[MT.İZMİR]11.05.2007 (erhan'ımızı yad ediyoruz) TOPLANTISI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili arkadaşlar,
malumunuz ciğerimiz yandı, tabiki yaramız hafifleyecek ama hiç bir zamanda
unutmayacağız,
tamam seni de bekliyoruz koçum...

yer : yasemin kafe (bostanlı beşikçioğlu camii karşısı
saat : 20:00-

sevgi ve saygılarımla,

Son düzenleme:
geliyorum ( inşallah yeni motorumla ) sıcaklarda tte cekilmiyor.

Kredi kartı gecerli mi ?

not: tte (toplu tasıma eziyeti)

tam adres,
bostanlı sahilinde beşikçioğlu camii karşısı

Arkadaşlar orda görüşmek dileğiyle,

Mekanın denize yakınlığı ve ferahlığı açasından iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Zaten son toplantımızda orda olucaktı ve Erhan katılıcaktı. Tüm gönül dostlarını bekliyorum. Görüşmeyeli uzun süre oldu arkadaşlar...

:salut: :salut: Aman allahım gözlerime inanamıyorum, Offffffffff ne yazacağımı bilemedim ki arkadaşlar. Şu anda yaşadığım şoku siz de anlayabiliyorsunuzdur. Erhan'ımızı kaybetmek buna inanamıyorum. Hiç giremedim ki siteye, hiç haberim olmadı ki. Keşke katılabilsem sizlere özellikle bu toplantıya ama sağlık sorunları beni sizlerden uzaklaştırdı ve bu üzücü haberi duyamadım. Çok üzgünüm Çooooooooookk.:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: .:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

geçmiş olsun cem.
evet çok acı. alah sizlere ve sevenlerine sabır versin.
ben de eskişehirden yazan biri olarak aklıma gelen bir şeyi
paylaşmak istiyorum. sizin de fikirleriniz vardır ben karışmak istemem
ama ben düşündüm de buluştuğunuz gün ( biliyorum sizin için çok zor )
ama hepinizin gülümsediği bir fotoğraf çekinip çerçeveletip aniciğe
ulaştırırsanız ona da moral olur diye düşünüyorum.

aaaaa çok sevindim Erhan arkadasımız için böyle bir toplantı yaptıgınıza.
onu unutmadımızı böyle belli etmeliyiz.
ben istanbuldanım o yüzden gelemicem.

Bu arada Erhan'mın acısından artçısı Ani'ye geçmiş olsun demeyi unuttum. Allah'tan acil şifalar diliyorum kardeşimize. Onun için de çok zor bir durum. Allah'ım böyle şeyler yaşatmasın kimseye.
Sevgili Siyahlimuzin, arkadaşlarımız mesajını göreceklerdir ama böyle bir toplantıda herkesin gülümsediği bir fotoğraf hayal edemiyorum. :salut:

Erhan ve Artçısı Ani için gereken herşey her daim yapılıyor. Eğer detayları öğrenmek isteyen varsa bana ulaşması yeterlidir.

Sevgili Siyahlimuzin, arkadaşlarımız mesajını göreceklerdir ama böyle bir toplantıda herkesin gülümsediği bir fotoğraf hayal edemiyorum. :salut:

evet cem haklısın gülümsemeyi hayal etmek zor ama önce ki mesajımda da dediğim gibi zor olsa da ani için moral gerekiyor ve bu yüzden 2 dk. gülümsemek zorundayız :salut:

Erhan ve Artçısı Ani için gereken herşey her daim yapılıyor. Eğer detayları öğrenmek isteyen varsa bana ulaşması yeterlidir.

topigin baslıgı erhanı yad ediyoruz toplantısı ... ne kadar üzücüdür ki ,hayata veda etmis bir arkadasımız icin toplanıyoruz.. "erhan icin gereken her sey her daim yapılıyor, detayları ögrenmek isteyen varsa bana ulassın" demissiniz.. ben ogrenmek istiyorum. "bu topigi kimlerin actıgını, bu toplantıya kimlerin gelecegini dusunmeden sadece erhan icin bile olsa orada bulunacak mısınız?

Süper Moderatör (BBRR)
Mt izmir toplantılarına Erhan"sız devam edecek bundan sonra ama onu hep hatırlayacağız...

Mt İzmir tayfasının hepsini gözlerinden öperim... çok iyi düşünülmüş bi toplantı...katılım az gibi olsada sizleri üzmesin bir zamanlar bu grup 3 motor buluşmalara başladı 2-3 ayda 30-40 motor oldu ..gruba ilk gelenler motor yıkadı..ne şanski benim manisa draglarına geldiğim gün gruba yeni katılan Erhandaydı motor yıkama sırası tüm gün bize abi yarın kova bez falan getirimmi diye sormuştu :)

onu hep tebessümle hatırlamak umudu ile ..

Moderatör (forrap)
Manisa MT ile ortaklaşa yaptığımız çocuk yuvası ziyaretinde gerektiği gibi herşey yapıldı.Bu buraya hiç yansıtılmadı...
Gurup olarak Erhan kardeşimize dualarımızı yolladık.Hep beraber açtık avuçlarımızı tanrıya,kardeşimiz için.Bunları burada söylemek istemedik.Çocuk yuvası ziyaretini ona adadık.Her çocuğun gülümsemesinin sevabı gitti kardeşimize,canımıza...Hiç somurtmadık o gün,çünkü somurtsak bu çocukları mutlu edemiycektik,kardeşimize adadığımız bu işi sonuna kadar en güzel şekilde sonuçlandırmak için bir günlüğüne de olsa acımızı içimize gömdük.Bunu söylemedik bu güne kadar,gelen herkesle birlikte andık kardeşimizi.Gelmeyenler tabi ki bilemez.
Sadece dipnot olarak bilin istedim.Küçük hesapların peşinde koşarken asıl büyük duyguları,yapılanları göremiyor bazı insanlar.

katılım az gibi olsada sizleri üzmesin bir zamanlar bu grup 3 motor buluşmalara başladı 2-3 ayda 30-40 motor oldu .

MT İzmir hala toplanıyor abi 20 motor.Sorun MT İzmir de değil yani...

Süper Moderatör (BBRR)
Tuncercim o küçük hesapların küçük adamları ile işimiz hiç olmadı hiçde olmayacak ..su akar yolunu bulur :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar