[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Paslı çivi neden? Arabayı passız çiviyle çizsen ne oluyor paslı çiviyle çizsen ne oluyor ?
Tetanoz mu kapsın diye uğraşıyon araba:p

Hoşbulduk arkadaşlar ;
Akşam ki toplantı çok güzel geçecek inş mütiş bir çarşamba gecesi bizi bekliyo :p

Yok baba gelmiyorum çay yoksa bende yokum.:p Ya da termosumu alır gelirim...

Ya dostlar burda, havalar güzel, zemin müsait sevdiğim insanlar toplanıyor, sevmediklerim kendi dünyalarında daha ne olsun be Lodos. Çiçek açarım tabiki, yakında meyve bile veririm.

tahmin ediyorum bu gece çiçeklerin en güzeli senin yüzünde açacak :mrgreen:
inşallah en güzel gezi ve etkinlikler pek yakın bi zaman içerisinde MT çatısı altında bizler sayesinde gerçekleştirilecek :cat:

hadi bakalim hayirlisi, wallace bakti bu sene evleniyor, donus yok, o yuzden son bekarlik turlarini atiyor...

bu arada arkadaslar ben gittardando yu coooook ozledim, tamam herif uzaklara gitti ama hic mi internete girmez yahu....

Selamlar arkadaşlar

İzmirde buyuk yenilik;

çeşme otobanında seferihisar ayrımını gectikten sonra SHELL petrolün yanında sizin çin hizmetinizdeyiz

----Sürüş Teknikleri Eğitim Pisti
----Araba ileri,guvenli,defansif sürüş programları
----Motosiklet basic sürüş,guvenli sürüş,ileri sürüş,pist eğitimi
----24 saat açık Go-kart
----Cafe
----Restaurant
----Çocuk parkı
----Paintball

Bundan sonra faaliyetine STEP(Sürüş Teknikleri Eğitim Pisti) adı altında devam edecek olan pistimizdeki tüm aktiviteler siz üyelerimize %10 indirimlidir....

Çağatay bize de artık bi güzellik yaparsın,düz duvara motorla tırmanmayı öğret,en güzeli o olacak hehehe şaka bi yana uğrayacam yanına,Bilgilendir bizi...Kolay gelsin

Yok baba gelmiyorum çay yoksa bende yokum.:p Ya da termosumu alır gelirim...

Ya dostlar burda, havalar güzel, zemin müsait sevdiğim insanlar toplanıyor, sevmediklerim kendi dünyalarında daha ne olsun be Lodos. Çiçek açarım tabiki, yakında meyve bile veririm.

murat çiçek demek istedinn yok sa çilek mi?:queen: çilekler bitti yenileri çıkıyoda ondan dedim. :queen: bu arada belki tanımazsın kardeşim özgün ben hani şu elma dilim patates karışımı olan. :queen: :bounce:

sokemon, hayirlisi olsun kardesim bu arada motorcuyum diye gezenlerinde bu egitimlere katilmasi sart... en basta ben... ama %10 isi az... biraz artir sen su isi...

sercan mıcırlı yolundan tut toprak yol virajlarına kadar pistimizde hersey mevcut %10 işi ise konuşulur mesela sana %5 olabilir:p

murat çiçek demek istedinn yok sa çilek mi?:queen: çilekler bitti yenileri çıkıyoda ondan dedim. :queen: :

cümlesini okuduğum an aklıma sen geldin elmadilimli patates. Yaw yalan oldu bizim çilekler hadi çilekleri geçtim reçellerde yalan oldu sanki. Kendinizi bu kadar özletmeyin beni de çileksiz bırakmayın. Ali'yi de al gel bir akşam görüşelim.

sercan kardeş nezaman yapıcaksın selçuk efes, tarih bellimi bekliyorum haberini:)

Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum Marmaris'ten, kendinize çok iyi bakın, Ekim'de görüşürüz...

GitardanDO bizde seni selamlıyoruz bak sercan seni özlemiş hiç yazmıyor diye şikayet etti bi topikte. Arada bir ses ver ziyaretine geleceğiz kardeşim.

Sokemon;
Size de bu yakışırdı. Süper olmuş İzmir için büyük bir kazanç.

Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum Marmaris'ten, kendinize çok iyi bakın, Ekim'de görüşürüz...

kardesimmmmmm, valla billa cok ozledim seni, inan İzmir de belki cok ziyaret edemiyodum(aslinda bayginlik geciriyodun beni gormekten) ama en azindan biliyodum, yakindaydin... sen gittin gideli ne siirler yazdim ne besteler yaptim dostluk adina... benim saz arkadasim Gittardando... senin yerini ne wallace in Cem Karaca sarkilari ne de sokemonun 'oozze'sarkilari dolduramaz...

sokemon, ben ilk once pistte bi tur atayim, paranin yarisini baslayinca diger yarisini da iyice ogrenince vereyim... olmaz mi?

hedowich
, kardesim ben hafta ici gececegim oralardan, sen musaitmisin hafta ici... sanirim pazartesi aksami izmir de olurum...

e e e e hafta ici bulusma yapmak isteyen var mi arkadaslar?

Selamlar arkadaşlar

İzmirde buyuk yenilik;

çeşme otobanında seferihisar ayrımını gectikten sonra SHELL petrolün yanında sizin çin hizmetinizdeyiz

----Sürüş Teknikleri Eğitim Pisti
----Araba ileri,guvenli,defansif sürüş programları
----Motosiklet basic sürüş,guvenli sürüş,ileri sürüş,pist eğitimi
----24 saat açık Go-kart
----Cafe
----Restaurant
----Çocuk parkı
----Paintball

Bundan sonra faaliyetine STEP(Sürüş Teknikleri Eğitim Pisti) adı altında devam edecek olan pistimizdeki tüm aktiviteler siz üyelerimize %10 indirimlidir....

Çağtaycım, bence sen bi paintball turnuvası düzenle de biz de gidelim bi görelim :) Hem sanırım hepimizin bu tür eğitimlere ihtiyacı var. Daha başka acıların olmaması dileğiyle....

senin yerini ne wallace in Cem Karaca sarkilari ne de sokemonun 'oozze'sarkilari dolduramaz...

Sercan gel ben sana eşlik ederim gitarla Hoş GitardandDo kadar iyi olmaz ama olsun idare edecen. Cem Karaca ve ooze şarkıları dışında da güzel şarkılar bulur çalarız kardeşim dert etme. Sen bi bu taraflara düş gerisi kolay. Gelince harbi ara görüşelim

Sercan gel ben sana eşlik ederim gitarla Hoş GitardandDo kadar iyi olmaz ama olsun idare edecen. Cem Karaca ve ooze şarkıları dışında da güzel şarkılar bulur çalarız kardeşim dert etme. Sen bi bu taraflara düş gerisi kolay. Gelince harbi ara görüşelim

peki bana Fatma diye bi sarki var onu calarmisin...
'''butun erkekler domuz ve butun kizlar domuzu severler''' calarsan gelirim:)

gelipte aramamazlik yaparmiyim hic... hatta rise a da bi ugrayip sercedando yu teselli edelim, malum nisanlisi Marmariste... hem biraz muhabbet edelim yaw, ozledim muhabbetinizi...
goruselim,

peki bana Fatma diye bi sarki var onu calarmisin...
'''butun erkekler domuz ve butun kizlar domuzu severler''' calarsan gelirim:)

gelipte aramamazlik yaparmiyim hic... hatta rise a da bi ugrayip sercedando yu teselli edelim, malum nisanlisi Marmariste... hem biraz muhabbet edelim yaw, ozledim muhabbetinizi...
goruselim,

Fatma değil, FATOŞ almış orağını:queen: :queen: :queen:
gidelim şerçemizi de ziyarete ve allah kavuştursuna sen gel bi hele de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar