evet arkadaşlar avrupa yakası buluşması için son olarak detaylı bi harita koyuyorum....daha önceki mesajlardada dediğimiz gibi hareket saati 08:50 o saate kadar gelen arkadaşlarla yola devam edilecektir...aksi bi durum söz konusu olursa diye cep tel: 0533 323 27 28 Bülent

kafa karıştırmaması için eski haritayı silip yenisini yükledim arkadaşlar...

Son düzenleme:
evet arkadaşlar avrupa yakası buluşması için son olarak detaylı bi harita koyuyorum....daha önceki mesajlardada dediğimiz gibi hareket saati 08:50 o saate kadar gelen arkadaşlarla yola devam edilecektir...aksi bi durum söz konusu olursa diye cep tel: 0533 323 27 28 Bülent

kanka dediğin gibi yapsak daha iyi pınar çeliktepe çıkışı diyince bi an kafam karıştı ordan hemen 2.köprü ayağına çıkıyo diye düşünmüştüm...ama sen doğrusun senin dediğin yolu izlemek daha mantıklı....:cat:

sen köprü girişini bilmiyomusun yoksa bana mı öyle geliyo heheheheheee :D
akıllım bi kere u dönüşü yapmıyosun benim söylediğim yerden direk köprüye giriyosun.

Sabancı ikizleri ile çeliktepe otobüs durakları arasında kıvrılan bi yol var görüyomusun?
İşte o köprü girişi canım :p

Alttan dönen kavşak... :p (şimdi anlamazsın diyerekten şeyediyorum yanlış anlama hehehe)

Son düzenleme:
neyse ben karışmayım artık...Pınarın dediği yer Otelin önünden geçen yol...ordan yola dalıp sola geçmek rizkli olmasın diye yazmıştım...kendiniz bilirsiniz tabi...siz hangi noktada buluşacağınıza karar verin tam olarak...bakın bilmeyen çok...ikiniz buluşupda millet sizi aramasın...orada heryer durak...yani bilmeyen acaba bizim ekipmi diye her gördüğü motorluya sorar artık...siz biliyonuz ya...herkes bulur demi Çeliktepe otobüs duraklarını...sanki tek durak...teee kocaman alan...yani hep derim şirket veya bilindik mağaza önünde toplaşmak en mantıklısı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar