BMW R1200S "Endurance Racer"

BMW yeni yaris sezonunda yeni bir yarisciyi suruyor piyasaya. R1200S "Endurance Racer" huzurlarinizda. Yukardaki resmi tiklayip kucuk bir koleksiyonuma ulasabilirsiniz. ;]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş bunlar motor değil canavar. süper süper
ben böyle bişey kullansam bir hafta içinde beni gazetelerde okursunuz.
motorcu gencin hazin sonu diye :)

Süper Moderatör (BBRR)
modeller bölümüne açılan başlıklarda modele ait teknik bilgi, web sitesi gibi bilgiler olmadığı için başlık motosohbete taşınmıştır.

Yaw endurolarda anladıkda Racer tarzı motorda bıle Boksör tıpı motor kullanmıs ne o yandan cıkmıs Sılındır basları ogle :)

Artık BMW de raydan çıktı... :mrgreen: :queen:

Türkçe tercümesi " ENDUROMSU YARIŞ MOTORU " olsa gerek.. :queen: :cherry:

Yaw endurolarda anladıkda Racer tarzı motorda bıle Boksör tıpı motor kullanmıs ne o yandan cıkmıs Sılındır basları ogle :)

heralde boksör tipinden başka silindir tipi yapamıyolar ss e bile boksör tipi takmışlar :queen: :queen:

Yatıslarda yere sürtünerek motorun daha kısa zamanda ısınmasını ve full performans saglamasına neden oluyormus :queen: :queen:

Yatıslarda yere sürtünerek motorun daha kısa zamanda ısınmasını ve full performans saglamasına neden oluyormus :queen: :queen:

Bunun silindir kafasini yere surtecek babyigit varmi aranizda? :mrgreen:

clip8xw6.jpg

"dunyada" mi deseydim acaba :silent: :)

yahu param olsa bmw ye yatırırım ama..

Allah iyiligini versin... ve tabii gecmis olsun. Sana bir sey olmasin da gerisi onemli degil.

Pek birşey olmadı bana, tabii full koruma sayesinde (kitabı var bu işin artık :) )
Bir iki önemsiz kalça çürüğü ve 2 ufak burkulma hadisesi, biri bilek diğeri yürek burkulması olur :pale:
Sağolasın..

heralde boksör tipinden başka silindir tipi yapamıyolar ss e bile boksör tipi takmışlar :queen:....

BMW nun dort sira silindirli motorlari da var tabii. Bu yukardaki motosiklet iki silindirliler klasmani yaislar icin hazirlanmis. Bu klasmanda ozellikle Ducatinin 1098S, ve Aprilia Mille makineleri var. Bunlar V silindir ve 160+HP makineler. Duz yolda BMW yi geride birakmislar ama virajlarda (yani sizin sandiginizin tersine) BMW bunlarin hepsini yakalayip gecmis.

Aprilia Mille

p013540063fl6.jpg

Ducati 999

ducati999wv5.gif

Ducati 1098S

ducresizeof011280gc5.jpg

Bunlar da muhtesem makineler tabii, soyleyecek bir sozum yok. BMW nun bu canavarlar arasinda kendini gostermesi. Hele ilk girdigi yarislarda kursuye cikmasi buyuk basari gibi geliyor bana...

--------------------

modeller bölümüne açılan başlıklarda modele ait teknik bilgi, web sitesi gibi bilgiler olmadığı için başlık motosohbete taşınmıştır.

BBRR, bilgin olsun; modele ait teknik bilgi henuz aciklanmadigi icin yok. Fotograflar BMW basin grubu uyesi oldugum icin bana BMW dan yollandi. Web sitesi adresi yoktur. Alinti olsaydi zeten yazardim kaynagini biliyorsunuz. Basligin buraya tasinmis olmasinin bence mahzuru yok, tesekkurler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar